Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#473192 KawaBazsy Előzmény: #473164

1.5-2.0 ezer ccm-ig 9.5 liter az APEH norma a fogyasztásra, úgyhogy egy 1.6-os benyás vmivel kiegyeznék. :-)

#473164 Sumér harcos Előzmény: #473158

elég karcsú:)

bár,attól függ,mit szeretnél:)

van belökve egyik garázsba még egy 1971-es kétütemű trabi is:)

#473132 KawaBazsy Előzmény: #469071

Mostmár igazán vehetnél valamit, mert kell nekem egy kis költségű, olcsó autó két hónapra, mert csak a próbaidő után lesz céges kocsi, a Mazdát sajnálom ilyesmire használni..

alkatrész - kuplung

#471150 Csokigyáros

Segítsetek légy szíves...

sehol nem találok a szgk-hoz bontott kuplungot...

hidrodinamikus tengelykapcsoló - Wandler

szgk-im: Lexus RX 300... 2002 évj. 148 kW

ha van ötletetek azt megköszönném, mert egy hónapja nem találnak hozzá... :(

Re: na még 1 faxság....hiányzik,mint 1 falat kenyér..

#470158 GáborGábor Előzmény: #470110

Erre most nem reagálnék érdemben, mert ki lennék moderálva, Herceg kitiltana, rendőrségen fel lennék jelentve, stb. ...

Hány bőrt akarnak még az autósokról lehúzni?!

Lassan egy 1600 alatti 1…

#470116 Tapasz

Lassan egy 1600 alatti 10 en éves kocsi 2 havi minimál bérbe kerül évente úgy, hogy egy métert sem mentél vele. Bezzeg a kormányautókra meg már kötelező sem kell (azokra a szar 300 k -t futott A6 okra.

Új forgalmit kaptam, ped…

#470115 Tapasz

Új forgalmit kaptam, pedig nem telt be. Most meg majd mehet megint. Ha nem lenne családom, és nem lennék ennyi idős, már itt hagytam volna ezt sok gyökeret a ****

A héten voltam intézni a…

#470114 Tapasz

A héten voltam intézni a műszaki vizsgát, beballagtam az okmányirodába a hátsó rendszámtáblámmal a matricacsere miatt. Ezt bammeg nem hiszem el, ki volt az a f@szkalap, aki ezt kitalálta.

na még 1 faxság....hiányzik,mint 1 falat kenyér..

#470110 Sumér harcos

Bár a jelentés pontos részleteket nem közöl, a portál úgy értesült, hogy a kormány arra készül, hogy teljesen új nyilvántartási és azonosítási rendszert vezessen be, ami a rendszámok kötelező cseréjével járhat.

"Az okmanyirodak.hu-n található adatok szerint jelenleg a rendszámtáblapár cseréje 8,5 ezer forintba kerül" - olvasható a cikkben. - "A forgalomban lévő közel 3 millió jármű esetén a rendszámtáblák cseréje ennél jóval nagyobb összeg - több mint 25 milliárd forint - lenne, ám a hvg.hu által megkeresett érdekvédelmi szervezetek szakértői szerint egy év alatt nem lehetne lebonyolítani a teljes cserét (ami áthúzódhat a következő évekre), továbbá azt sem tartják kizártnak, hogy kötelező csere esetén csökkentenék az illeték nagyságát is."

http://www.stop.hu/gazdasag/nem-tartalekolt-iden-rendszamcserere-lehet-hogy-kellene/988909/