Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fegyverek

Re: nincs cím

#456115 hosszhuszár Előzmény: #456110

éppen gyengélkedőn voltam, középfül gyulladással, olyan süket voltam, gyakorlatilag semmit nem hallottam, azóta is cseng a fülem, kk-ban minden héten felszúrták....

De a kötelező lőgyakorlaton részt kellett venni.

beálltam a sorba, és csináltam, azt amit a többiek...

viszont, hallani nem hallottam semmit...

Arra lettem figyelmes, hogy egy törpe, tágra nyitott szájjal , és erős karmozdulatokkal próbál megértetni velem valamit.

Szájról olvasva kiderült, hogy azt kérdezi, maga süket?

Mondom igen, a gyengélkedőről jöttem, fülgyulladásom van, nem hallok semmit.

Megfogtak, és visszavittek a gyenguszra...

#456113 KawaBazsy Előzmény: #456112

Itt a Hercegre céloztam, akit ha lenne hadkötelezettség, akkor se vittek volna (még) el.. :-)

#456110 KawaBazsy Előzmény: #456107

Férfiembert ez a téma is érdekelhet.. mondjuk aki nem volt katona, az azt sem tudja, miről van szó.. :-)

szerk: jobbak meg anno kiválót lőttek a Kalasnyikovval..

#456104 KawaBazsy Előzmény: #456102

Én is be szoktam rakni a kesztyűtartóba, de a Mazdámban ott egy CD váltó van, úgyhogy most pihen. :-) AMúgy nem vagyok biztos benne, hogy a kocsiban tartható engedély nélkül, én inkább rákérdeznék. Csak adminisztráció a dolog, meg tán 2000 forint. Amikor anno az egyik melóhelyemen sok pénzzel rohangáltam, akkor váltottam ki, minden esetre.

http://www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/fegyverviselesi_engedely.6.php

#456102 taresz Előzmény: #456100

Gázpisztolyom Nekem is van, de nem kértem engedélyt hozzá. Ott figyel a kocsi ajtajában. Sose tudni mikor kellhet.

#456100 KawaBazsy Előzmény: #456095

Jól tudod, ráadásul sportcélra is megnehezítették 1-2 barom miatt, a korábbi fél év helyett 3 évi lőtéri lövészet kell hozzá. De lőtéren bármelyiket kipróbálhatod, használhatod, meg aztán ki tudja merre tart a világ, mikor mire lesz szükség, jó képben lenni. :-)

Új-Zélandon pl ha bármilyen pisztolyt vagy puskát szeretnél, akkor elballagsz engedélyt kérni, van vmi fejtágító, oszt kész. Itthon gáz/riasztó fegyvert lehet venni és tartani az otthonodban, a viseléséhez már kell az engedély, de egyszerűen megadják, nekem is van. Normál esetben önvédelemre nem is kell több sztem.

#456095 taresz Előzmény: #456092

Maroklőfegyverhez Magyarországon adnak viselési engedélyt magánszemélynek? (Úgy tudom csak különösen indokolt esetben.)

Ha jól látom, nincs még…

#456092 KawaBazsy

Ha jól látom, nincs még ilyen témájú topik. Elkezdtem nézegetni a pisztolyokat, s tulajdonságai alapján megtetszett a Glock 17. Univerzális, üzembiztos, s jó ár/érték arányú fegyvernek látszik. Érdekelnek a hozzáértők véleményei, de persze egyéb kérdéseket is megtárgyalhatunk a tárgykörben.

← Újabb hozzászólások 561 - 576 / 576