Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

osztalék rally, certifikát

Tavaly kicsit elcsesztem a be és kiszállást, de minden bizonnyal idén is lesz osztalék rally. Tavaly február végén kezdődött. Idén is erre számítok, azt gondolom még nem késő beszállni.

A kérdésem, mit gondoltok az Erstés mtelekom certifikátról? Ha sikerül jó beszállót elkapni február 20-adika után valamikor, és mondjuk 530-ról 600-ra sikerülne felszállni a vonatra, akkor jó buli lenne inkább certifikáttal csinálni, persze csak ha nem ütik közben ki egy nagyobb ingadozással. Érdemes lehet megpróbálni?

Re: nincs cím

#476167 pepe01 Előzmény: #475967

Ügye 50 az alap tipp, de mi van akkor, ha az egyszeri tételek miatt csökkenteni kényszerülnek 40-re ?!

#475967 zeeh_ Előzmény: #475964

Nemcsak az osztalék mértékét kéne eltalálni, hanem az ahhoz szükséges jó beszállót.

Nekem most úgy tűnik, hogy a tavalyihoz hasonlóan 525 vidéke lehet talán az (ha már az 500 alatti várakozásaim nem jöttek be, pedig MNB alapkamat emelkedett, állampapír hozamok is, mégis felhúzták agyatlanul), amiből ismét egy 600-610 vidékére történő rally lehet talán, mivel a különadó kifut jövőre elvileg.

#475964 pepe01 Előzmény: #475129

sziasztok!

Felhozom a topikot, kíváncsi vagyok a fórumtársak véleményére!

Aki eltalálja az osztalék mértékét azt meghívom egy bambira a fórumtalin :D

#475199 apafi Előzmény: #475179

Kedden havi zárás volt.

Érdemes megnézni a zárói forgalmat.

Azt én sem nagyon értem, hogy miért jobb ez most, mint az államkötvény, de lehet spekik már a kötvényhozamok drasztikus esésére spekiznek.

#475179 Fornit Előzmény: #475164

Kedden is átlag feletti forgalommal adták be 530-ra (a 6. legforgalmasabb nap volt az utóbbi fél évben ahogy nézem), akkor nem is vettem volna, nem gondoltam hogy 1 napos story lessz az esése.

(A tegnap - tegnapelőtti forgalom a visszahúzásban mintha összesen nem lenne akkora mint a keddi)

#475164 zeeh_ Előzmény: #475129

Jó lenne tudni, hogy hol is kéne venni osztalékra. 500 alatt nem lenne kérdés, de ezen a szinten az, főleg ilyen MNB kamat, állampapírhozamok mellett.

#473804 Elbuksz Előzmény: #472551

Nem valami jó hír!!! Sok állami cég átmegy a postához!Nem értettem a tegnapi napot ,valakik már tudták.

#473651 Chaby Előzmény: #473647

először az egyik oldalra kerülnek be az ajánlatok, utána a másikra. Ezért eleinte extrém árakat mutat a rendszer

Szép felkötés lessz... v…

#473647 Fornit

Szép felkötés lessz... vagy 18pont.

szerk: már nem annyira

#472551 zeeh_ Előzmény: #472537

Ne is mondd, gyász.

Várom, hogy jól leessen 500 alá, erre meglódult a lotyó. :-/

Ezek után fel van adva a lecke, hogy van-e még, lesz-e még jó beszállási pont osztalék rally előtt és ha igen, hol, milyen árfolyamon.

530 alá elvileg innen nem nagyon fog menni, talán 530 vidékén lehet majd csipegetni, ez a nagy optimizmus se fog örökké tartani, ahogy húznak mindent fel ész nélkül.

#472537 Fornit Előzmény: #472536

Hát most hogy beszabadult a bika a piacra jan05 óta több mint másfél osztaléknyit emelkedett.

Válságadó ügyben nagyon …

#470663 robben

Válságadó ügyben nagyon hallgatnak, lehet tudni mostanában valamit, vagy csak akkor derül ki mikor a bennfententesek már felrángatták az árfolyamot. Esetleg az IMF hitel kapcsán lehet jelentős emelkedés, ha feltételként szabják a különadók csökkentését (kivezetését)?