Jól lerántották a végére.. pedig célárnál is volt...
Nyitóról long, otp-ben szintén. (Utóbbival kissebb pozicio)
igen jól emlékszel azt minusz 190000 zártam és képzeld szeptemberben zártam és decemberben pont annyin zárt mitahol szeptemberben én zártam...ja még az otit kell lerendeznem, de menni fog érzem és akkor kb 244.000 bukóval megusztam az egésszet amit az elmúlt évek plusszai befedeztek bőven sőt még a tavalyi évet is 56000 pluszban zártam...igazából a tavalyi nyereségem zöme ment rá, de voltam már majdnem 2 milla minuszban is összeségében
Emlékszem bux1112-ben volt 10 kontid kb 1500-2000pont minuszban, és mintha nagyon kétségbeejtett volna, ez meg volt 1M Ft minuszban is és csak így tartogattad?
Akármekkora +ban adtad el, jól jártál.
eladtam záróban...azthittem h jobban felkötik, de így is fogtam rajt 35000 ami persze semmi, de annak is örőlök h visszajött a pénzem
2011.07.29 nyitó: 19.700
500 pont híján visszahozta az esést. (nélkülem)
Pervezió!
akkor ez már nyerőben :)
érzésem szerint, hétfőn réssel fel nyithat, de azt be is tölti még aznap, majd jöhetne egy kis korrekció
könnyen lehet...én tavaszra 20-21000 közé várom de lelkileg nem tudom h tudom e addig tartani
többszörösen adott-vett pakk...higgitott...20 alatt kezdtem venni... igen befektető típus vagyok
többszörösen adott-vett pakk...higgitott...20 alatt kezdtem venni... igen befektető típus vagyok
én a 19500-at el tudom képzelni ebben a körben, ha csak felszúrás erejéig, vagy akár egy réssel fel nyitással...
200 napos 19130 körül
Akkor te egy befektető típus vagy... Nem is emlékszem mikor járt ott az árfolyam.
én a seholra szavaznék 19025-ön lennék nullán 200 db
http://stooq.com/q/?s=mol.hu&c=1y&t=c&a=lg&b=0
Ha itt nem állunk meg akkor sehol..