Merkel, Sarkozy Return to Work on Euro Rescue With Berlin Meeting Tomorrow
Merkel, Sarkozy Return to Work on Euro Rescue With Berlin Meeting Tomorrow
Én nem akarok találgatni h mi lesz, de még Hack is nonszensznek tartja a diktatúra vádat, igaz ö nem is lopott mint hagyóék ezért nem kell neki túlordítani mindenkit a lefasisztázással...
.
viszont 1 éve emléxik mit mondtam a nagy egyiptomi forradalomról ? Hogy majd f@szán nyer a muzulmán testvériség aztán az amcsi izraeli, eu titkosszolgálatok akik ön szerint az egészet megszervezték, meg b@szhatják...hát itt van a hír:
.
"
Az észak-afrikai országban kedden és szerdán tartották az alsóházi választások harmadik fordulóját.
.
A Muzulmán Testvériség szombaton tudatta, hogy formációja, a Szabadság és Igazságosság Pártja a 498 tagú alsóházban a mandátumok 41 százalékát szerezte meg. Ily módon a Hoszni Mubarak elnöksége idején betiltott testvériség egyértelmű győztese annak, hogy februárban példátlan tömegtüntetésekkel megdöntötték Mubarak több mint három évtizedes hatalmát.
.
A testvériségnél sokkal radikálisabb szalafisták pártja, az an-Núr a mandátumok 20 százalékát kapta meg. Utóbbiak nem titkolják, hogy a demokráciát csak eszköznek és végső soron az iszlámmal össze nem egyeztethető berendezkedési formának tartják. Számukra a vallási iratok - mindenekelőtt a Korán - szó szerinti értelmezése a mérvadó."
.
Lesz itt arab demokrácia meg feszkó, asszem új dimenziók nyilnak ezzel az araboknál, Iránt se lesz olyan egyszerű megszórni....
"ha a magyarokat megszopatják akkor ez komoly lázadást vált ki a lengyelekben a csehekben és az angolokban, és később tutira az olaszokban is"
Az sem biztos, hogy egyben marad az EU. Lesz itt elég izgalom. Csak nem gondolja, hogy egy kis magyar p*cs miatt fog aggódni Európa?
"Európai Bizottság nem jogosult a magyar, és bármely más tagállam alkotmányának felülvizsgálására, "
Persze, hogy nem jogosultak. viszont nem is kötelesek kihúzni minket a sz*rból. A politikában van olyan, hogy zsarolás. Tehát vagy lemond a kerály és jön egy konzervatív szakértői kormány, vagy a csődbe viszi az országot.
Továbbra is tartom, hogy a kerályt le fogják vadászni. Egyetlen menekvése a totális kapituláció lenne, de nem az az alkat. Az ilyen arrogáns és dölyfös pasasokkal az első alkalmas pillanatban felmossák a padlót a sértett ellenfelek. Most jött el ennek az ideje.
a lengyeleknél rendes katolikus kormány van , igen nagy a támogatottságuk
mellesleg nem kicsi ország, az euban is igen komoly a beleszólásuk és azt meg is teszik saját érdekükben ha arról van szó
a csehek meg. kvázi ny európához tartoznak elég rég
"Csendes diplomáciai lépésekre szólítja fel a lengyel kormányt Jacek Pawlicki a Gazeta Wyborcza című baloldali liberális napilap hétvégi számában. A cikk szerzője úgy véli, egy Magyarországgal szemben bevezetett uniós szankció után a magyar kormány alighanem csak még konokabban viselkedne. A cikk szerint az Európai Bizottság nem jogosult a magyar, és bármely más tagállam alkotmányának felülvizsgálására, a helyzetet csak a magyarok oldhatják meg, méghozzá demokratikus módszerekkel."
.
Na látja erről beszéltam, kiemelem még1x
.
"Európai Bizottság nem jogosult a magyar, és bármely más tagállam alkotmányának felülvizsgálására, ",
.
ha a magyarokat megszopatják akkor ez komoly lázadást vált ki a lengyelekben a csehekben és az angolokban, és később tutira az olaszokban is, ami annál is meglepőbb lenne mert egy hatalmas sz@rkupac tetején ücsörögnek, és onnan akarják megmondani a tutit. Ha Mo-t becsődöltetik politikai okokra hivatkozva azt az EU nem fogja túlélni....és ugye a konzervatív frakció is kvázi OV mellé állt, ami EU ellenes bármilyen törvényben azt nyilvánvalóan módosítani kell, de ez a kampány ami most folyik a baloldaliak ámokfutása, aminek meg lesz az eredménye Gyurci meg Hagyó meg a többiek, majd szabadságharcosnak minősülnek így nem lehet megbüntetni, mert ők a fasiszta magyar kormány üldözöttei....tehát a kampány elérte a célját...
