Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Három nővel egyszerre

#464642 Spade Előzmény: #464617

Én nem akarok találgatni h mi lesz, de még Hack is nonszensznek tartja a diktatúra vádat, igaz ö nem is lopott mint hagyóék ezért nem kell neki túlordítani mindenkit a lefasisztázással...

.

viszont 1 éve emléxik mit mondtam a nagy egyiptomi forradalomról ? Hogy majd f@szán nyer a muzulmán testvériség aztán az amcsi izraeli, eu titkosszolgálatok akik ön szerint az egészet megszervezték, meg b@szhatják...hát itt van a hír:

.

"

Az észak-afrikai országban kedden és szerdán tartották az alsóházi választások harmadik fordulóját.

.

A Muzulmán Testvériség szombaton tudatta, hogy formációja, a Szabadság és Igazságosság Pártja a 498 tagú alsóházban a mandátumok 41 százalékát szerezte meg. Ily módon a Hoszni Mubarak elnöksége idején betiltott testvériség egyértelmű győztese annak, hogy februárban példátlan tömegtüntetésekkel megdöntötték Mubarak több mint három évtizedes hatalmát.

.

A testvériségnél sokkal radikálisabb szalafisták pártja, az an-Núr a mandátumok 20 százalékát kapta meg. Utóbbiak nem titkolják, hogy a demokráciát csak eszköznek és végső soron az iszlámmal össze nem egyeztethető berendezkedési formának tartják. Számukra a vallási iratok - mindenekelőtt a Korán - szó szerinti értelmezése a mérvadó."

.

Lesz itt arab demokrácia meg feszkó, asszem új dimenziók nyilnak ezzel az araboknál, Iránt se lesz olyan egyszerű megszórni....

#464617 Arsene Lupin Előzmény: #464605

"ha a magyarokat megszopatják akkor ez komoly lázadást vált ki a lengyelekben a csehekben és az angolokban, és később tutira az olaszokban is"

Az sem biztos, hogy egyben marad az EU. Lesz itt elég izgalom. Csak nem gondolja, hogy egy kis magyar p*cs miatt fog aggódni Európa?

#464616 Arsene Lupin Előzmény: #464605

"Európai Bizottság nem jogosult a magyar, és bármely más tagállam alkotmányának felülvizsgálására, "

Persze, hogy nem jogosultak. viszont nem is kötelesek kihúzni minket a sz*rból. A politikában van olyan, hogy zsarolás. Tehát vagy lemond a kerály és jön egy konzervatív szakértői kormány, vagy a csődbe viszi az országot.

#464609 Arsene Lupin Előzmény: #464605

Továbbra is tartom, hogy a kerályt le fogják vadászni. Egyetlen menekvése a totális kapituláció lenne, de nem az az alkat. Az ilyen arrogáns és dölyfös pasasokkal az első alkalmas pillanatban felmossák a padlót a sértett ellenfelek. Most jött el ennek az ideje.

#464608 macika Előzmény: #464605

a lengyeleknél rendes katolikus kormány van , igen nagy a támogatottságuk

mellesleg nem kicsi ország, az euban is igen komoly a beleszólásuk és azt meg is teszik saját érdekükben ha arról van szó

a csehek meg. kvázi ny európához tartoznak elég rég

#464605 Spade Előzmény: #464586

"Csendes diplomáciai lépésekre szólítja fel a lengyel kormányt Jacek Pawlicki a Gazeta Wyborcza című baloldali liberális napilap hétvégi számában. A cikk szerzője úgy véli, egy Magyarországgal szemben bevezetett uniós szankció után a magyar kormány alighanem csak még konokabban viselkedne. A cikk szerint az Európai Bizottság nem jogosult a magyar, és bármely más tagállam alkotmányának felülvizsgálására, a helyzetet csak a magyarok oldhatják meg, méghozzá demokratikus módszerekkel."

.

Na látja erről beszéltam, kiemelem még1x

.

"Európai Bizottság nem jogosult a magyar, és bármely más tagállam alkotmányának felülvizsgálására, ",

.

ha a magyarokat megszopatják akkor ez komoly lázadást vált ki a lengyelekben a csehekben és az angolokban, és később tutira az olaszokban is, ami annál is meglepőbb lenne mert egy hatalmas sz@rkupac tetején ücsörögnek, és onnan akarják megmondani a tutit. Ha Mo-t becsődöltetik politikai okokra hivatkozva azt az EU nem fogja túlélni....és ugye a konzervatív frakció is kvázi OV mellé állt, ami EU ellenes bármilyen törvényben azt nyilvánvalóan módosítani kell, de ez a kampány ami most folyik a baloldaliak ámokfutása, aminek meg lesz az eredménye Gyurci meg Hagyó meg a többiek, majd szabadságharcosnak minősülnek így nem lehet megbüntetni, mert ők a fasiszta magyar kormány üldözöttei....tehát a kampány elérte a célját...

