Buktak már profi shortosok is hatalmasat. Elég csak a VW short squeeze esetre gondolni.
Buktak már profi shortosok is hatalmasat. Elég csak a VW short squeeze esetre gondolni.
A shortos a legbiztosabb vevő. Nélküle nem lenne likviditás.
Ami az E-star nevű papírral történt az elmúlt pár napban, az legfeljebb a Magyar közállapotok keresztmetszetének tanulmányozására lehet alkalmas, mondjuk egy eszkimónak, mert aki itt él, az jobban undorodik tőle, mintsem hogy tanulmányozza.
Mennyi kisebb nagyobb simli volt ebben a pár napos kis színjátékban? A pontos válasz nem tudható, de nem kevés. És még nincs vége. Grafikonok, meg tőzsdei tudás , meg fundamentum, meg hírek. Igen , mondjuk Németországban a részvényeket ilyen csacskaságok árazzák. Nálunk? Sumák kis üzletek, fals elemzések, megrendelt hírek, ja kérem, egyre nehezebb megélni!
Erre a trutymóra mondják a fórumok nagyokosai , ilyen a tőzsde világa. Mifelénk ilyen.
Annak ellenére, hogy tudja, a kölcsönvevő mindent el fog követni, hogy az a pár ezer, vagy 10000 darab jól dolgozzon?
Nagyon buta ember vagyok, nem tudom. Ön viszont határozottan bemondta az 1-2 száz embert.
Szerintem tudja mire gondoltam, a többi csak xarfűrészelés.
A kölcsönadó a kölcsönadáskor úgy gondolta, hogy felfele fog menni a papír.
Akkor nem remi, viszont sorolja fel azt az 1-2 száz embert. Mert hogy ezt állította.
Többet kap a kölcsönadásért, mint amennyit bukik az esésen? Nehezen hiszem.
10 a 100-hoz az remi? Adok 10 milliót, adjon 100-at és remi.
Elmondhatatlanul mérges vagyok, mert ma be akartam vásárolni és nem kaptam, délután pedig már csak szaladtam az árfolyam után. Persze 4500-on már nem fogok venni.
Remélem Mackó testvér vett, mert tegnap súgtam neki :D
Elmondhatatlanul mérges vagyok, mert ma be akartam vásárolni és nem kaptam, délután pedig már csak szaladtam az árfolyam után. Persze 4500-on már nem fogok venni.
Remélem Mackó testvér vett, mert tegnap súgtam neki :D
Akkor ezt remire adjuk.
Eltévedt hölgyem. Azért mert tőle tudom a neved (ha az egyáltalán), ne keverj össze. Úgy is sok időd van, olvasgasd a beírásainkat. Ha szerinted ugyan az akkor gratulálok. Hogy nő vagy az látszik, de azt a bizonyos jelzőt is nagyon magadra vetted. Vannak itt elegen több nickel, szerintem neked és nekem csak 1 van. Részemről ennyi, de ha személyeskedni akarsz, privátban állok elébe.
Lehet olyan alap, amely még így is pluszban van a papírral, és nem akar ki-be ugrálni a pakkal. Az vidáman kölcsön adhatott egy részt 6000-nél, amikor sokan hittek a felugrásban.
portfolio:
"A kisebb részvények közül az E-Star piacán mutatkozott relatíve nagy forgalom, hiszen a papír ma a BÉT ötödik legforgalmasabb részvénye volt - bár mindössze 107 millió forint értékben cseréltek gazdát a részvények, ami így is meghaladja a részvények piacának átlagos forgalmát. A vállalat papírjai 0,6%-kal drágultak ma. "
Mellékesen megjegyezték :D
Felsorolná azt az 1-2 száz embert?