Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tippmix - fogadók topikja

Re: nincs cím

#452174 Fornit Előzmény: #452056

Én sem fogadok (bár jelenleg inkánbb a fogadtam szót kellene használni)1,01-es szorzóra. Hosszú távon 100 meccsből 98/99 nyerő is minuszos lenne.

#452056 matgab Előzmény: #451988

joco9,

a matgab faktornál az 1,01-es szorzót is kihívásnak érzem eltalálni...

Ma pl. a tetü románokon erősen gondolkodtam, hogy bevegyem-e őket a kombóba, mert elég nehezen nyertek a múltkor is.

Áh, mondom a Japán csajok úgyis picikék, meg úgyis csak a mangákhoz értenek, nagy kockázatot nem vállalok vele. Meg is tettem, 1,01-es odds-on, hát nem 28-28 lett???

Na ennyit az 1,01-ről...

#451991 Fornit Előzmény: #451986

Ahh, nem vagyok profi pénzmosó, eddig még nem hallottam :))

Leragadtam a piros-feketénél :)

#451988 joco9 Előzmény: #451616

Üdv!

1.01-es szorzóra minek fogadsz !!! Egy olyan tőzsdésnek mint te szerintem nincs benne kihívás :)

#451986 Ricsi Előzmény: #451695

Hát nekem apám mondta, ez már a cucilizmusban is divat volt a 60-as, 70-es években, maszek zöldségesek, pulcsi árusok, maszek cukrászok körében. Külön iparág volt a totó és lottó nyeremények kereskedése.

Most olvastam pénz-legal…

#451695 Fornit

Most olvastam pénz-legalizálással kapcsolatban:

"Másik módszer a különböző győztes sportfogadási szelvények vásárlása. Aki például a Tippmixen nyer, névtelen adóigazolást kap arról az összegről, amit kifizettek neki. Ez a magyarázata azoknak a hirdetéseknek, amelyekben csak ennyi szerepel: nyertes Tippmix-szelvényt veszek. "

Na ezeknek kell a nyertes szelvényt 110%-on eladni :))

#451616 matgab Előzmény: #451615

amikor ilyen nagy lesz az arcom, akkor szoktam utána lefelezni az egyenlegemet...

Remélem most nem így lesz...!

#451615 matgab Előzmény: #451243

ez a kézilabda VB egy jótékonysági intézmény...

Kombinált

Kézilabda, Női világbajnokság

Cuba Nők - Románia, nők

Meccs eredmény : Románia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)

Tunisia W. - Franciaország, nők

Meccs eredmény : Franciao., nők (Nyereményszorzók : 1,01)

Ivory Coast W. - Svédország, nők

Meccs eredmény : Svédo., nők (Nyereményszorzók : 1,01)

Argentina W. - Dánia, nők

Meccs eredmény : Dánia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)

Uruguay Nők - Horvátország, nők

Meccs eredmény : Horváto., nők (Nyereményszorzók : 1,01)

1,05

A Brazil- Japánt bele sem mertem tenni...

#451243 matgab Előzmény: #451070

Na, ez könnyen ment...

Kombinált

China W. - Norvégia, nők

Meccs eredmény : Norvégia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)

Korea W. - Kazakhstan W.

Meccs eredmény : Korea W. (Nyereményszorzók : 1,33)

Spanyolország, nők - Oroszország, nők

Meccs eredmény : Oroszo., nők (Nyereményszorzók : 1,18)

Australia W. - Hollandia, nők

Meccs eredmény : Hollandia, nők (Nyereményszorzók : 1,01)

9308,50 Ft

1,60

14893,60 Ft

#451070 matgab Előzmény: #450945

Na ez szép volt!

Tenisz, Davis-kupa

David Ferrer - Juan Martin Del Potro

Meccsgyőztes : D. Ferrer D. Ferrer

2,40

Menet közben fogadtam 6-2 ; 6-7 ; 6-3; 3-2-nél (de a fogadásom után volt 2,7 is az odds)!

#450945 Fornit Előzmény: #450903

Unokatesóm sokszor találomra tesz meg 3 jégkorongcsapatot.

Olyan 4-es szorzója lehet ennek, nem tudom mennyivel jobb ez mint a többi "tuti" szisztéma:)

Egy régebbi szisztémám:

Kinézek 10 csapatot akik otthon "tuti"nyernek szerintem. Megrakom 10/3-as kombóban az összes Fédidő:x Végeredmény:1-et (oddsuk kb 4-5 között pl 4,8 a man city hétvégi meccsére most). Ez 45 fogadás. Egy nyertes kombóval már az egész nyereséges lenne. Mivel az angol irodákban kézzel kellett leírkálnom két hét után felhagytam vele. :))

#450903 matgab Előzmény: #450629

Ezért szép dolog a foci, mert gyakorlatilag az utolsó is mindig megverheti az elsőt, vagy egy elvileg sokkal gyengébb az erősebbet.

Elég egy gólt találni. Ráadásul az erősebb csapatoknak hajtási kényszerük van, ami miatt lekontrázhatóak.

Persze ha egy magyar klubcsapat játszik idegenben, az azért elég jó eséllyel veszít... De ez mentális probléma, más ilyen országot nem is ismerek (előbb fogadnék egy Macedón/Albán csapatra egy neves együttes ellen, mint egy magyarra ha idegenben játszanak).

Én rájöttem, hogy minimalizálom a focimeccsekre fogadások arányát, mert sokkal nagyobb bizonytalanság mellett nem fizetnek annyit, mint egy tenisz-kézilabda-vagy kosár meccs.

Nem is értem a fogadási csalókat, sokkal egyszerűbb egy ilyen meccset szerintem megvenni, mint bármelyik focimeccset és mivel kevesebb a pénz benne, ezért olcsóbb is lehet, szorzókat meg ugyanúgy össze lehet szedni benne.

Pl. most 2,8-szoros szorzót fizet a teniszben egy -egy pontra, ha a gyengébb játékos nyeri.

Nem egyszerűbb egy teniszezőt lefizetni, hogy a 16. 22. és a 43. pontot veszítse el?? Beleüti feltűnés mentesen a hálóba agy out-ra, az életben nem tűnik fel senkinek.

Persze ha 100e EUR-t tesznek erre a tétre, az feltűnő lehet, de a fociban is gondolom ezeket a "furcsa" téteket vizsgálják szét, ergo nem nagyobb a kockázat...

#450890 matgab Előzmény: #450629

Nadal - Monaco meccs. 1,03 Live...

Nadal óriásit játszik, ha nem sérül le elképzelhetetlen, hogy ne ő nyerjen...

#450629 Sumér harcos Előzmény: #449028

én is azt hittem:)))

sikeresen bebuktam....ez az agyament paok otthon verte 2-1-re az angol gárdát...

ezt a szopókát nem gondoltam volna:)

Re: bukcsika

#448637 Zotya32 Előzmény: #448624

Gaël Monfils-t se hagyd ki, fergeteges meccseket szokott játszani... ha módom van rá és közvetítik, mindig megnézem....

Ő az aki meccslabdáról képes veszíteni, illetve 1-5-ről fordítani... :))) tipikus tippmix gyilkos a srác :))