Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Süllyed a hajó

Rozsdáskilincs Előzmény: #468995

Rozsdáskilincs a topic gazdája, ki is moderálna rögtön. "

Lupin Úr! Ez topik Ön átcsábitásáért született a PF-ről. Hogy élvezhessük szellemes megnyilvánulásait. Nem azért hivtuk hogy ne irhassa le a véleményét:-) Természetesen személyeskedés, sértegetés nélkül:-) Azon kivül engem nemzavar hogy mások más véleményen vannak, főként politikai vagy piaci eseményekről. Sőt kifejejezetten zavarna eegy olyan világ ahol mindenki hasonlóan gondolkodna. Igen unalmas lenne az élet:-) Már megfordúlt a fejemben hogy megadom a jelszavam önnek hogy elláthassa a moderátori posztot. Megmondom őszintén látja nem vagyok a szavak embere (nyul ügy:) Nem is nagyon vagyok alkalmas erre a posztra, nem szivesen foglalok állást más idulatainak a megfékezéséért. Nekem nem fontos milyen nevet használok, időnként nevet váltok. Erre még annó ön hivta fel a figyelmem veszélyes hely az internet:-) Bármikor jelezze csak priviben. Másnak is átadhatom de a célszerü az lenne ha ön lenne a gazda. Bár ahogy önt ismerem nem vagyok biztos benne ebben az esetben is képes lenne megőrizni a nyugalmat:-) Vagy lehet még egy megoldás Hercegünk valszin át tudja irni.