Én sem fogadok (bár jelenleg inkánbb a fogadtam szót kellene használni)1,01-es szorzóra. Hosszú távon 100 meccsből 98/99 nyerő is minuszos lenne.
Én sem fogadok (bár jelenleg inkánbb a fogadtam szót kellene használni)1,01-es szorzóra. Hosszú távon 100 meccsből 98/99 nyerő is minuszos lenne.
:)
joco9,
a matgab faktornál az 1,01-es szorzót is kihívásnak érzem eltalálni...
Ma pl. a tetü románokon erősen gondolkodtam, hogy bevegyem-e őket a kombóba, mert elég nehezen nyertek a múltkor is.
Áh, mondom a Japán csajok úgyis picikék, meg úgyis csak a mangákhoz értenek, nagy kockázatot nem vállalok vele. Meg is tettem, 1,01-es odds-on, hát nem 28-28 lett???
Na ennyit az 1,01-ről...
Ahh, nem vagyok profi pénzmosó, eddig még nem hallottam :))
Leragadtam a piros-feketénél :)
Üdv!
1.01-es szorzóra minek fogadsz !!! Egy olyan tőzsdésnek mint te szerintem nincs benne kihívás :)
Hát nekem apám mondta, ez már a cucilizmusban is divat volt a 60-as, 70-es években, maszek zöldségesek, pulcsi árusok, maszek cukrászok körében. Külön iparág volt a totó és lottó nyeremények kereskedése.
:)
Most olvastam pénz-legalizálással kapcsolatban:
"Másik módszer a különböző győztes sportfogadási szelvények vásárlása. Aki például a Tippmixen nyer, névtelen adóigazolást kap arról az összegről, amit kifizettek neki. Ez a magyarázata azoknak a hirdetéseknek, amelyekben csak ennyi szerepel: nyertes Tippmix-szelvényt veszek. "
Na ezeknek kell a nyertes szelvényt 110%-on eladni :))
amikor ilyen nagy lesz az arcom, akkor szoktam utána lefelezni az egyenlegemet...
Remélem most nem így lesz...!
ez a kézilabda VB egy jótékonysági intézmény...
Kombinált
Kézilabda, Női világbajnokság
Cuba Nők - Románia, nők
Meccs eredmény : Románia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)
Tunisia W. - Franciaország, nők
Meccs eredmény : Franciao., nők (Nyereményszorzók : 1,01)
Ivory Coast W. - Svédország, nők
Meccs eredmény : Svédo., nők (Nyereményszorzók : 1,01)
Argentina W. - Dánia, nők
Meccs eredmény : Dánia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)
Uruguay Nők - Horvátország, nők
Meccs eredmény : Horváto., nők (Nyereményszorzók : 1,01)
1,05
A Brazil- Japánt bele sem mertem tenni...
Na, ez könnyen ment...
Kombinált
China W. - Norvégia, nők
Meccs eredmény : Norvégia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)
Korea W. - Kazakhstan W.
Meccs eredmény : Korea W. (Nyereményszorzók : 1,33)
Spanyolország, nők - Oroszország, nők
Meccs eredmény : Oroszo., nők (Nyereményszorzók : 1,18)
Australia W. - Hollandia, nők
Meccs eredmény : Hollandia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)
9308,50 Ft
1,60
14893,60 Ft
Na ez szép volt!
Tenisz, Davis-kupa
David Ferrer - Juan Martin Del Potro
Meccsgyőztes : D. Ferrer D. Ferrer
2,40
Menet közben fogadtam 6-2 ; 6-7 ; 6-3; 3-2-nél (de a fogadásom után volt 2,7 is az odds)!
Unokatesóm sokszor találomra tesz meg 3 jégkorongcsapatot.
Olyan 4-es szorzója lehet ennek, nem tudom mennyivel jobb ez mint a többi "tuti" szisztéma:)
Egy régebbi szisztémám:
Kinézek 10 csapatot akik otthon "tuti"nyernek szerintem. Megrakom 10/3-as kombóban az összes Fédidő:x Végeredmény:1-et (oddsuk kb 4-5 között pl 4,8 a man city hétvégi meccsére most). Ez 45 fogadás. Egy nyertes kombóval már az egész nyereséges lenne. Mivel az angol irodákban kézzel kellett leírkálnom két hét után felhagytam vele. :))
Ezért szép dolog a foci, mert gyakorlatilag az utolsó is mindig megverheti az elsőt, vagy egy elvileg sokkal gyengébb az erősebbet.
Elég egy gólt találni. Ráadásul az erősebb csapatoknak hajtási kényszerük van, ami miatt lekontrázhatóak.
Persze ha egy magyar klubcsapat játszik idegenben, az azért elég jó eséllyel veszít... De ez mentális probléma, más ilyen országot nem is ismerek (előbb fogadnék egy Macedón/Albán csapatra egy neves együttes ellen, mint egy magyarra ha idegenben játszanak).
Én rájöttem, hogy minimalizálom a focimeccsekre fogadások arányát, mert sokkal nagyobb bizonytalanság mellett nem fizetnek annyit, mint egy tenisz-kézilabda-vagy kosár meccs.
Nem is értem a fogadási csalókat, sokkal egyszerűbb egy ilyen meccset szerintem megvenni, mint bármelyik focimeccset és mivel kevesebb a pénz benne, ezért olcsóbb is lehet, szorzókat meg ugyanúgy össze lehet szedni benne.
Pl. most 2,8-szoros szorzót fizet a teniszben egy -egy pontra, ha a gyengébb játékos nyeri.
Nem egyszerűbb egy teniszezőt lefizetni, hogy a 16. 22. és a 43. pontot veszítse el?? Beleüti feltűnés mentesen a hálóba agy out-ra, az életben nem tűnik fel senkinek.
Persze ha 100e EUR-t tesznek erre a tétre, az feltűnő lehet, de a fociban is gondolom ezeket a "furcsa" téteket vizsgálják szét, ergo nem nagyobb a kockázat...
Nadal - Monaco meccs. 1,03 Live...
Nadal óriásit játszik, ha nem sérül le elképzelhetetlen, hogy ne ő nyerjen...
én is azt hittem:)))
sikeresen bebuktam....ez az agyament paok otthon verte 2-1-re az angol gárdát...
ezt a szopókát nem gondoltam volna:)
196.
tothanam-paok h 1.44 az odds
el. meccs
erre pakoltam egy minit...