Re: Comment nélkül!
kelvin Előzmény: #468234Az okfejtésed teljesen helyes. Én is így gondolom. Viszont úgy gondolom ez etikai problémákat vet fel. Ezt nem hiszem hogy lehet úgy kommunikálni, hogy ezt mondtuk az elején, vállaltátok.
A hétvégi beírással pont ez volt a gond. Ha kihúzzák a szőnyeget a bent maradók alól, azaz eltűnik a fedezet egy jelentős része a hirtelen pénzkivonás miatt, akkor borul minden. Pont ezért volt a kijelentésnek rendkívüli súlya. De a cég részéről én többet vártam. Reméltem, hogy valamivel előállnak, de semmi sem történt. Gyakorlatilag elmondták, hogy vannak háttérben görgetett mínuszok, de nem mérvadó. Minden rendben van. Kb ennyi volt a kommunikációjuk.
De ezt minden befektető tudta aki beletette a pénzét és csak reméli mindenki, hogy hogy nem nála bukik ki a dolog.
A két grafikon azért ilyen ronda, mert a tadawul úgy közli a 3 hónapnál régebbi eredményeket, hogy összevont csoportokat jelenít meg. A megjelent profit és jutalék levonás miatt ilyen torz. Ehhez hozzájárul még, hogy az utolsó 3 hónap minden lezárt kötése megjelenik.