#464586 Arsene Lupin Előzmény: #464582

"tényleg nincs sajtószabadság )"

A kerályi TV és rádió torzítva mond híreket, a kereskedelmi TV-k f*snak, a Klubrádiót kicsinálják, stb.

Re: Lagarde: Mi nem engedünk, nem kötünk kompromisszumot

#464584 Rozsdáskilincs Előzmény: #464573

Egy utólsó bocsi sokat locsogtam. Nemrég kértem Lupin és Spade urat hogy irjon a pénzáramlási matrixról. Megértem hogy nem tették tanulmányokért fizetni szoktak:-) Pár mondatban megpróbálom leirni a lényeget.

5 főszerplő között áramlik a pénz egy gazdaságban, ha bárhol csökken a müködéshez szükséges pénzmennyiség kihat a többi szereplőre is többnyire hatványozottan. A harmónikus müködés fentartása az állam feladata, törvényeken keresztül próbálja szabályozni a folyamatott. Az állam szerepe nem kihgyható mint láthattuk az előbbi válságban ő rendelkezik a szükséges hatalommal, eszközökkel. A szereplők az állam, vállalatok(összes szolgáltató), pénzügyi közvetitők(bankok), lakosság(munkavállalók valójában ők teremtik a javakat a cégeken keresztül) és az utólsó külföldre ill külfölről irányuló pénzmozgások( külker). Moder hamis világunkban az az eszme terjed széleskörben hogy a cégek a legfontosabbak. Nem! Ez egy rendszer ami nem müködhet az egyik a másik nélkül! A lakosság a leggyengébb szereplő ő szorúl a legtöbb támogatásrea itt a leggyengébb az érdekképviselet. Hisz ő az aki elvégzi a cég számára a munkát és ő az akinek a megtakaritása a bankokon keresztül vissza kerül a cégekhez. Itt kicsit bekavar az eu val a cégek mivel külföldiek. Képesek magukat otthonról finanszirozni. Ezért nem olyan fontos a lakosság megfelelő bérezése és nem érvényesül az élni élnihagyni elv. Azt tapasztalhatjuk napjainkban is a bankszektor és a vállalatok mekkora erőt képviselhetnek. Pedik a elviekben a lakosságnak van a legnagyobb hatalma demokráciában de nehézségeket okoz az erő öszpontositása. Lakosság nélkül se bank se vállalat de még államse letezhet. Az állam feladata a rendszerben mozgó pénz elosztása különböző adókon keresztűl ill juttatások. Ahol sok a pénz ott zárni kell a csapokon és oda jutattni ahol kevésnek bizonyúl. Ezzel fentartva kiegyensúlyozott áramlást ami a müködés feltétele.A zárás problémákba ütközik a nemzetközi gazdasági túlsúly miatt. Amit tovább fokoz hogy a megtermelt javak külföldre kerülnek és nem vesznek továbbiakban rész a magyar gazdasági körforgásban( pénz szivatyu) Nagyon röviden. Jelenleg pénz hiány az állam és a lakosságnál.... Mi lehet a megoldás? A szocik, lmp multik szerint további elvonás az államtól és a lakosságtól. Hogy odane rohanjak édesek.... Majd ők megmondják nekük hogy miért jó az ha a pénz marad a náluk és nálunk nincs. Ezt van képük a hatalmukon keresztül(média, politika) az arcunkba mérni. És megnevezni erre ki lenne hajlandó magyarországon. Tudjuk pontosan kik lennének továbbra is fentartani a kedvezőtlen, mükédésképtelen rendszert.

#464583 Arsene Lupin Előzmény: #464576

Utaltam a nagykövet asszonyra én is. Márpedig ha négy feldühödött nő úgy dönt, hogy kicsinál egy pasit, annak nem sok esélye marad.

Egy régi haverom évtizedekkel ezelőtt a feleségén kívül két nővel kavart parallel üzemmódban, mindkettőt válással kábítva. Egyszer bebukott, a három nő összejött... csúnya vége lett, mert a fiútestvérek is be lettek vonva a bosszúba.

