Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Biztos azt fogjátok mondani, hogy hülye pics. és ez igaz is. Mert ez eddig nem tűnt fel. lehidaltam ma az avivámon. kiderült!!!, lehet röhögni, hogy a havi díjelvonás: 2,10 euro fölött még levonnak évfordulós éves költséget: most 150 euroóóót. tavaly is 144-et, aztán előtte 174-et...
Csalódtam magamban, meg abban is, hogy nem is tudom, hogy lehet ezt kigazdálkodni...egy év alatt..basszuskulcs.
Az üzletkötőmet föl se hívom, mert ráborítom az asztalt. Mekkora állat vagyok. fejőstehén.
Én most vagyok ott, hogy díjmentesítem az egészet, aztán próbálom a portfóliót úgy rendezni, hogy jól jöjjek ki belőle. 6 év múlva..hát addig sem fogok legalább még eg yunik linkbe belefutni. 2018ig védett vagyok magam által:-D
8% ra vagyok az 5 év alatt befizetett pénztől..mindenem áttettem Kínába, és várom a nullát.jövőhétre meg kell,hogy legyen, ki is veszem, és akkor ingyen lett parkoltatva a pénz 5 évig náluk :))
köszönöm! valahol ott a pénzem Kínában meg Indiában, de hogy tehénszarban vagy rizsben ezt honnan tudom meg? :) mondjuk az értékét tekintve a tehénszar a valószínűbb...
ebben a fosban(aviva by brókernet ) hol tudok ránézni grafikonokra vagy valamire? shanghai express, maharadzsa, kelet eu ,és hasonló szarok? mert múlthéten kértem netes hozzáférést, és azóta + 200e van a számlámon, pedig csak a magyar rv-től szabadultam meg és tettem át máshová..szívesen sakkoznék még vele kicsit, utána felmondom a 3.14csába, csak azt sem tudom mit hol nézzek.tud valaki segíteni ebben?
Re: Beosztottjainál feleségének promózott a vezető ügyész
Kötve hiszem sajna, szélhámos UL-esek :-(( A számlavezetési költségek akkorák, hogy éves több tíz százalékos hozammal lehetne kompenzálni ezen költségeket.
fel nem fogom, hogy akik ezen a fórumon bővel el vannak látva infókkal, hogy lehet bnetes ügyfél.... Mert azt még megértem, ha full laikusoknak lyukat beszélnek a hasába.
ma megint komolyat alkottak. múlthéten kérdeztem, hogy áll az 5 éve bent lévő pénzem..30%-kal volt kevesebb az eddig befizetettnél.mára újabb 1%-kal kevesebb mint múlthéten, ráadásul meg sem tudják magyarázni miért...
brókernetesek nagyon pörögnek most a válságban, a kisbüfiket nagyon meg lehet etetni megint, mert nem tudják, hogy hova rakják a pénzüket..pánikban lehet nagyokat kaszálni.
Beosztottjainál feleségének promózott a vezető ügyész
"Három hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (PSZÁF) fordult az Egri Városi Ügyészség egyik ügyésze. Pappné Molnár Lili arról írt panaszában, hogy közvetlen főnöke, Szajlai József „erőteljes rábeszélést" folytatott azért, hogy ő és a férje befektessenek a Brókernet Zrt.-nél. „Szajlainé első alkalommal a férjével keresett fel minket, aki közvetlen főnököm, és ő is erőteljesen bekapcsolódott a termékismertetésbe, segített a feleségének meggyőzni minket arról, hogy hitelt vegyünk fel” – idézte fel levelében a történteket. Pappné. Felettese arra is hivatkozott, hogy más kollégák is vettek fel hitelt a Brókernettől.
Mégsem volt "bomba üzlet"
A meggyőzés sikeres volt, és a Papp házaspár 2007-ben befektetéshez kötött életbiztosítási szerződést kötött, amihez tízmillió forint hitelt vett fel. A befektetés azonban nem úgy alakult, ahogy remélték: 2010-ben Pappné Molnár Lili férje elhunyt, s ekkor derült ki, hogy a befektetések 67 százalékos veszteséget szenvedtek el. Pappné korábbi cikkünk készültekor arról is beszámolt, hogy az üzletkötő által ígért személyes kapcsolattartás csupán három általános e-mailes tájékoztatásra korlátozódott. Minderre hivatkozva, illetve hogy az üzletkötőtől csak a szerződés aláírása után kapták meg a terméktájékoztatót, a kontraktust jó erkölcsbe ütközőnek és semmisnek tartja a felügyeletnek elküldött panaszában."