"tényleg nincs sajtószabadság )"
A kerályi TV és rádió torzítva mond híreket, a kereskedelmi TV-k f*snak, a Klubrádiót kicsinálják, stb.
Egy utólsó bocsi sokat locsogtam. Nemrég kértem Lupin és Spade urat hogy irjon a pénzáramlási matrixról. Megértem hogy nem tették tanulmányokért fizetni szoktak:-) Pár mondatban megpróbálom leirni a lényeget.
5 főszerplő között áramlik a pénz egy gazdaságban, ha bárhol csökken a müködéshez szükséges pénzmennyiség kihat a többi szereplőre is többnyire hatványozottan. A harmónikus müködés fentartása az állam feladata, törvényeken keresztül próbálja szabályozni a folyamatott. Az állam szerepe nem kihgyható mint láthattuk az előbbi válságban ő rendelkezik a szükséges hatalommal, eszközökkel. A szereplők az állam, vállalatok(összes szolgáltató), pénzügyi közvetitők(bankok), lakosság(munkavállalók valójában ők teremtik a javakat a cégeken keresztül) és az utólsó külföldre ill külfölről irányuló pénzmozgások( külker). Moder hamis világunkban az az eszme terjed széleskörben hogy a cégek a legfontosabbak. Nem! Ez egy rendszer ami nem müködhet az egyik a másik nélkül! A lakosság a leggyengébb szereplő ő szorúl a legtöbb támogatásrea itt a leggyengébb az érdekképviselet. Hisz ő az aki elvégzi a cég számára a munkát és ő az akinek a megtakaritása a bankokon keresztül vissza kerül a cégekhez. Itt kicsit bekavar az eu val a cégek mivel külföldiek. Képesek magukat otthonról finanszirozni. Ezért nem olyan fontos a lakosság megfelelő bérezése és nem érvényesül az élni élnihagyni elv. Azt tapasztalhatjuk napjainkban is a bankszektor és a vállalatok mekkora erőt képviselhetnek. Pedik a elviekben a lakosságnak van a legnagyobb hatalma demokráciában de nehézségeket okoz az erő öszpontositása. Lakosság nélkül se bank se vállalat de még államse letezhet. Az állam feladata a rendszerben mozgó pénz elosztása különböző adókon keresztűl ill juttatások. Ahol sok a pénz ott zárni kell a csapokon és oda jutattni ahol kevésnek bizonyúl. Ezzel fentartva kiegyensúlyozott áramlást ami a müködés feltétele.A zárás problémákba ütközik a nemzetközi gazdasági túlsúly miatt. Amit tovább fokoz hogy a megtermelt javak külföldre kerülnek és nem vesznek továbbiakban rész a magyar gazdasági körforgásban( pénz szivatyu) Nagyon röviden. Jelenleg pénz hiány az állam és a lakosságnál.... Mi lehet a megoldás? A szocik, lmp multik szerint további elvonás az államtól és a lakosságtól. Hogy odane rohanjak édesek.... Majd ők megmondják nekük hogy miért jó az ha a pénz marad a náluk és nálunk nincs. Ezt van képük a hatalmukon keresztül(média, politika) az arcunkba mérni. És megnevezni erre ki lenne hajlandó magyarországon. Tudjuk pontosan kik lennének továbbra is fentartani a kedvezőtlen, mükédésképtelen rendszert.
Utaltam a nagykövet asszonyra én is. Márpedig ha négy feldühödött nő úgy dönt, hogy kicsinál egy pasit, annak nem sok esélye marad.
Egy régi haverom évtizedekkel ezelőtt a feleségén kívül két nővel kavart parallel üzemmódban, mindkettőt válással kábítva. Egyszer bebukott, a három nő összejött... csúnya vége lett, mert a fiútestvérek is be lettek vonva a bosszúba.
tényleg nincs sajtószabadság )
ez valami moricka vicc?
járai mszp támadásainál miért nem tiltakozott a amerikai liberális? ja akkor nem a soros gyuri pártja volt hatalmon ))
Akkor még nem volt, de örülök neki, hogy már van. Még jobban örülnék, ha 1 út 1 jegy lenne. Mert én valahonnan akarok eljutni valahová, és nekem kényelmetlen, ha át kell szállni. De hogy még többet is kelljen fizetnem...
