Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#469071 kerikoma Előzmény: #468983

Asszem akkor cserélik garanciálisan a pd elemeket, ha márkaszervizbe volt a gép szervizelve.

Egyébként az egyik városba márkakereskedésbe nézegettünk asszonykával egy passatot, 2006-os volt szép állapotba, 2,3 milla, nem is tartottam soknak az árat. 89 ezer km volt az órába. Jött az eladó, beszélt, beszélt, beszélt azt kérdezem tőle, hogy kicsit gyanúsan kevés ez a km. Hát kibökte, hogy ők is nézték és a szervizelés után olyan 150 ezerre tippelik, annyi lehet benne. Mondom akkor ezt miért nem lehet mondani?! És ha 150 ezret bevallanak, akkor lehet, hogy 250 ezer van benne!!! Kibökte azt is, hogy egyik pd elem már volt cserélve, de mivel ők hivatalosan csináltak egy márkaszervizt, ezért a többi már garanciális lesz, ha cserélni kell....

Neked van tapasztalatod, mik a tünetek, ha a pd elem szarakodik, leáll az autó?

#469069 Sumér harcos Előzmény: #468993

ja-ja...ez tény ezeknek az autoknak nincs gazdájuk.

azt én is néztem,az az emberke -aki ezt nyilatkozta,nettto 2misi felett keres havonta,mint főállású politikus.....ő ma mo-n a legjobban kereső politikus....persze csak papiron.....

karcos a kormány aszongya....sirva fakadok miatta...

ilyennek még kocsit sem adnék,vegyen magának amilyet akar:)

#468993 Előzmény: #468949

"tavaly a kormányzati autok,mindennapra produkáltak egy váratlan helyzetet,ott maradtak az uton..."

Namármost, egyrészt nyilván rájátszik erre mindenki, hogy kapjon új autot, másrészt nyolc évesek, harmadrészt nincs gazdájuk, mert sokat egyfajta poolcarként használtak - és mindezeken felül van bennük 300.000 km+. És valószínűleg akkut kellene bennük cserélni, mert nehezen indulnak... én akkor dobtam hátast, amikor valaki azt mondta: "karcos, ezzel nem lehet reprezentálni". Én azt hittem, utazni kellene velük.

#468983 hAliG Előzmény: #468892

Én vagyok :D

Szerencsére még így is jóval piaci ár alatt vagyok, kb. 600ezer Ft-tal, mert a PD-ket egy ideje már gariban cseréli a VW.

Remélem a mostani javítással minden nyűgje meg lesz oldva...

Lehet tényleg el kellett volna adni egyből :)

#468949 Sumér harcos Előzmény: #468876

tavaly a kormányzati autok,mindennapra produkáltak egy váratlan helyzetet,ott maradtak az uton...a hét minden napján volt mentés...

milyen tipusok is...talán audi,vw?pff:)

(ez még az uj skoda superbek előtti statisztika)

rtl házonkivűl a forrás...online is megtekinthető.

#468892 Sumér harcos Előzmény: #468881

na,tessék.....vw...:)

nem Te voltál,aki itt kérdezte,hogy vmi rokon céges vw-ét megvegye vagy ne?:)

vmi cefet jó áron?

mert,ha igen,akkor ott volt elrontva az ügy,hogy tovább kellett volna adni nyerővel rögtön:)

#468883 hAliG Előzmény: #468881

Mondjuk így rendben lesz teljesen, ha eladom vki jól fog járni, lassan minden cserélve van rajta, szinte olyan mint egy új :)

#468881 hAliG Előzmény: #468876

Szerintem ezek már a CR dízelek, sőt tuti, faja, hogy már ezekkel is gond van.

Nekem PD-s van :)

Cserélve lett mind a 4 PD elem, most a DSG sz.rakodik.. Csupán 400k a javítása. És ez már a baráti ár.

Népautó...

#468876 Sumér harcos Előzmény: #468003

na a szuper 2000-es diesel már megint.....és VW természetesen,ugyan adott esetben akár seat,skoda,audi...

utobbi időben éppen láttam utszélén uj passatot,uj seat leont...még néztem is mondom nincs tévesztés,nem corolla:)))

a hátam közepére sem kellene lassan a vw konszern egy darabja sem....ramaty rakások.

Re: Brumi

#468863 hAliG Előzmény: #468271

Pfff, vazze.

Úgy látszik nem csak az utakon vannak hülyék.. Ma 18h után 20 km-t mentem Bpen, mintha megőrültek volna az emberek, ennyi idiótát rég láttam. Lehet, hogy az idő, fene tudja, de kb. 5ször törtek majdnem össze...

#468003 Kissherceg Előzmény: #467461

A Volkswagen világszerte 325 ezer, 2,0 literes dízel motorral szerelt autót hív vissza elővigyázatosságból javításra - számolt be hétfőn az akcióról az autoservicepraxis.de weboldal.

A visszahívás a 2,0 literes dízel motorral szerelt 2009 és 2012 évjáratú VW Eos, Golf, Jetta, Passat, Scirocco, Tiguan és T5 modelleket, valamint lényegesen kisebb számban az Audi és a Skoda leányvállalatok egyes modelljeit érinti.

A visszahívás a "23K2" (VW), "23K5" (Skoda), "23J8" (Audi) és"23K6" (Seat) kóddal ellátott járművekre vonatkozik.

A meghibásodás a dízel motorok üzemanyag befecskendező rendszerében léphet fel, ami bizonyos körülmények között üzemanyag elfolyáshoz és a motor üzemanyag ellátásának kihagyásához is vezethet.

A hiba az erős üzemanyagszagról is felismerhető. A javítás azonban csak megelőző jellegű és modelltől függően 15-30 percet vesz igénybe.

#467461 _pda_ Előzmény: #466882

igen, a lámpa kapcsolgatás nekem is a kedvencem

a berlingoban x idő után lekepcsolódik a belsőtér világítás

az akkor kellemes főleg, ha a raktérben pakolsz este

és utánna hiába kapcsolgatod, kilőtte az elektronika és kész

tedd gyújtásra, v. indítsd be és kezdi előlről a ciklus

a csákányt a hátába tudnám vágni a baromnak, aki kitalált ezt a "kényelmi funkciót"