régi megfigyelésem, ha pénzt akarsz keresni, ne olvasd a shortfóliót, vagy tedd az ellenkezőjét, amit szakértenek... télleg vicc
amúgy nem eladó a rába pakkom 815-ért
régi megfigyelésem, ha pénzt akarsz keresni, ne olvasd a shortfóliót, vagy tedd az ellenkezőjét, amit szakértenek... télleg vicc
amúgy nem eladó a rába pakkom 815-ért
Jól értem, hogy az állam 815-ért lesz kegyes elvenni tőlem a Rába papírjaimat?
Pardon, elgépeltem:
1200 = 1100
Így van, csak gyűjtögessenek még.
Az első eladandó (mini) próba pakkomat betettem 1200-ra.
Hátha holnap is 40 %-os sávszélesítés lesz...:)
Letesztelték, mennyi van a piacban :)
Olvasom, hogy megvan az államnak a píze a felvásárlására.
Kicsit azért gyűjtögessenek még :D
Az hagyján, de kiket fognak megdugni? :)
Szóval a népességnövekedésnek is köze van a felvásárláshoz... Happy dayz jön a dolgozóknak, amíg legyártják a kis tűzoltópalántákat :))
Jah, görények. A címből egyből arra gondoltam, hogy "azonnal dobni kell" a rv-ket..
Hangulatkeltő egy csorda ez..
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tuzoltasra_kell_a_kormanynak_a_raba.158026.html
"Az eseményen elhagzott, többek között tűzoltók gyártása lehet a Rába új stratégiai iránya."
Ismét egy szakszerű megfogalmazás a gazdasági bulvároldaltól. :)
Ez is benne van, mint írtam azt reggel, hogy az MNYP pakkot szórják gratis hozammal. Meglátjuk idővel. Én itt már nem piszkálom, 60-70 pont már vonzóbb lenne, de 25-ért nem kockázatom meg azt, hogy lehet, kitömnek és az egészből nem lesz semmi.
És ha fordítva van?
Állambá adja a jóreményű spekiknek, 40%-os haszonnal?
Épp azt nézem, hogy miközben látszólag patthelyzet van, már 500 milliónál tart a forgalom 632 db mellett. Egy óra alatt 26 millával nőtt a forgalom.
Elég sokan odaadják a papírt. Ha már alig lesz valaki, akkor ugranak egy szintet és valahol 800 körül fogják venni szerintem. Meglesz az 50% +1, ha ennyire odaadják az államnak a papírokat.
Ahhoz képest, hogy különböző fórumokon - szakmai érvekkel alátámasztva - 2500, 1800-as fair árfolyamokról zengtek a dalok, szépen odaadja a sok birka 790-793-ért. A 815-ös fix ár sem kell nekik, illetve a 40 %-os sávszélesítés adta lehetőséget sem várják meg (869). Nem véletlenül tették ennyire a bővítést, valószínű még ennyit is hajlandóak adni érte a "vevők".
Megérdemli ez a népség a jelenlegi és múltbéli vezetőit.....
Mikor 500 környékén volt az FHB-vel egyetemben,az FHB mellett döntöttem;kár vóót.
esében vétel :)