Persze, elkezdték venni a papírokat. Szerintem ennyire egyszerű...
Persze, elkezdték venni a papírokat. Szerintem ennyire egyszerű...
lesznek még itt csúnya dolgok... kérdés, hogy érdekli e a piacot
"ujabb-szivargas-fukusimaban-borsavval-vedekeztek-a-lancreakcio-ellen"
lesznek még itt csúnya dolgok... kérdés, hogy érdekli e a piacot
"ujabb-szivargas-fukusimaban-borsavval-vedekeztek-a-lancreakcio-ellen"
Én arra leszek kíváncsi, hogy amikor az EU-s problémák, összeérnek majd az USA ktgvetési gondokkal (ezzel augusztus óta senki nem foglalkozik) megint, de ahogy belefutottam egy hírbe, ez megint aktuális lesz télen. Csak úgy kapkodjuk majd a fejünket.
EU odavert futinak,
az is igaz.
ha jól emlékszem 2009ben azt mondták,hogy 2010ben edlkezdődhet a kamatemelés, most 2011 vége van és semmi :). sztem leglább 2015ig nemlesz kamatemelés :O
fogy a tinta a nyomdagépből?
tavasszal mehet a kamatemelés vagy mi?
EUR/USD shortokat lehet izzítani?
Szurkoljatok, ma jelent az egyik befektetésem (dendreon) :) sokat várnak tőle
én reagálnék :-)
holnap kaszálunk a shortokkal...aztán majd kiderül...ha jócskán lemegyünk megint..két hét alatt mondjuk..akkor örülök..utána óvatossan fogom csak trédelni.
hátha megint csinálnal egy ilyen hónapos rallyt.
egészen kevesen reagáltatok a zárásra, ami végül is short szempontból nem lett rossz.
Idegbeteg szar lett a tőkepiac. Sajnos még mindig sokan nem hajlandóak tudomásul venni, hogy itt sokkal nagyobb a baj pusztán az euróválságnál, de ez látványos és most mindenki erre fókuszál. Namost amelyik nagypénzű wall streeti tőzsdemágnás ennek ellenére a fel gombot nyomogatja, annak tudatának ellenére is, hogy hazájában recesszió lesz, azt egyszerűen a Hudson folyóba kellene lőni. :)
én egy gyors lejtmenetet és egy gyors feltámadást szeretnék, hamar akarok meggazdagodni :))
ilyenek az álmok...
Rávették a görög miniszterelnököt, hogy hagyjon fel ezzel az ötlettel. Most, hogy az sp500 kitört a sávból??? Ezt nem hagyhatja annyiban a Merkel néni és a Sarközy bácsi a nagyhatalmú globális pénz-és tőkepiaccal karöltve!!
Most megnyugszik mindenki és az sp500 mehet föl 1300 fölé, pedig usa és a fél világ jövőre recesszióba vagy recesszióközeli állapotba fog kerűlni. De csak megy fölfele ez a rohadt sp500, odaát mindenki vak?!
Több éves bearpiac ráférne a világra, 80-as évekbeli sp500 árfolyam és 1.00 alatti eurusd, egy tisztítőtűz... a fejekben is, aztán lassú feltámadás, amikor itt lesz az ideje.
A legfrissebb piaci pletykák szerint mégsem lesz a Görögországban népszavazás a múlt heti európai uniós csúcson elfogadott, a görög adósság egy részének leírásáról, illetve az új hitelprogramról szóló megállapodás jóváhagyásáról.
kutyakomédia... biztos a Goldman Sucks intézte el :)
:)) szokás hatalom..