Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #450629

Ezért szép dolog a foci, mert gyakorlatilag az utolsó is mindig megverheti az elsőt, vagy egy elvileg sokkal gyengébb az erősebbet.

Elég egy gólt találni. Ráadásul az erősebb csapatoknak hajtási kényszerük van, ami miatt lekontrázhatóak.

Persze ha egy magyar klubcsapat játszik idegenben, az azért elég jó eséllyel veszít... De ez mentális probléma, más ilyen országot nem is ismerek (előbb fogadnék egy Macedón/Albán csapatra egy neves együttes ellen, mint egy magyarra ha idegenben játszanak).

Én rájöttem, hogy minimalizálom a focimeccsekre fogadások arányát, mert sokkal nagyobb bizonytalanság mellett nem fizetnek annyit, mint egy tenisz-kézilabda-vagy kosár meccs.

Nem is értem a fogadási csalókat, sokkal egyszerűbb egy ilyen meccset szerintem megvenni, mint bármelyik focimeccset és mivel kevesebb a pénz benne, ezért olcsóbb is lehet, szorzókat meg ugyanúgy össze lehet szedni benne.

Pl. most 2,8-szoros szorzót fizet a teniszben egy -egy pontra, ha a gyengébb játékos nyeri.

Nem egyszerűbb egy teniszezőt lefizetni, hogy a 16. 22. és a 43. pontot veszítse el?? Beleüti feltűnés mentesen a hálóba agy out-ra, az életben nem tűnik fel senkinek.

Persze ha 100e EUR-t tesznek erre a tétre, az feltűnő lehet, de a fociban is gondolom ezeket a "furcsa" téteket vizsgálják szét, ergo nem nagyobb a kockázat...