Tavaly február 24-én jött ki az osztalék javaslat.
http://www.telekom.hu/befektetoknek/befektetoi_kozlemenyek/2011/februar_24_3
Gondolom, idén is február vége felé lesz, úgyhogy nagyon kell majd figyelni.
Tavaly február 24-én jött ki az osztalék javaslat.
http://www.telekom.hu/befektetoknek/befektetoi_kozlemenyek/2011/februar_24_3
Gondolom, idén is február vége felé lesz, úgyhogy nagyon kell majd figyelni.
Tavaly kicsit elcsesztem a be és kiszállást, de minden bizonnyal idén is lesz osztalék rally. Tavaly február végén kezdődött. Idén is erre számítok, azt gondolom még nem késő beszállni.
A kérdésem, mit gondoltok az Erstés mtelekom certifikátról? Ha sikerül jó beszállót elkapni február 20-adika után valamikor, és mondjuk 530-ról 600-ra sikerülne felszállni a vonatra, akkor jó buli lenne inkább certifikáttal csinálni, persze csak ha nem ütik közben ki egy nagyobb ingadozással. Érdemes lehet megpróbálni?
Ügye 50 az alap tipp, de mi van akkor, ha az egyszeri tételek miatt csökkenteni kényszerülnek 40-re ?!
Hát kemény dió, komoly tenyérjó50khoz kellene fordulni ahhoz.. :))
Nemcsak az osztalék mértékét kéne eltalálni, hanem az ahhoz szükséges jó beszállót.
Nekem most úgy tűnik, hogy a tavalyihoz hasonlóan 525 vidéke lehet talán az (ha már az 500 alatti várakozásaim nem jöttek be, pedig MNB alapkamat emelkedett, állampapír hozamok is, mégis felhúzták agyatlanul), amiből ismét egy 600-610 vidékére történő rally lehet talán, mivel a különadó kifut jövőre elvileg.
sziasztok!
Felhozom a topikot, kíváncsi vagyok a fórumtársak véleményére!
Aki eltalálja az osztalék mértékét azt meghívom egy bambira a fórumtalin :D
Kedden havi zárás volt.
Érdemes megnézni a zárói forgalmat.
Azt én sem nagyon értem, hogy miért jobb ez most, mint az államkötvény, de lehet spekik már a kötvényhozamok drasztikus esésére spekiznek.
Kedden is átlag feletti forgalommal adták be 530-ra (a 6. legforgalmasabb nap volt az utóbbi fél évben ahogy nézem), akkor nem is vettem volna, nem gondoltam hogy 1 napos story lessz az esése.
(A tegnap - tegnapelőtti forgalom a visszahúzásban mintha összesen nem lenne akkora mint a keddi)
Jó lenne tudni, hogy hol is kéne venni osztalékra. 500 alatt nem lenne kérdés, de ezen a szinten az, főleg ilyen MNB kamat, állampapírhozamok mellett.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/csokkentette_mtel_celarat_az_equilor.162398.html
Csökkentette a Magyar Telekomra vonatkozó célárát az Equilor, ajánlásuk az eddigi vétel helyett tartás. A célárcsökkentést az elemzőház elsősorban a negyedik mobilszolgáltató piacra lépésével indokolta.
Céláruk 521
Nem valami jó hír!!! Sok állami cég átmegy a postához!Nem értettem a tegnapi napot ,valakik már tudták.
először az egyik oldalra kerülnek be az ajánlatok, utána a másikra. Ezért eleinte extrém árakat mutat a rendszer
Ne is mondd, gyász.
Várom, hogy jól leessen 500 alá, erre meglódult a lotyó. :-/
Ezek után fel van adva a lecke, hogy van-e még, lesz-e még jó beszállási pont osztalék rally előtt és ha igen, hol, milyen árfolyamon.
530 alá elvileg innen nem nagyon fog menni, talán 530 vidékén lehet majd csipegetni, ez a nagy optimizmus se fog örökké tartani, ahogy húznak mindent fel ész nélkül.
Hát most hogy beszabadult a bika a piacra jan05 óta több mint másfél osztaléknyit emelkedett.
ha 610-ig elmenne,lehet nem is kell az osztalék:)
Válságadó ügyben nagyon hallgatnak, lehet tudni mostanában valamit, vagy csak akkor derül ki mikor a bennfententesek már felrángatták az árfolyamot. Esetleg az IMF hitel kapcsán lehet jelentős emelkedés, ha feltételként szabják a különadók csökkentését (kivezetését)?