Tökéletesen igaz. Ha bankból kérek pénzt, az mond feltételeket. Ha az államtól (mondjuk segélyt), az mond feltételeket. Ha a munkaadómtól, az mond feltételeket.És ha nem teljesítem a feltételeket, nem ad pénzt, ennyire egyszerű...
Na, ezekkel a szavakkal nem tudok és nem is akarok vitatkozni. A cél adott.
Illetve eggyel vitáznék. Szerintem nem a kormány feladata az újraaelosztás. Fizessünk mindenért annyit, amennyi az értéke. És abból éljünk, amink van.
Régen nekem azt tanították, a szemét földesúr elvesz tizedet, a szemét egyház elvesz tizedet, és ebből rettenetesen meggazdagodtak. Az állam most lenyúl csak ÁFÁ-ban 27%-ot. Miért nem elég, nem tudom felfogni...
"hüleség!"
Ilyeneket lehet mondani, de akkor jön a csőd.
Igazad van...van egy negyedik nő is a tarsolyban:
http://profitline.hu/hircentrum/hir/253091/
Elena....a kerálynak van gyakorlata a sok nő közötti életben (otthon is ez van náluk....) csak ezek fajsúlyos menyecskék....a kerályt leviszik torkosborz üzemmódba...
"A fejlett demokráciában ha jól értem ön természetesnek tartja hogy egy demokratikus országban, külső erők határozzák meg az irány vonalat és az irányitó személyeket!?"
Mi vagyunk sz*rban, mi kérünk pénzt vagy védőhálót vagy bármit. A potenciális kölcsönadó meg megmondhatja, hogy milyen feltételekkel ad. A szaudiak például földet kértek, nem adtunk. A nyugat demokráciát kér. Ha nem lesz, zsozsó sem lesz. Most még csak demokráciát kérnek. Fél év múlva lehet, hogy a kerály t*két ezüsttálcán. Ők vannak alkupozícióban.
Ez baromi jól hangzik, ha valóban így lenne. Ha az emberek azt mondanák, nem tankolunk, mert drága. ""
Véleményem szerint növekszik az a tábor aki nemképes már igénybe venni ezeket az alapszolgáltatásokat. Ezért irom hogy most lehet változtatni a feltételek adottak. Horror kintlévőségeik vannak a közszolgáltató cégeknek is.
miért nálunk a legdrágább szinte a villany,"
Mert nálunk a leggyengébb az érdekképviselet. És tudod miért Ricsi? Mert mi magyarok abban a reményben szitkozódunk hogy valaki majd megoldja helyettünk. Lassan rájövünk mindenért mi magunk vagyunk a felelősek. Eddigi vezetőink türték és kiszolgálták a külhoni vállalatokat. Itt nem azt értem külföld ellensége a magyarnak mert nem az. Mi hagytuk hogy ez az arány megvalósuljon. Ezáltal megvalósitfv kiszolgáltatotságunkat. Mert tenyleg igaz az a liberális állitás : mindegy kinek a tulajdona a gyár. A problémát az okkoza hogy van időszak mikor nagyon is nem mindegy. Láthatjuk jelenleg is mekora nyomásalá helyehetik a vezetőinket. Egyszer már irtam itt az általam igénybevett szolgáltatások 90% külföldi cégek, gondolom másoknál is hasonló a helyzet. Nyilván külföldnek az a célja magyarország minél profitálisabb legyen számára ezért nem hibáztatható. A magyaroknak meg hogy minél jobban éljünk a külföldi cégek megtermelt javaiból. Kezdjük érezni ezen bevételekből nemtudjuk magunkatsem eltartani nemhogy növelni az életsznvonalat széleskörben. Tehát támogassuk a kormányt az igazságosabb elosztásban, a saját gazdaság erősitésében. És legfőképp ne dőljünk be a külföldi krokodil könycseppeknek. A rendszer váltás igazi nyertesei a multinacionális cégek voltak. A gazdaságot nem csak ők alkotják és az országotsem.