Mi van fiúk! Irakba készültök?
Hm ...
Pont ilyen ne lenne?
:)
Lassan kell nyitni szex topikot is a mindent félreértő közönségnek.. :-)
trükkös megoldás ,)nem ismertem 50körül már kell az a vascső..:)
mert sztem ez nem alkalmas gumilövedék kilövésére..csak a gáz megy ki..
van a csak gáz-risztó.. és van a gáz-riasztó-gumis...
pl röhm rg89n az csak gázrisztós az rg 89s az tudja a gumit is..
azért mert a tár egyik oldala 9mmknall méret a másik oldala pedig a gumilövedékhez van kialakítva.. a csak gáz riasztóból nem tudsz gumit kilőni..
Nem, ha a szövegkörnyezetet folyamatában nézzük, te kis huncut! :-)
:)))
Ez kissé kétértelmű volt, lásd be ...
Nekem egy vasrúd van végig a csőben, nem tom hogy jön így ki a gumi. S milyen gumi, honnan?
Már van revolverem, ilyen:
http://www.umarex.com/uxc.php?load=view&item=347.02.11
A bajom csak az vele, h 5 lövetű, több támadó ellen már kevés lehet. Másodfegyvernek elfér egy öntöltő, bár ha igazán őszinte akarok lenni, csak hobbyból kell, h olyan is legyen. :-)
amúgy érdekes mert a csőben van egy akasztónak nevezett pöcök..ami miatt nem tudsz éles lőszert kilőni ezekből a gumis pisztolyokból..de érdekes módon a gumi lővedék a nagy nyomástól teljesen "elfolyósodik" a csőben....és nem gond ez az akasztó..a guminak semmi baja nem lesz..a teszt során összeszedheted és újra használható.
vannak puska formájú gázfegyverek..ezek nagy energiájóak.. általában 2 lövetűek.. mellé kell revolver..
a tárba berakod elölről a gumit.. hátúlról a starter lőszert.. 9mm knall..ettől lesz jogilag elöltöltős
nekem a röhm és az alfaG030 az jók..a rőhm Rg89s már nem beszerezhető..marad a csehszlovák alfa..törököt nem kéne.vannak jók de változik..a keserű az gagyi..
ezekbe rakhatsz gumit vagy gázt vagy borsot..
sztem risztó csak seregélyre jó.. a bors és cs-gáz az ütős..8-10mm-es gumi az kemény.. átviszi a kabátot is.. umarex strater jó a gumihoz 50-60joulét tud..elég bőven...
Én? Szelíd ember vagyok. Az horgászsporttársam Bakiba volt aki csontokat tört. :)
Egy önvédelmi fegyver nekem is kellene, de annyira macerás tartani, egyszer érdeklődtem, elkezdték mondani mi kell hozzá milyen időszakonként megújítani engedélyt rendőrség, pszichológus stb, jó mondom hagyjuk. :)
Pedig nem ártana, de éles fegyver ezek a riasztók vsz nem sokat érnek, ha komoly a szitu.
Olvasom rendőrök büntettek kés miatt, nekem is van horgászni néhány jó Martinii filéző, daraboló kés , szeretem őket nagyon tartós, olyan a nyélkiképzés fennmarad a vízen.
Kawabazsy : Glockról azt hallottam sok benne a műanyag, vagy teljesen műanyag a borítás nem is tudom , fémdetektorok nem nagyon mutatják ki.
mondtam..örök igazság önvédelemre csak revolver..
kommandósoknak a nagyobb tár miatt sig pro-juk van de bokánál tt a revolver..
Más nincs jelenleg erre.. a tesztvideóban dicsérik.
én a Röhm rg89s-t kedvelem.. nekem paprika gáz paprika.. és 3x 10mm gumi..kb 60joule-val..
ha kell elötte átforgatom a tárat..
Ezt a törököt ne. Ez hitvány.
Nem, riasztót semmiképp, az sztem is baromság.
Találtam egy Glock másolatot. :-)
Riasztót ne tégy közé!
Egy haverom az elsőt mindig arra tárazta a többit gázra, de majdnem rá...tt, 3 duplázás után ...
;)
Ha kifogyott, akkor a markolat alkalmas kulcs csont és fejtető ellenében is. Az előbbi fájdalmas, törékeny, az utóbbival meg csak módjával ...