#464582 macika Előzmény: #464576

tényleg nincs sajtószabadság )

ez valami moricka vicc?

járai mszp támadásainál miért nem tiltakozott a amerikai liberális? ja akkor nem a soros gyuri pártja volt hatalmon ))

#464580 Ricsi Előzmény: #464571

Akkor még nem volt, de örülök neki, hogy már van. Még jobban örülnék, ha 1 út 1 jegy lenne. Mert én valahonnan akarok eljutni valahová, és nekem kényelmetlen, ha át kell szállni. De hogy még többet is kelljen fizetnem...

#464579 Ricsi Előzmény: #464574

Tökéletesen igaz. Ha bankból kérek pénzt, az mond feltételeket. Ha az államtól (mondjuk segélyt), az mond feltételeket. Ha a munkaadómtól, az mond feltételeket.És ha nem teljesítem a feltételeket, nem ad pénzt, ennyire egyszerű...

#464578 Ricsi Előzmény: #464573

Na, ezekkel a szavakkal nem tudok és nem is akarok vitatkozni. A cél adott.

Illetve eggyel vitáznék. Szerintem nem a kormány feladata az újraaelosztás. Fizessünk mindenért annyit, amennyi az értéke. És abból éljünk, amink van.

Régen nekem azt tanították, a szemét földesúr elvesz tizedet, a szemét egyház elvesz tizedet, és ebből rettenetesen meggazdagodtak. Az állam most lenyúl csak ÁFÁ-ban 27%-ot. Miért nem elég, nem tudom felfogni...

#464574 Arsene Lupin Előzmény: #464538

"A fejlett demokráciában ha jól értem ön természetesnek tartja hogy egy demokratikus országban, külső erők határozzák meg az irány vonalat és az irányitó személyeket!?"

Mi vagyunk sz*rban, mi kérünk pénzt vagy védőhálót vagy bármit. A potenciális kölcsönadó meg megmondhatja, hogy milyen feltételekkel ad. A szaudiak például földet kértek, nem adtunk. A nyugat demokráciát kér. Ha nem lesz, zsozsó sem lesz. Most még csak demokráciát kérnek. Fél év múlva lehet, hogy a kerály t*két ezüsttálcán. Ők vannak alkupozícióban.

#464573 Rozsdáskilincs Előzmény: #464568

Ez baromi jól hangzik, ha valóban így lenne. Ha az emberek azt mondanák, nem tankolunk, mert drága. ""

Véleményem szerint növekszik az a tábor aki nemképes már igénybe venni ezeket az alapszolgáltatásokat. Ezért irom hogy most lehet változtatni a feltételek adottak. Horror kintlévőségeik vannak a közszolgáltató cégeknek is.

miért nálunk a legdrágább szinte a villany,"

Mert nálunk a leggyengébb az érdekképviselet. És tudod miért Ricsi? Mert mi magyarok abban a reményben szitkozódunk hogy valaki majd megoldja helyettünk. Lassan rájövünk mindenért mi magunk vagyunk a felelősek. Eddigi vezetőink türték és kiszolgálták a külhoni vállalatokat. Itt nem azt értem külföld ellensége a magyarnak mert nem az. Mi hagytuk hogy ez az arány megvalósuljon. Ezáltal megvalósitfv kiszolgáltatotságunkat. Mert tenyleg igaz az a liberális állitás : mindegy kinek a tulajdona a gyár. A problémát az okkoza hogy van időszak mikor nagyon is nem mindegy. Láthatjuk jelenleg is mekora nyomásalá helyehetik a vezetőinket. Egyszer már irtam itt az általam igénybevett szolgáltatások 90% külföldi cégek, gondolom másoknál is hasonló a helyzet. Nyilván külföldnek az a célja magyarország minél profitálisabb legyen számára ezért nem hibáztatható. A magyaroknak meg hogy minél jobban éljünk a külföldi cégek megtermelt javaiból. Kezdjük érezni ezen bevételekből nemtudjuk magunkatsem eltartani nemhogy növelni az életsznvonalat széleskörben. Tehát támogassuk a kormányt az igazságosabb elosztásban, a saját gazdaság erősitésében. És legfőképp ne dőljünk be a külföldi krokodil könycseppeknek. A rendszer váltás igazi nyertesei a multinacionális cégek voltak. A gazdaságot nem csak ők alkotják és az országotsem.