Én már belülről figyelem nem érzi-e vki ma is kihívásnak magáévá tenni az 550-es gátat :)
Szép lenne 570 körül letenni a hetet, hogy közeledjen a haccáz, dehát péntek van...
Én már belülről figyelem nem érzi-e vki ma is kihívásnak magáévá tenni az 550-es gátat :)
Szép lenne 570 körül letenni a hetet, hogy közeledjen a haccáz, dehát péntek van...
Megviccelt a fránya germán dög. :)
Azt hittem én is, amit Fornit, szép 500 alatti árra számoltam, de úgy elkezdett menekülni a kis huncut, mint akit üldöz a mutogatós bácsi. :)
Hát, most aztán lehet majd agyalni, hogy hol lesz majd jó beszálló osztalékra...
Van még pár hét addig, mire elindul az osztalék őrület, de elképzelhető, hogy a tavalyi mutatvány megismétlődik, azaz 525 vidékéig visszanéz és onnan megy ismét 600-610 vidékére, ahonnan majd egyik verzióként duplacsúcsból letörik mint, a bili füle. :)
na ez egész szép lett....:)
Én se erre számoltam, hogy itt fog villogni 550 felett. :-/
Emlékszem, tavaly ugyanígy elszabadult, majd pár napon át adták ész nélkül. Remélem, most is lesz ilyen benne.
Hát én is vmi 4xx-es jóárra vártam.
2011 ilyenkor óta volt 1%-os alapkamatemelés, az állampapírok hozama a 10%-ot nyaldosta pár hete alúlról szemben a jóval alacsonyabb tavalyiakkal.
Azt hittem simán lemegy új mélypontra.
Erre megtörte a franc tudja mióta tartó leszorítót hetesen...
Remélem, osztalék őrület előtt lesz benne "jóárasítás", mint tavaly, amikor visszajött 523 vidékére, hogy utána elinduljon kb. 610-ig. Igazán visszanyomhatnák még 500 alá, de erre már nincs sok esély.
Hát, ez meg mire megy ennyire? Forgalom nem annyira ütős ahhoz képest, hogy 544-en van és kitörést játszik.
"Azt viszont lehet tudni, hogy ezekből ad is el az állam: a Magyar Telekom esetében például a közelmúltban jelentették be, hogy a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap adott el ezekből a részvényekből. A közleményt viszont csak azért tették közzé, mert az állam részesedése 5 százalék alá esett a tranzakcióval, de a bejelentés sem az árat, sem az eladott részvények darabszámát nem tartalmazta. Így csak annyi tudható, hogy az alap birtokában 51 887 763 darab Magyar Telekom-részvény maradt, ami 4,9761 százalékos tulajdonrészt jelent. Elképzelhető, hogy ez a részesedés is tovább csökkent, hiszen bejelentési kötelezettség innentől nem terheli az államot. "
na itt mi van?:)515
látom semmi,ezt sem néztem már egy hete:)
Na a végén még bejön, hogy elég februárban megvenni:D
beverhetnék úgy igazán...
Jó irányba tart a papír, az IMF megállapodás előtt meg kell venni az osztalékrallyra a részvényeket? az idő majd eldönti.
A Magyar Telekom által a DOJ és a SEC vizsgálatainak egyezség útján történő lezárása keretében fizetendő összesen 90,8 millió dolláros (21,8 milliárd forint) összegre korábban céltartalékot képzett.
A belső vizsgálati költségek ezen felül 25 milliárd forintba kerültek a cégnek. „Hogy mennyit nyert a Magyar Telekom a korrupcióval, azt vélhetően nem fogjuk megtudni soha” – írja az ügy kapcsán az Ecoline.hu.
Az egész ügy eddig!!: 46,8 milliárd körül van:D