Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Az rohadt érdekes, hogy …

#46403 Zabás

Az rohadt érdekes, hogy senki sem tudja, hogy mi zajlik a MOL háza táján, most már az Oroszok kezdték el vásárolni /állítólag/

Putyin kiadta utasításban a nemzeti tévében! :)))

Re: Szurgutnyeftyegas

#46314 betyarpista Előzmény: #46289

olvastam Egon reggeli írását és eszembe jutottak szavai a régmúltból, amikor az OMW mutyeráj ment és csapkodtuk a 30e-et, akkor azt írta, hogy 50k lesz a MOL...

#46250 NightLord Előzmény: #46246

13 200 fölött gyakorlatilag 15 250 a következő célár, az teljesen irreális sztm. Visszaontik a francba, a 13200 fölötti kitörés fals lesz, és meg sem áll 12 500 ig.

#46246 Kissherceg Előzmény: #46245

mondom, hogy azért veszik, mert adót akarnak leírni, kell a vesztesége a cégnke, nem kell csodálkozni :))

#46234 NightLord Előzmény: #46226

125 mrd-os veszteség a 64 mrd-os medián elemzői várakozáshoz képest. Van mire emelkedni : )

#46094 hosszhuszár Előzmény: #46044

Zöld utat kapott a MOL az Európai Bizottságtól az INA tranzakcióval kapcsolatban

A MOL Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett az INA

tranzakció kapcsán, miután 2009. május 18-án az Európai Bizottság feltétel nélkül hagyta jóvá a

Részvényesi Megállapodás módosítását, melyet a MOL és a Horvát Kormány kötött 2009. január 30-

án. A Részvényesi Megállapodás módosítása szerint a jövőben a MOL lesz felelős az INA

működtetéséért, miután a következő INA közgyűlésen az új Felügyelő Bizottság megválasztásra kerül.

#46044 matgab Előzmény: #45936

ha ennek a nagy emelkedésnek köze lenne ahhoz, hogy a kurd mezőkkel kezdenek valamit az OMV és a MOL együtt akkor az OMV-nek is ugyebár legalább ennyire kellene szárnyalnia...

Az viszont -2%-on van...

Ergo a hírt még nem tudjuk. Nekem sanszos, hogy mégiscsak a ruszkik veszik ilyen eszeveszetten. Vagy vki a ruszkik elől.

Hiszen, ha a ruszkiknak megért 18k-t a használhatatlan 20%, akkor miért ne érne meg nekik néhány % 19k alatti árakon a piacon??

#45936 matgab Előzmény: #45927

szerintem most vagyunk n-2 napnál...Még 2 nap és megjön a hír is!