Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Shortzárások

#460403 Előzmény: #460378

Ami az E-star nevű papírral történt az elmúlt pár napban, az legfeljebb a Magyar közállapotok keresztmetszetének tanulmányozására lehet alkalmas, mondjuk egy eszkimónak, mert aki itt él, az jobban undorodik tőle, mintsem hogy tanulmányozza.

Mennyi kisebb nagyobb simli volt ebben a pár napos kis színjátékban? A pontos válasz nem tudható, de nem kevés. És még nincs vége. Grafikonok, meg tőzsdei tudás , meg fundamentum, meg hírek. Igen , mondjuk Németországban a részvényeket ilyen csacskaságok árazzák. Nálunk? Sumák kis üzletek, fals elemzések, megrendelt hírek, ja kérem, egyre nehezebb megélni!

Erre a trutymóra mondják a fórumok nagyokosai , ilyen a tőzsde világa. Mifelénk ilyen.

#460402 Lxrose Előzmény: #460395

Annak ellenére, hogy tudja, a kölcsönvevő mindent el fog követni, hogy az a pár ezer, vagy 10000 darab jól dolgozzon?

#460393 Lxrose Előzmény: #460385

Többet kap a kölcsönadásért, mint amennyit bukik az esésen? Nehezen hiszem.

#460391 pepe01 Előzmény: #460388

Elmondhatatlanul mérges vagyok, mert ma be akartam vásárolni és nem kaptam, délután pedig már csak szaladtam az árfolyam után. Persze 4500-on már nem fogok venni.

Remélem Mackó testvér vett, mert tegnap súgtam neki :D

#460390 pepe01 Előzmény: #460388

Elmondhatatlanul mérges vagyok, mert ma be akartam vásárolni és nem kaptam, délután pedig már csak szaladtam az árfolyam után. Persze 4500-on már nem fogok venni.

Remélem Mackó testvér vett, mert tegnap súgtam neki :D

#460386 panpeter Előzmény: #460372

Eltévedt hölgyem. Azért mert tőle tudom a neved (ha az egyáltalán), ne keverj össze. Úgy is sok időd van, olvasgasd a beírásainkat. Ha szerinted ugyan az akkor gratulálok. Hogy nő vagy az látszik, de azt a bizonyos jelzőt is nagyon magadra vetted. Vannak itt elegen több nickel, szerintem neked és nekem csak 1 van. Részemről ennyi, de ha személyeskedni akarsz, privátban állok elébe.

#460385 Arsene Lupin Előzmény: #460380

Lehet olyan alap, amely még így is pluszban van a papírral, és nem akar ki-be ugrálni a pakkal. Az vidáman kölcsön adhatott egy részt 6000-nél, amikor sokan hittek a felugrásban.

portfolio: "A kisebb ré…

#460384 MrTibi16

portfolio:

"A kisebb részvények közül az E-Star piacán mutatkozott relatíve nagy forgalom, hiszen a papír ma a BÉT ötödik legforgalmasabb részvénye volt - bár mindössze 107 millió forint értékben cseréltek gazdát a részvények, ami így is meghaladja a részvények piacának átlagos forgalmát. A vállalat papírjai 0,6%-kal drágultak ma. "

Mellékesen megjegyezték :D

#460380 Lxrose Előzmény: #460376

Elhiszem. Mondjuk ha nekem lenne 30000 darab, nem szivesen adnám azért kölcsön egy nyerészkedő csapatnak, hogy mikor visszaadja, már csak felét éri.