Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Süllyed a hajó

#469229 filter Előzmény: #469180

"Pökhendiz egy olyan embert, aki már eddig is többet tett az országért, mint az utóbbi 100 évben sokan együtt."

Csak egy példa:

"A felügyelet becslését alapul véve a végtörlesztési mérleg végül azt mutathatja, hogy a devizaadósok zöme - durván 800 ezer ember - továbbra is ugyanott tart, mint előtte, csak míg a Fidesz kormányra kerülésekor 180 forinton, most 260 forinton nyögi frankhitelét."

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20120117-a-vegtorlesztes-lezarasa-utana-varhatoan-800-ezer-devizahiteles-marad-nekik.html

#469224 banyaiz Előzmény: #469180

Szerintem mielőtt nagyon komolyan veszed azt, hogy Orbán az ország érdekeit képviseli ezekben a háborúkban érdemes lenne egy kérdést feltenned :

Valóban hasznos az országnak amit tesz, minden szempontot figyelembe véve?

Ha erre igen a válaszod akkor értem a reakciódat.

Viszont nem értem , hogy jutottál erre a következtetésre. :)

#469180 vincentlauria Előzmény: #469118

Csak szeretné azt.. Egyébként hiába a "baloldali érzelmű vagyok, voltam mindig is" kábító szöveg. Ön szerint OV "kerálykodik", mert nem húzza meg magát az Unió előtt. Pökhendiz egy olyan embert, aki már eddig is többet tett az országért, mint az utóbbi 100 évben sokan együtt. A Napnál is világosabb, hogy Ön nem csak OV-t utálja, hanem az országot is, ahol él. Szeretné, ha mindenki osztaná az Ön által hamisan megrajzolt Orbán-képet: miszerint egy zsarnok, királykodó, nárcisztikus, hatalommániás, despota tönkreteszi az országot. Csak ez eleve kudarcra van ítélve, hiszen ha annyira nagy karriert akarna befutni Orbán, akkor minden erejével csontig benyalna a Barrosó-féléknek, megfutamodna, mint a komcsik általában, és szolgalelkűen kiszolgálna az uniót, mint anno a komcsik a szovjeteket. Tehát mégegyszer: Orbán igen is saját bőrét teszi kockára az országért! Ezzel, jobb, ha mindenki megbarátkozik. Egy tüntetésen nem voltam soha eddig, de ha kell most menni fogok. És vagyunk még páran így, ebben biztos lehet.

#469153 Rozsdáskilincs Előzmény: #469151

Édekesség még hogy a lengyelek levannak tapadva az utóbbi alj közelébe, minket meg vesznek a nyugattal együtt.

#469148 Rozsdáskilincs Előzmény: #469145

Gondolom még megy egy kört nagy nyilvánosság előtt. Az érdekes események ezut jönnek. Valahol közvetitik a beszédet? Pofoneső, veszik a részvényeket mint a cukrot.

#469145 Sigorszky Előzmény: #469136

Most próbálja Orbán a bátorságát demonstrálni? Teljesen fölösleges. Ráadásul majd megint vihart kavar, én ettől tartok. Az meg nekünk nagyon nem lesz jó. Mára nagy pofonesőt várok....

#469079 Arsene Lupin Előzmény: #469057

Semmi baj, a lényeg, hogy a Pali továbbra is védi a magyar nyelvet és a nyulakat.

Azért egy helyesírás-ellenőrzőt betehetne a Stocky mögé. Nekem pirossal aláhúzza a durva elütéseket. Remélem, hogy Ön nem színtévesztő.

#469062 Rozsdáskilincs Előzmény: #469057

Természetesen egyszer ha könyvet irna és ebben felhasználná a fórumbanirtakat akkor igényt tartok a részesedésre:-) Mert ***** nem vagyok:-)

#469057 Rozsdáskilincs Előzmény: #468995

Rozsdáskilincs a topic gazdája, ki is moderálna rögtön. "

Lupin Úr! Ez topik Ön átcsábitásáért született a PF-ről. Hogy élvezhessük szellemes megnyilvánulásait. Nem azért hivtuk hogy ne irhassa le a véleményét:-) Természetesen személyeskedés, sértegetés nélkül:-) Azon kivül engem nemzavar hogy mások más véleményen vannak, főként politikai vagy piaci eseményekről. Sőt kifejejezetten zavarna eegy olyan világ ahol mindenki hasonlóan gondolkodna. Igen unalmas lenne az élet:-) Már megfordúlt a fejemben hogy megadom a jelszavam önnek hogy elláthassa a moderátori posztot. Megmondom őszintén látja nem vagyok a szavak embere (nyul ügy:) Nem is nagyon vagyok alkalmas erre a posztra, nem szivesen foglalok állást más idulatainak a megfékezéséért. Nekem nem fontos milyen nevet használok, időnként nevet váltok. Erre még annó ön hivta fel a figyelmem veszélyes hely az internet:-) Bármikor jelezze csak priviben. Másnak is átadhatom de a célszerü az lenne ha ön lenne a gazda. Bár ahogy önt ismerem nem vagyok biztos benne ebben az esetben is képes lenne megőrizni a nyugalmat:-) Vagy lehet még egy megoldás Hercegünk valszin át tudja irni.