Re: Süllyed a hajó
vincentlauria Előzmény: #469118Csak szeretné azt.. Egyébként hiába a "baloldali érzelmű vagyok, voltam mindig is" kábító szöveg. Ön szerint OV "kerálykodik", mert nem húzza meg magát az Unió előtt. Pökhendiz egy olyan embert, aki már eddig is többet tett az országért, mint az utóbbi 100 évben sokan együtt. A Napnál is világosabb, hogy Ön nem csak OV-t utálja, hanem az országot is, ahol él. Szeretné, ha mindenki osztaná az Ön által hamisan megrajzolt Orbán-képet: miszerint egy zsarnok, királykodó, nárcisztikus, hatalommániás, despota tönkreteszi az országot. Csak ez eleve kudarcra van ítélve, hiszen ha annyira nagy karriert akarna befutni Orbán, akkor minden erejével csontig benyalna a Barrosó-féléknek, megfutamodna, mint a komcsik általában, és szolgalelkűen kiszolgálna az uniót, mint anno a komcsik a szovjeteket. Tehát mégegyszer: Orbán igen is saját bőrét teszi kockára az országért! Ezzel, jobb, ha mindenki megbarátkozik. Egy tüntetésen nem voltam soha eddig, de ha kell most menni fogok. És vagyunk még páran így, ebben biztos lehet.