Én eddig soha nem hallottam ezekről a fantázianevű nem is tudom mikről, talán a csillagok háborújában voltak hasonló nevű dolgok...
Hogy mitől gyanús az egész?
Már a névnél kezdődik... Egy dolog minél átláthatóbb és tisztább, annál egyszerűbb a neve is. Ennek a nevének se füle se farka, de jól hangzik és ráadásul XXL... Gondolom Supersize lett volna, csak azt a Meki levédte! :-)
Mindezt megtetézik Hong-kongi offshore háttérrel, ködbe vesző tulajdonosi réteggel és menedzsmenttel.
Erre ráöntenek egy szirupos "csoda robotot" aminek a kereskedési technikája annyira egyedi, hogy 99%-ban (de inkább 99,99%-ban) csak nyereséges ügyleteket generál...
PSZÁF engedély, vagy SEC engedély szám gondolom véletlenül sincs feltüntetve sehol...
Istenem, komolyan sajnálni sem tudom azokat akik ilyen helyre 100 forintnál többet fizetnek be, mert azoktól ha nem itt, akkor fél éven belül máshol mások úgyis kilopnák/kicsalnák a pénzüket!
Amúgy sok sikert, jó a topik, ahol a rengeteg új regisztráló anyázza egymást!
Egy ilyen cég, aki meg tényleg az alapvető jogi ismeretekkel nincs tisztában, az sztem még egy pert sem tudna megindítani, nemhogy egy csoda robotot kitalálni! Eszméletlen...Sírva röhögök!