Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#439752 Donoo Előzmény: #439679

lesznek még itt csúnya dolgok... kérdés, hogy érdekli e a piacot

"ujabb-szivargas-fukusimaban-borsavval-vedekeztek-a-lancreakcio-ellen"

#439745 Donoo Előzmény: #439679

lesznek még itt csúnya dolgok... kérdés, hogy érdekli e a piacot

"ujabb-szivargas-fukusimaban-borsavval-vedekeztek-a-lancreakcio-ellen"

#439679 lagwagoner Előzmény: #439674

Én arra leszek kíváncsi, hogy amikor az EU-s problémák, összeérnek majd az USA ktgvetési gondokkal (ezzel augusztus óta senki nem foglalkozik) megint, de ahogy belefutottam egy hírbe, ez megint aktuális lesz télen. Csak úgy kapkodjuk majd a fejünket.

#439584 Donoo Előzmény: #439582

ha jól emlékszem 2009ben azt mondták,hogy 2010ben edlkezdődhet a kamatemelés, most 2011 vége van és semmi :). sztem leglább 2015ig nemlesz kamatemelés :O

#439369 Donoo Előzmény: #439288

Szurkoljatok, ma jelent az egyik befektetésem (dendreon) :) sokat várnak tőle

#439288 BudFox Előzmény: #439258

én reagálnék :-)

holnap kaszálunk a shortokkal...aztán majd kiderül...ha jócskán lemegyünk megint..két hét alatt mondjuk..akkor örülök..utána óvatossan fogom csak trédelni.

hátha megint csinálnal egy ilyen hónapos rallyt.

#439238 Mancs Előzmény: #439233

Idegbeteg szar lett a tőkepiac. Sajnos még mindig sokan nem hajlandóak tudomásul venni, hogy itt sokkal nagyobb a baj pusztán az euróválságnál, de ez látványos és most mindenki erre fókuszál. Namost amelyik nagypénzű wall streeti tőzsdemágnás ennek ellenére a fel gombot nyomogatja, annak tudatának ellenére is, hogy hazájában recesszió lesz, azt egyszerűen a Hudson folyóba kellene lőni. :)

#439233 Donoo Előzmény: #439230

én egy gyors lejtmenetet és egy gyors feltámadást szeretnék, hamar akarok meggazdagodni :))

ilyenek az álmok...

#439230 Mancs Előzmény: #439221

Rávették a görög miniszterelnököt, hogy hagyjon fel ezzel az ötlettel. Most, hogy az sp500 kitört a sávból??? Ezt nem hagyhatja annyiban a Merkel néni és a Sarközy bácsi a nagyhatalmú globális pénz-és tőkepiaccal karöltve!!

Most megnyugszik mindenki és az sp500 mehet föl 1300 fölé, pedig usa és a fél világ jövőre recesszióba vagy recesszióközeli állapotba fog kerűlni. De csak megy fölfele ez a rohadt sp500, odaát mindenki vak?!

Több éves bearpiac ráférne a világra, 80-as évekbeli sp500 árfolyam és 1.00 alatti eurusd, egy tisztítőtűz... a fejekben is, aztán lassú feltámadás, amikor itt lesz az ideje.

#439221 Donoo Előzmény: #439220

A legfrissebb piaci pletykák szerint mégsem lesz a Görögországban népszavazás a múlt heti európai uniós csúcson elfogadott, a görög adósság egy részének leírásáról, illetve az új hitelprogramról szóló megállapodás jóváhagyásáról.

kutyakomédia... biztos a Goldman Sucks intézte el :)

#439209 BudFox Előzmény: #439199

persze hogy nem hülye...USA -ban egyébként isszák minden szavát..nem hiába a legnagyobb médiáknak nyilatkozik.

de 2008 -ban is figyelmeztetett a válságra..most is elmondott valamit...nézzük valóra válik -e ?