Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fegyverek

Re: nincs cím

#456844 Ibiza Előzmény: #456794

mert sztem ez nem alkalmas gumilövedék kilövésére..csak a gáz megy ki..

van a csak gáz-risztó.. és van a gáz-riasztó-gumis...

pl röhm rg89n az csak gázrisztós az rg 89s az tudja a gumit is..

azért mert a tár egyik oldala 9mmknall méret a másik oldala pedig a gumilövedékhez van kialakítva.. a csak gáz riasztóból nem tudsz gumit kilőni..

#456794 KawaBazsy Előzmény: #456678

Nekem egy vasrúd van végig a csőben, nem tom hogy jön így ki a gumi. S milyen gumi, honnan?

#456678 Ibiza Előzmény: #456667

amúgy érdekes mert a csőben van egy akasztónak nevezett pöcök..ami miatt nem tudsz éles lőszert kilőni ezekből a gumis pisztolyokból..de érdekes módon a gumi lővedék a nagy nyomástól teljesen "elfolyósodik" a csőben....és nem gond ez az akasztó..a guminak semmi baja nem lesz..a teszt során összeszedheted és újra használható.

vannak puska formájú gázfegyverek..ezek nagy energiájóak.. általában 2 lövetűek.. mellé kell revolver..

#456674 Ibiza Előzmény: #456667

a tárba berakod elölről a gumit.. hátúlról a starter lőszert.. 9mm knall..ettől lesz jogilag elöltöltős

nekem a röhm és az alfaG030 az jók..a rőhm Rg89s már nem beszerezhető..marad a csehszlovák alfa..törököt nem kéne.vannak jók de változik..a keserű az gagyi..

ezekbe rakhatsz gumit vagy gázt vagy borsot..

sztem risztó csak seregélyre jó.. a bors és cs-gáz az ütős..8-10mm-es gumi az kemény.. átviszi a kabátot is.. umarex strater jó a gumihoz 50-60joulét tud..elég bőven...

#456671 banyaiz Előzmény: #456616

Én? Szelíd ember vagyok. Az horgászsporttársam Bakiba volt aki csontokat tört. :)

Egy önvédelmi fegyver nekem is kellene, de annyira macerás tartani, egyszer érdeklődtem, elkezdték mondani mi kell hozzá milyen időszakonként megújítani engedélyt rendőrség, pszichológus stb, jó mondom hagyjuk. :)

Pedig nem ártana, de éles fegyver ezek a riasztók vsz nem sokat érnek, ha komoly a szitu.

Olvasom rendőrök büntettek kés miatt, nekem is van horgászni néhány jó Martinii filéző, daraboló kés , szeretem őket nagyon tartós, olyan a nyélkiképzés fennmarad a vízen.

Kawabazsy : Glockról azt hallottam sok benne a műanyag, vagy teljesen műanyag a borítás nem is tudom , fémdetektorok nem nagyon mutatják ki.

#456669 Ibiza Előzmény: #456653

mondtam..örök igazság önvédelemre csak revolver..

kommandósoknak a nagyobb tár miatt sig pro-juk van de bokánál tt a revolver..

#456636 GáborGábor Előzmény: #456624

Riasztót ne tégy közé!

Egy haverom az elsőt mindig arra tárazta a többit gázra, de majdnem rá...tt, 3 duplázás után ...

;)

Ha kifogyott, akkor a markolat alkalmas kulcs csont és fejtető ellenében is. Az előbbi fájdalmas, törékeny, az utóbbival meg csak módjával ...