Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

jk

#439955 Waszeitung

Futikkal ismét megopatták az egész világt...de okos buxot nem sikerült...brávo!

Re: nincs cím

#439949 Donoo Előzmény: #439921

sztem ez a demokráciában nem így működik... Kö kemény megszorításokat akarnak rájuk sózni, már nagy részét meg is kapták, más kérdés, hogy jogosan e vagy sem, de egy nép szavazhasson már erről. Más kérdés, hogy a politikusok úgy próbálják tálalni, hogy "benn akarnak e maradni az unióban". Bár én inkább hívnám ezt az egészet lassan Francia- Német uniónak, mint Európai uniónak, de ne menjünk bele...

USA szépen csorog tovább, meg volt mára is az orgazmus... Jött egy rossz ISM is, egyébként nem értem a munkanélküliségi adatokat mostanában, mert csak azt olvasom, hogy ez a vállalat elbocsájt ennyi és ennyi embert... eddig még nem igazán láttuk, vagy csak most jönnek csak?

#439921 Előzmény: #439819

"Mindenesetre szép demokrácia az, ahol felháborodnak azon, ha meg akarják kérdezni a nép véleményét. Ez lenne az unió? vicces"

Nem, ez nem vicces. A vicc az, hogy ez egyáltalán kérdés lehet, hiszen arról, amiről most szavazni akarnak, arról MÁR NÉPSZAVAZTAK(!) a görögök akkor, amikor megszavazták az EU tagságot. Magyarán, teljesen jogos volt a felháborodás, hiszen ez most olyan "kit érdekel, hogy mit szavaztunk korábban, most újra szavazunk" típusú gondolkodás, amely szerintem egyáltalán nem csoda, hogy kiverte a biztosítékot.

#439857 TrendMan Előzmény: #439808

Igazad van, agyrém, alighanem ezek a napok befognak kerülni a tőzsde történelembe.

Alighanem be kell vezetnünk egy új fogalmat, valami olyasmit, mint a --> Tőzsdei Árak Elinflálódása, amikor a részvények nem a teljesitmények miatt, hanem a viszonylagos pénzbőség miatt rakétáznak fel az égbe.

#439821 Mancs Előzmény: #439813

De miért kéne mindennap 50 pontot esnie a dow-nak? Természetesen egyetlen csökkenő trend sem vitte le eddig 0-ba az indexet a múltban, pedig voltak elnyúló világgazdasági válságok, recessziók. Pl. a 70-es évek elejének esését usában csak az évtized végére sikerült ledolgozni, de megoldották, hogy az index, öhmm. nem ment mínuszba.

0-ba akkor fog kerülni a dow, ha pl. egy atomkatasztrófában megsemmisülne az usa gazdasága, de reméljük ilyenre azért nem kerűl sor. De semmi esetre sem egy világgazdasági lejtmenet során. :S

#439819 Donoo Előzmény: #439813

Mindenesetre szép demokrácia az, ahol felháborodnak azon, ha meg akarják kérdezni a nép véleményét. Ez lenne az unió? vicces

Kinti öröm után szépen csorognak lefelé... Már annak is örülni kell, ha politikai káosz van a görögöknél. Megőrült az egész világ :)

#439816 Peta60 Előzmény: #439813

Ha így számolsz akkor igen. De helyesebb lenne szvsz,ha azt mondanád pl,h minden nap esik 0,5%-ot. Így mindjárt más érték jön ki,és gyakorlatilag bármeddig eshet.

#439813 Ricsi Előzmény: #439808

Mert ha a Dow minden nap esik mondjuk 50 pontot, akkor 230 nap alatt nullázódik le, és ezek a problémák nem fognak megoldódni 230 nap alatt. És ha eléri a nullát, és még mindig esnie kell (a te logikád szerint), akkor máris negatív érték jön ki.

#439808 Mancs Előzmény: #439801

Márpedig agyrém, hogy csökkenő növekedésű világgazdaság mellett emelkednek a tőzsdék. Ilyen a múltban sosem volt és teljesen életidegen. Igen, addig kell esniük, amíg fennálnak a problémák, de nem értem, miért jössz mínuszos számokkal?

#439801 Ricsi Előzmény: #439799

Ezek a gondok nem tegnap kezdődtek, és nem holnap fognak véget érni. Ha addig esne minden, amíg fennállnak, akkor mínuszos tőzsdeindexek lennének. Ebbe azért érdemes belegondolni.

#439799 Mancs Előzmény: #439796

Ilyen szar világgazdasági fundamentumok mellett? Lassul Amerika, Németo., Kína... mindenütt gondok és feszültségek. De vegyék csak az usa részvényeket, vegyék...

#439752 Donoo Előzmény: #439679

lesznek még itt csúnya dolgok... kérdés, hogy érdekli e a piacot

"ujabb-szivargas-fukusimaban-borsavval-vedekeztek-a-lancreakcio-ellen"

#439745 Donoo Előzmény: #439679

lesznek még itt csúnya dolgok... kérdés, hogy érdekli e a piacot

"ujabb-szivargas-fukusimaban-borsavval-vedekeztek-a-lancreakcio-ellen"

#439679 lagwagoner Előzmény: #439674

Én arra leszek kíváncsi, hogy amikor az EU-s problémák, összeérnek majd az USA ktgvetési gondokkal (ezzel augusztus óta senki nem foglalkozik) megint, de ahogy belefutottam egy hírbe, ez megint aktuális lesz télen. Csak úgy kapkodjuk majd a fejünket.