Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#469069 Sumér harcos Előzmény: #468993

ja-ja...ez tény ezeknek az autoknak nincs gazdájuk.

azt én is néztem,az az emberke -aki ezt nyilatkozta,nettto 2misi felett keres havonta,mint főállású politikus.....ő ma mo-n a legjobban kereső politikus....persze csak papiron.....

karcos a kormány aszongya....sirva fakadok miatta...

ilyennek még kocsit sem adnék,vegyen magának amilyet akar:)

#468993 Előzmény: #468949

"tavaly a kormányzati autok,mindennapra produkáltak egy váratlan helyzetet,ott maradtak az uton..."

Namármost, egyrészt nyilván rájátszik erre mindenki, hogy kapjon új autot, másrészt nyolc évesek, harmadrészt nincs gazdájuk, mert sokat egyfajta poolcarként használtak - és mindezeken felül van bennük 300.000 km+. És valószínűleg akkut kellene bennük cserélni, mert nehezen indulnak... én akkor dobtam hátast, amikor valaki azt mondta: "karcos, ezzel nem lehet reprezentálni". Én azt hittem, utazni kellene velük.

#468983 hAliG Előzmény: #468892

Én vagyok :D

Szerencsére még így is jóval piaci ár alatt vagyok, kb. 600ezer Ft-tal, mert a PD-ket egy ideje már gariban cseréli a VW.

Remélem a mostani javítással minden nyűgje meg lesz oldva...

Lehet tényleg el kellett volna adni egyből :)

#468949 Sumér harcos Előzmény: #468876

tavaly a kormányzati autok,mindennapra produkáltak egy váratlan helyzetet,ott maradtak az uton...a hét minden napján volt mentés...

milyen tipusok is...talán audi,vw?pff:)

(ez még az uj skoda superbek előtti statisztika)

rtl házonkivűl a forrás...online is megtekinthető.

#468892 Sumér harcos Előzmény: #468881

na,tessék.....vw...:)

nem Te voltál,aki itt kérdezte,hogy vmi rokon céges vw-ét megvegye vagy ne?:)

vmi cefet jó áron?

mert,ha igen,akkor ott volt elrontva az ügy,hogy tovább kellett volna adni nyerővel rögtön:)

#468883 hAliG Előzmény: #468881

Mondjuk így rendben lesz teljesen, ha eladom vki jól fog járni, lassan minden cserélve van rajta, szinte olyan mint egy új :)

#468881 hAliG Előzmény: #468876

Szerintem ezek már a CR dízelek, sőt tuti, faja, hogy már ezekkel is gond van.

Nekem PD-s van :)

Cserélve lett mind a 4 PD elem, most a DSG sz.rakodik.. Csupán 400k a javítása. És ez már a baráti ár.

Népautó...

#468876 Sumér harcos Előzmény: #468003

na a szuper 2000-es diesel már megint.....és VW természetesen,ugyan adott esetben akár seat,skoda,audi...

utobbi időben éppen láttam utszélén uj passatot,uj seat leont...még néztem is mondom nincs tévesztés,nem corolla:)))

a hátam közepére sem kellene lassan a vw konszern egy darabja sem....ramaty rakások.

Re: Brumi

#468863 hAliG Előzmény: #468271

Pfff, vazze.

Úgy látszik nem csak az utakon vannak hülyék.. Ma 18h után 20 km-t mentem Bpen, mintha megőrültek volna az emberek, ennyi idiótát rég láttam. Lehet, hogy az idő, fene tudja, de kb. 5ször törtek majdnem össze...

#468003 Kissherceg Előzmény: #467461

A Volkswagen világszerte 325 ezer, 2,0 literes dízel motorral szerelt autót hív vissza elővigyázatosságból javításra - számolt be hétfőn az akcióról az autoservicepraxis.de weboldal.

A visszahívás a 2,0 literes dízel motorral szerelt 2009 és 2012 évjáratú VW Eos, Golf, Jetta, Passat, Scirocco, Tiguan és T5 modelleket, valamint lényegesen kisebb számban az Audi és a Skoda leányvállalatok egyes modelljeit érinti.

A visszahívás a "23K2" (VW), "23K5" (Skoda), "23J8" (Audi) és"23K6" (Seat) kóddal ellátott járművekre vonatkozik.

A meghibásodás a dízel motorok üzemanyag befecskendező rendszerében léphet fel, ami bizonyos körülmények között üzemanyag elfolyáshoz és a motor üzemanyag ellátásának kihagyásához is vezethet.

A hiba az erős üzemanyagszagról is felismerhető. A javítás azonban csak megelőző jellegű és modelltől függően 15-30 percet vesz igénybe.

#467461 _pda_ Előzmény: #466882

igen, a lámpa kapcsolgatás nekem is a kedvencem

a berlingoban x idő után lekepcsolódik a belsőtér világítás

az akkor kellemes főleg, ha a raktérben pakolsz este

és utánna hiába kapcsolgatod, kilőtte az elektronika és kész

tedd gyújtásra, v. indítsd be és kezdi előlről a ciklus

a csákányt a hátába tudnám vágni a baromnak, aki kitalált ezt a "kényelmi funkciót"