Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókernet

Re: nincs cím

#513257 Csilla76 Előzmény: #513107

Biztos azt fogjátok mondani, hogy hülye pics. és ez igaz is. Mert ez eddig nem tűnt fel. lehidaltam ma az avivámon. kiderült!!!, lehet röhögni, hogy a havi díjelvonás: 2,10 euro fölött még levonnak évfordulós éves költséget: most 150 euroóóót. tavaly is 144-et, aztán előtte 174-et...

Csalódtam magamban, meg abban is, hogy nem is tudom, hogy lehet ezt kigazdálkodni...egy év alatt..basszuskulcs.

Az üzletkötőmet föl se hívom, mert ráborítom az asztalt. Mekkora állat vagyok. fejőstehén.

#513107 Csilla76 Előzmény: #465142

Én most vagyok ott, hogy díjmentesítem az egészet, aztán próbálom a portfóliót úgy rendezni, hogy jól jöjjek ki belőle. 6 év múlva..hát addig sem fogok legalább még eg yunik linkbe belefutni. 2018ig védett vagyok magam által:-D

#465147 _pda_ Előzmény: #465142

nem semmi ez a brokinet, én pár éve hallottam róla először, a főnökom jött nagy mellénnyel, h mekkora ordas jó dolog ez

be akart fűzni valami sanghaj baromságra (extra hozam, miegymás), de mivel elég jól ismerem a habitusát, meg a kitartását, elhajtottam a malac f@rkára

csinálta vagy 1 hónapig, oszt megunta, mert nem dőlt a lé :))

#465142 Kriszti@n Előzmény: #464168

8% ra vagyok az 5 év alatt befizetett pénztől..mindenem áttettem Kínába, és várom a nullát.jövőhétre meg kell,hogy legyen, ki is veszem, és akkor ingyen lett parkoltatva a pénz 5 évig náluk :))

Én 2007-ben kötöttem. Má…

#464207 Aranyos

Én 2007-ben kötöttem. Már nem emlékszem pontosan de be kellet fizetni a ZS-t, aztán 10 év után adómentesen adják a dupláját. Ez volt az ígéret.

Azóta még nem érte el a pénzem a befizetett összeget. Mikor leszek 0-n? Hogyan lesz ebből haszon?

Szemetek!

#464136 Kriszti@n Előzmény: #464130

köszönöm! valahol ott a pénzem Kínában meg Indiában, de hogy tehénszarban vagy rizsben ezt honnan tudom meg? :) mondjuk az értékét tekintve a tehénszar a valószínűbb...

ebben a fosban(aviva by …

#464112 Kriszti@n

ebben a fosban(aviva by brókernet ) hol tudok ránézni grafikonokra vagy valamire? shanghai express, maharadzsa, kelet eu ,és hasonló szarok? mert múlthéten kértem netes hozzáférést, és azóta + 200e van a számlámon, pedig csak a magyar rv-től szabadultam meg és tettem át máshová..szívesen sakkoznék még vele kicsit, utána felmondom a 3.14csába, csak azt sem tudom mit hol nézzek.tud valaki segíteni ebben?

Re: Beosztottjainál feleségének promózott a vezető ügyész

#458687 rbbj11 Előzmény: #458658

UL nem feltétlenül rossz: normális biztosítóknál a teljes ktg-terhelés 3,5-5% / év. Nem az UL a gond, hanem a bnet.

#458658 lagwagoner Előzmény: #458655

Kötve hiszem sajna, szélhámos UL-esek :-(( A számlavezetési költségek akkorák, hogy éves több tíz százalékos hozammal lehetne kompenzálni ezen költségeket.

#458655 rbbj11 Előzmény: #458569

hát ja, akkor néhány év, és ha minden jól megy, az eredeti betett összeget akár vissza is kaphatod

#458572 Zotya32 Előzmény: #458569

Valamiből meg kell venni a BNET-es merciket, porkákat. :-)

#458569 Kriszti@n Előzmény: #458546

tőkére vetítve 30 % büntetetővel..hát a jó k.va anyjukat...

#458546 rbbj11 Előzmény: #458525

ja úgy, értem.

De mivel hosszú a topic, sok bejegyzéssel, gondolom több fórum olvasó nem csak örökölte.

Miért nem lehet tőle szabadulni? Legfeljebb büntetővel, de ki lehet belőle szállni, nem?

#458525 Kriszti@n Előzmény: #458442

örököltem a "befektetést" kedvezményezett voltam,csak szabadulnék belőle, de nem tudok..

#458442 rbbj11 Előzmény: #458438

fel nem fogom, hogy akik ezen a fórumon bővel el vannak látva infókkal, hogy lehet bnetes ügyfél.... Mert azt még megértem, ha full laikusoknak lyukat beszélnek a hasába.

#458438 Kriszti@n Előzmény: #425013

ma megint komolyat alkottak. múlthéten kérdeztem, hogy áll az 5 éve bent lévő pénzem..30%-kal volt kevesebb az eddig befizetettnél.mára újabb 1%-kal kevesebb mint múlthéten, ráadásul meg sem tudják magyarázni miért...

#425013 Csilla76 Előzmény: #424996

brókernetesek nagyon pörögnek most a válságban, a kisbüfiket nagyon meg lehet etetni megint, mert nem tudják, hogy hova rakják a pénzüket..pánikban lehet nagyokat kaszálni.

Beosztottjainál feleségének promózott a vezető ügyész

#424996 Netmaster

"Három hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (PSZÁF) fordult az Egri Városi Ügyészség egyik ügyésze. Pappné Molnár Lili arról írt panaszában, hogy közvetlen főnöke, Szajlai József „erőteljes rábeszélést" folytatott azért, hogy ő és a férje befektessenek a Brókernet Zrt.-nél. „Szajlainé első alkalommal a férjével keresett fel minket, aki közvetlen főnököm, és ő is erőteljesen bekapcsolódott a termékismertetésbe, segített a feleségének meggyőzni minket arról, hogy hitelt vegyünk fel” – idézte fel levelében a történteket. Pappné. Felettese arra is hivatkozott, hogy más kollégák is vettek fel hitelt a Brókernettől.

Mégsem volt "bomba üzlet"

A meggyőzés sikeres volt, és a Papp házaspár 2007-ben befektetéshez kötött életbiztosítási szerződést kötött, amihez tízmillió forint hitelt vett fel. A befektetés azonban nem úgy alakult, ahogy remélték: 2010-ben Pappné Molnár Lili férje elhunyt, s ekkor derült ki, hogy a befektetések 67 százalékos veszteséget szenvedtek el. Pappné korábbi cikkünk készültekor arról is beszámolt, hogy az üzletkötő által ígért személyes kapcsolattartás csupán három általános e-mailes tájékoztatásra korlátozódott. Minderre hivatkozva, illetve hogy az üzletkötőtől csak a szerződés aláírása után kapták meg a terméktájékoztatót, a kontraktust jó erkölcsbe ütközőnek és semmisnek tartja a felügyeletnek elküldött panaszában."

http://hvg.hu/itthon/20110921_megbuntettek_munkahelyen_uzletelo_ugyeszt