Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Sziasztok, régóta olvasg…

#468868 Tbeni

Sziasztok, régóta olvasgatom ezt a fórumot, mert többen ajánlották a Quantumot, de sok sok kérdés merült fel bennem, és elbizonytalanodtam. Írtátok többen ezt az Apollo Money-t, róluk mit lehet tudni? Mióta van náluk számlátok? Mióta vannak a piacon? Ők melyik brókercéggel dolgoznak együtt? Valaki segítene nekem? Megnéztem az oldalukat, de ott minden angolul van, így semmit sem értek. Jó nektek, mert ezek szerint Ti mindannyian tudtok angolul, de nekem nem erősségem az angol. Aki bővebb infoval tud szolgálni, írjon. Köszi

Nekem ma is + termelt id…

#468727 kratya

Nekem ma is + termelt idáig remélem ez így is marad!

Szerintem aki nem bízik bennük vegye ki a pénzt, aki meg igen az hagyja, és legalább nem kopik a billentyűzete senkinek

Re: Comment nélkül!

#468692 RapidFX Előzmény: #468337

Ez tényleg vicc!

Egy sima MyFxBook link megoldaná a helyzetet!

Le lehet tiltani a MAM összegét a függőben lévő megbizásokat, sőt az aktuális tradeket is!

Viszont lehet láttatni a lebegő mínuszt!!!!

itt egy jó példe erre:

http://www.myfxbook.com/members/MNGCorp/mng-matematics-conservative/146737

ez a cég tudomásom szerint ugyan úgy kereskedik mint a quantum csak ők engedik látni azt amit a quantum eltitkol!!!

#468679 kelvin Előzmény: #468672

Pont hogy nem!

A régi befektetőknek már teljesített a robot, ezért nekik már van hozam. Az újaknak kellene hogy bizonyítson a rendszer.

A lebegő mínusz akkor gáz, ha elfog a fedezet mögüle. Ezért volt a cégtől is ez a kirophanás, amit sztem nem így kellett volna közölni.

#468672 Előzmény: #468272

Ha tényleg igaza van a "pánikkeltőnek", és hatalmas lebegő veszteség van, akkor teljesen korrekt, hogy pánikot keltett. Ha ilyen módon tovább működik a cég, még többen szívnak, mert lesznek új befektetők is. És ha 30% fölötti lebegő bónusz van, akkor a régi befektetőknek már most futnia kell a pénzük után!

Re: csodarobotok

#468649 HZ-FX Előzmény: #468559

Szia Balázs,

Én az optimum tradet nem ismerem, de az Apollo Money Makerrel nagyon jók a tapasztalataim... Tudom ajánlani.

Üdv,

csodarobotok

#468559 gaalbalazs

Sziasztok!

Régóta figyelem a fórumot de most hozzá is szólok...

Magam is QXXL ügyfél vagyok... A legutolsó webkonferenciát aki tartotta azt mondta hogy ez a robot amit a qxxl tud ez valami eszméletlen és hogy ilyen csodarobottal még nemtalálkozott ami ennyire hude****a...

Na egy picit kerestem a neten és rögtön 3 kezelt számlás cégbe botlottam bele akik, nagyobb tőkevédelem mellett vagy ugyanekkora vagy nagyobb netto profitot érnek el...

https://perfectofx.com

http://optimum-trade.com/optimum/hu/performance.php

http://apollomoneymaker.com/apollo-money-maker.aspx

róluk lenne szó. Nyilván a qxxl a saját bizniszét akarja a legjobbnak mondani, de aki egy picit is keres rátalálhat más cégekre... Nem akarok itt véleményt írni egyik cégről se én a qxxl-el meg vagyok elégedve eddig csupán a véleményetek érdekelne a másik 3 cégről.

Pénzt vontam vissza a Qu…

#468547 Mircixa

Pénzt vontam vissza a Quantumxxl-től, a teljes összeget, pont a legrosszabb pillanatban, múlt pénteken 13-án, amikor a botrány kipattant. /Egy telket akarok megvenni/

Ennek ellenére a teljes összeget ma hiánytalanul megkaptam. És nem 2000 dollárról volt szó.

