Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: Szurgutnyeftyegas

#45926 Kissherceg Előzmény: #45924

ooo a duplaalj célár 14050, ami egy korábbi csúcs is, lehet az lesz a köv cél...

#45884 Kissherceg Előzmény: #45878

csányi biztos nem veszi vissza, mit kezdjen ezzel a szar céggel, elég baja van saját kakijával... :)) IMF hitelből erre is futja sztm :)

#45878 hosszhuszár Előzmény: #45871

hát, ha olyan őrült módon vásárolnak, mint omw-nél, lehetséges:)))

Azt kéne tudni ki vásárol?

Csányi veszi viszza a pakkját?

#45828 Ragyas Előzmény: #45820

Mol is bebizonyította, egyszer mindent el lehet adni nyereséggel:) 10.000 alatt dobáltam észnélkül 12.000-es papírokat:(

#45812 Kissherceg Előzmény: #45809

annyit Én is.. ezzel a mollal kb az érik le, hogy hati lassan fog emelkedni vagy oldalazás lesz...

#45809 danih Előzmény: #45799

asszem én is... mindegy, a napi fizetésem kétszeresét megkerestem :)

#45803 Hibaz Előzmény: #45795

Ezzel el is veszik Eliot kedvét.....

Hiába,a grafikusok gyártják a híreket....

#45795 Kissherceg Előzmény: #45783

hehehe

A iraki kormány elutasítja a kurd regionális kormányzat külföldi cégekkel kötött földgázüzletét.

A bagdadi kormány szóvivője jelentette be hétfőn, hogy Irak elutasítja a kurd regionális kormányzat és az Egyesült Arab Emírségek Crescent Petroleum cége és annak leányvállalata, a Dana Gas által aláírt megállapodást, amely a tervezett Nabucco földgázvezetéket látta volna el földgázzal.

A Mol és az osztrák OMV is tagja a konzorciumnak. Ugyanakkor az iraki kormányszóvivő közölte azt is, hogy Irak ellátja gázzal a csővezetéket az Akkas földgázmezőről, miután e mezőről a 2014. évi európai szükségletet kielégíteni képes exportmennyiséget termel majd ki.