Csak azt tudom ajánlani, hogy olvasd el újra. Ha nem érted, egy kis magyar nyelvtanulás segíthet. Gizike vagy gőzeke.
Csak azt tudom ajánlani, hogy olvasd el újra. Ha nem érted, egy kis magyar nyelvtanulás segíthet. Gizike vagy gőzeke.
http://www.magyarszo.com/fex.page:2010-09-13_Magyarorszag_alkalmatlan.wcag
http://mandiner.hu/cikk/20100911_az_orban_kormany_alkalmatlan_eu_elnoknek
ez csak kettő..de anno én belinkeltem..keresd meg..ha ki nem törölted..
vagy gúgli a barátod..
ha szerelmes vagy göncbe te dolgod.. attól még ha hazudsz nem mások hazudnak.. vagy csak tudatlan vagy..
hasonlítasz csintalanra aki azt modta simon perez soha nem mondta megvették M.O-ot..
kicsit kommmunista gondolkodás ha ilyen van akkor sincs..gyerekes
Most, hogy így írod, én sem tudok sok jót mondani a Fidesz eddigi kormányzásáról. De a szociknak biztosan dicsérniük kellett volna... Mindenesetre én csak az ilyen baromságok leírását nehezményezem, hogy Göncz Kinga az EU elnökség elvételéért kampányolt. Lehet szidni őket eleget valós dolgok alapján is, felesleges hazudni.
tudom mire válaszoltál....
de ettől szerintem sokkal komplexebb,mélyebb a kérdés,mintsem az én idézetem időben hová helyezése..
és igy probálni nevetségessé tenni,fűszerezett ironiával...:)
ezt valóban utána nyilatkozta....(valószinűleg más irányú nyilatkozatai nem lehettek 6-8 honappal ezt megelőzően sem)
a komplett EP baloldal kitett magáért rendesen,előtte,közben,utána-...sorolhatnám a neveket,
HEller EP kirohanásától,Göncz nyilatkozgatásai és még sokan mások stb stb...tele van cikk hegyekkel az éter,melyekből sok mindent kilehet olvasni-csak támogatást,összedolgozást nem....
egyébként igy,hogy előtte megakadályozni,ha már ezen szavunkon lovagolunk,kimondva naná,hogy nem hallottuk....ettől azért burkoltabb a játék..
de nem volt elég a baloldali EP kommunikácio előtte,közben ,utána?
vsz, majd megette a fene őket,hogy nem ők töltik be az éppen aktuális tisztet,másrészről a megbizóik folyamatos ostorozást vártak el tőlük már az ominozus 6 honap előtt is.....
Nyilván utólag lehet a legjobban megakadályozni Magyarország soros EU elnökségét. Jó vicc. :)
Olvasd el, mire válaszoltam. Köszi.
az ilyen jellegű megnyilvánulásai nevezhetőek kapánynak...és nem különithető el attól,bármi volt is a célja vele,hogy ártott az Országnak,a politikai ellenfeleken túl....
hát ezek aztán nagy érvek...
akkor bizonyára én találom ki a következő,néhány mondatot pl.
de kereshetek még neked a netről ezt azt,ha gondolod...de csak akkor,ha kéred:)
„Magyarország soros elnöksége politikailag katasztrófa volt” – vélekedett Göncz Kinga volt külügyminiszter a Die Weltnek nyilatkozva. „Az EU élén eltöltött hat hónapot beárnyékolták az antidemokratikus döntések”.
Maradjunk annyiban, hogy nem kampányolt a magyar soros elnökség ellen. Ennyi.
Igen, azt mindig sejtettem, hogy te valami alternatív valóságban élsz. :)
nincs semmi probléma
apropó,hol vannak a tények az érvelésedben?
mert a tények egész mást mutatnak az én olvasatomban ...
úgy néz ki meghasadt a tér idő kontinium...és nem azonos multban éltünk..:)
Én kérek elnézést, ha tényekkel próbálok érvelni, látom az itt nem szokás, sőt, a hazugság szónak is egész más értelme van, mint az értelmező szótárban. :)
azért maradjunk annyiban,hogy a göncz család munkássága mellett semmilyen épeszű ,tárgyilagos ember nem kardoskodik....több lett volna a magyar politika,ha soha a közelébe sem férnek a diszpinty lányával 1ütt...ugyan ,akkor lettek volna más kirakat bábok helyettük..
kezdve göncz 56-os munkásságával...
Lex Zétényi megvétózásával 1992-ből,amikor is eltörölték,szintén köszönik göncznek azok az emberek,akiknek az AVO börtöneiben a szájába hugyoztak....a kihallgatók...
és köszöni a társadalom ennek a kócos majom göncz nőnek a 2002 utáni ténykedését is....
igazán köszönjük,hogy nem a társadalomnak,országnak szólt,csak a politikai ellenfeleknek....
ez igy ebben a formában,amit leirtál szerecsenmosdatás,és tovább megyek-hazugság...
mert,amit művelt ez a nő-naivan sem lehet csak a politikai ellenfeleknek szóló ténykedésnek nevezni...
elég beszédes igy 104 perc teljesben is...
Nem tudom milyen kampányolásra gondolsz, de azt gondolom nem kell magyarázni, hogy az ekézésük (már amiről tudok) kormány ténykedésének szólt, nem az országnak. Nyilván nem ez az erkölcsös viselkedés magasiskolája, de mi az, ami a magyar politikában történik?
http://itelet-pazmany.blog.hu/2011/11/22/beszamolo_igazsagtetel_2_0
Itt az egész 91-es vita megnézhető.
na ez a tipusu ember halt már ki a mára agymosott társadalomból,akivel indit a második rész itt..... arcára is fagyasztja a mosolyt 1991-ben Petőkének....
abszolut..
más irányból,
diszes nevek sok helyen,mint besúgók vannak emlegetve,mint cella vamzerek 56-ból...
én nem voltam ott -nem vádaskodhatom,
de beszéltem olyan 56-os elitélttel,aki nekem ezt szószerint mondotta,sorolta a politikai kirakatneveket,kivel ült egy cellában,ki volt vamzer...
szaros hazaáruló göncéket számra sem veszem..
teccett amikor sonyboy(bánó a.) összevágta a náci tüntetőket a gönc kifütyülőkkel..egyik képen esett az aső a másikon nem :)
a lánya a kinga a nőszerű valami..azért kampányolt euban Magyarország ne lehessen soros elnök..azt mondta Magyarország nem méltó és nem alkalmas..nemkicsithazaárulótakonynépség ez.
mécs imrére senki nem emlékezett az 56-osok közül..legtöbben megtört emberek voltak..az akasztófa alá vitték őket rátették a nyakukra a hurkot utána olvasták fel az amnesztiát..mécset ez nem annyira törte meg...ha így volt..
igen ellopták az 56 os forradalmat a rendszerváltást..
senki ne gondolja komik ingyen adták át békésen a hatalmat.. a gazdasági hatalom megtartásáért cserébe..
próbálom:)