Úgyhogy szerintem egy korrekt cég.

Annyi látszódik a metatraderen, hogy egy 2-sel kezdődő számlaszámról áttették egy privát számlára.

Akit érdekel, a metatrader felületet printscreen-nel kimentettem. El tudom küldeni.

#468355 Amatoregy Előzmény: #468272

két gondolat:

biztos, hogy egyaltalan robot kereskedik? Kötések ideje, stb. Nekem ott lett furcsa, hogy azt mondátok, hogy a nagy mozgások idején sokszor nem csinalt semmit.

Akarmelyik bank is tönkremehet "pletyák" alapján. Lasd postabank. A bankoknal altalaban több a hitel mint a betet. Betetet ki lehet vonni 1 het alatt, de a hiteleket nem lehet visszaszedni.

A történet meg egyszerü: kell egy személy akinek jó infói voltak korábban is es a meglatasi altalaban bejottek. Legyen sok ismeröse, az ismerösöknek is sok ismeröse.

Mas.

Ha a tagtoborzas jutalekos rendszerben mukodik akkor mindenki a tobb tagban erdekelt. Egy esetleges bukas eseten nem szivesen lennek toborzó.

Egy eljaras eseten meg az összes lapot (tulajdonosok, egyenleg, stb) fell kell fedni.

Egyebkent a szerzodes szerint melyik orszag melyik birosaga van megjelolve illetékesnek? Vagy ki fogtok utazgatni Ciprusra?

#468354 Amatoregy Előzmény: #468272

két gondolat:

biztos, hogy egyaltalan robot kereskedik? Kötések ideje, stb. Nekem ott lett furcsa, hogy azt mondátok, hogy a nagy mozgások idején sokszor nem csinalt semmit.

Akarmelyik bank is tönkremehet "pletyák" alapján. Lasd postabank. A bankoknal altalaban több a hitel mint a betet. Betetet ki lehet vonni 1 het alatt, de a hiteleket nem lehet visszaszedni.

A történet meg egyszerü: kell egy személy akinek jó infói voltak korábban is es a meglatasi altalaban bejottek. Legyen sok ismeröse, az ismerösöknek is sok ismeröse.

Mas.

Ha a tagtoborzas jutalekos rendszerben mukodik akkor mindenki a tobb tagban erdekelt. Egy esetleges bukas eseten nem szivesen lennek toborzó.

Egy eljaras eseten meg az összes lapot (tulajdonosok, egyenleg, stb) fell kell fedni.

Egyebkent a szerzodes szerint melyik orszag melyik birosaga vanmegjelolve?

#468337 BigTeddy Előzmény: #468272

Na de most komolyan ez már szerintem nem etika kérdés hanem annál sokkal súlyosabb.

Neked mint befektetőnek JOGOD van tudni hogy a befektetésednek mi a pillanatnyi értéke.

A 'nem mérvadó' az nem egy számtani mennyiség. :)

Arra felelős pénzügyi döntést hozzni nem lehet, a tanácsadód,ügynököd pedig nem titkolhatja el a veszteség mértékét mert ez törvénysértő és büntethető magatartás lenne a részéről.

Talán kollektíven meg kellene nézni konkrétan hogy mennyi az annyi és után lehetne dönteni hogy hogyan tovább.

De amíg ez nem transzparens addig ez inkább egy orosz ruletthez kezd hasonlítani. :(

Ha pedig valóban nem mérvadó a veszteség ahogy a cég állítja , akkor semmi gond mert ha a fele tőke lelép akkor is marad annyi a Master-en hogy fenntartsa a pozikat és az összeomlás elmarad. :)

#468320 BigTeddy Előzmény: #468299

Vigyázz mert Qxxl be fog perelni mert sértegeted a robotját és ezt még az ükunokáid is fizetni fogják :)

#468299 matgab Előzmény: #468272

Én eddig soha nem hallottam ezekről a fantázianevű nem is tudom mikről, talán a csillagok háborújában voltak hasonló nevű dolgok...

Hogy mitől gyanús az egész?

Már a névnél kezdődik... Egy dolog minél átláthatóbb és tisztább, annál egyszerűbb a neve is. Ennek a nevének se füle se farka, de jól hangzik és ráadásul XXL... Gondolom Supersize lett volna, csak azt a Meki levédte! :-)

Mindezt megtetézik Hong-kongi offshore háttérrel, ködbe vesző tulajdonosi réteggel és menedzsmenttel.

Erre ráöntenek egy szirupos "csoda robotot" aminek a kereskedési technikája annyira egyedi, hogy 99%-ban (de inkább 99,99%-ban) csak nyereséges ügyleteket generál...

PSZÁF engedély, vagy SEC engedély szám gondolom véletlenül sincs feltüntetve sehol...

Istenem, komolyan sajnálni sem tudom azokat akik ilyen helyre 100 forintnál többet fizetnek be, mert azoktól ha nem itt, akkor fél éven belül máshol mások úgyis kilopnák/kicsalnák a pénzüket!

Amúgy sok sikert, jó a topik, ahol a rengeteg új regisztráló anyázza egymást!

Egy ilyen cég, aki meg tényleg az alapvető jogi ismeretekkel nincs tisztában, az sztem még egy pert sem tudna megindítani, nemhogy egy csoda robotot kitalálni! Eszméletlen...Sírva röhögök!

#468272 kelvin Előzmény: #468234

Az okfejtésed teljesen helyes. Én is így gondolom. Viszont úgy gondolom ez etikai problémákat vet fel. Ezt nem hiszem hogy lehet úgy kommunikálni, hogy ezt mondtuk az elején, vállaltátok.

A hétvégi beírással pont ez volt a gond. Ha kihúzzák a szőnyeget a bent maradók alól, azaz eltűnik a fedezet egy jelentős része a hirtelen pénzkivonás miatt, akkor borul minden. Pont ezért volt a kijelentésnek rendkívüli súlya. De a cég részéről én többet vártam. Reméltem, hogy valamivel előállnak, de semmi sem történt. Gyakorlatilag elmondták, hogy vannak háttérben görgetett mínuszok, de nem mérvadó. Minden rendben van. Kb ennyi volt a kommunikációjuk.

De ezt minden befektető tudta aki beletette a pénzét és csak reméli mindenki, hogy hogy nem nála bukik ki a dolog.

A két grafikon azért ilyen ronda, mert a tadawul úgy közli a 3 hónapnál régebbi eredményeket, hogy összevont csoportokat jelenít meg. A megjelent profit és jutalék levonás miatt ilyen torz. Ehhez hozzájárul még, hogy az utolsó 3 hónap minden lezárt kötése megjelenik.

#468234 BigTeddy Előzmény: #468031

Kérdésem csak költői volt :)

Szerintem a story rém egyszerü, fut a robot teszi a dolgát :köt , DE csak a pozitiv (nyereséges) kötéseket záratják le vele. A pozitív kötések után a nyerseség 40-50% -át sikerdijként levonják a havi elszámoláskor(ez az ő hasznuk,nem is kevés). A veszteséget pedig 'parkoltatják' a Master-en.

Azt hogy a pillanatnyi veszteség mekkora csak Ők ismerik, és ez szerintem addig igy is marad amig van elég fedezet a Master számlán és a nyitot poziciok finanszirozhatóak maradnak.

Amennyiben a minuszos kötések is záródnak a vesztéseg realizálodik az alszámlákon is.

Tehát szerintem ,röviden: a megtermelt profit felé a cég-é(0 kockázattal) viszont a közben létrejött veszteség egéssze a befektetőké lessz :(

Mert minuszos kötések mindig vannak és lesznek is mert a jővőt a robot sem látja előre:)

A cég honlapján lecserélték az Alpha.Béta élőszámla linkeket vlmi minuszos egyenlegekre, miért?