Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: df

#438219 Hathor Előzmény: #438216

Fórumon is gyenge az aktivitás.

17perc alatt én voltam az egyetlen hozzászoló ilyen záró nyitó után ,-)

#438216 Hathor Előzmény: #438212

Elég gyenge nyitó lett!

Hati nem optimista, kijózanodott pesszimista versenyzőkkel van tele.

Sikerült mínuszba nyitni. pár shortosnak leesett a kő a szívéről. Ajándék nyitó nekik.

Hati jelenleg -0.25%.

Csoda egy ország vagyunk!

NA de ez már napok óta itt van velünk.

Most van baj ugye, mert -100pont a KT, Dax csorog le, Bux emelkedik, KT feszül a mínusszal, shortosok feszülnek.

#438212 Hathor Előzmény: #438207

Yo reggelt!

Szia Zeeh!

NAgyon sokat beszélnek már erről a leminősítésről. Engem ez a hír egyelőre nem érdekel. Annyira várja már egy éve mindenki, hogy fel vannak rá készülve, 25Król 15Kra jöttünk, akár ennek hatására, akár más hatására, USA 20%ot sem esett, nem lépett be a maci piacba, ott egyelőre semmi változás a bika trendben.

Nálunk 40% esés volt fentrő, az elég kellemes, akár árazhatott egy leminősítést.

Ezt nem tudni. ezért nem is foglalkozom vele. És ha nem jön leminősítés, csak szintentartás, majd egyszer csak felminősítés, akkor megvan a táptalaja a további rallynak.

Itthon megkezdődtek a hitelezések, cégeknek is kínálnak hitelt, most az ingatlanra is kiterjesztik megint, valami majd csak alakul már.

Ennek ellenére a reálgazdaság kaki, ez előre árazva volt, 15Ks buxszal.

Visszatérve mi lesz ma?! Jó kérdés. OTP-ben utoljára azt írtam pár napja 3800elérhető, itt 18500-19000es zónába szúrhatunk ellenállásilag. Ma reggel ahogy mondod beletéphetünk ebbe, majd le. Ebből mi lehet? egy átborítós gyertya.

Egon szegény pont tegnapra írta 1800as OTPt, még várhatott volna vele addig, amíg legalább beborítja 3Kt, de ezt mondtam, hogy szerintem technikailag nem jól nézi elliottban, de többször másképpen látjuk, de azért vagyunk, hogy mindenki mást lásson.

Szóval igen, nyitó magasabban, aztán lehet rápakolás, de kérdés hol az a magas? benne lesz-e a nyitó és az azt követő percek a 18500ban?

#438207 zeeh_ Előzmény: #438104

Lehet, de ebből a hármasból én FHB-tól várnék némi tűzijátékot. CIG talán pattan egy kicsit 600-ról, E-starnál meg ha elesik a 6300, akkor lehet még egy méretes zuhi.

USA szép pluszban zárt, Ázsia is zöld eddig, nap elején fel, de utána talán csorgás lesz a műsor. Valahogy olyan érzésem van, hogy mi jövő héten gazdagabbak leszünk egy bóvlival.

Re: dk

#438194 Waszeitung Előzmény: #438184

Csabikám daxlid kezd beigazolódni,csalódtam volna ha rosszul látod :D Magyar piacról pár szót? :DDD

#438151 Bluebalu Előzmény: #438133

Hihetetlen h amik mindjárt ott vannak ahonnan esni kezdtek...mi meg...hiába amik mindig jól járnak mi meg rosszul...mondom h a tőzsde egyenlő élet...a sávról: tuti h akkor megy tovább ha eladsz és akkor fordul le mikor tartod...

#438133 Hathor Előzmény: #438109

jol mondod, meg balu is. Utolag minden konnyu. Sav a legszemetebb, mert feler a tetore tovabbi menetre szamitasz, nem lejon, akkor fordul es megy vissza fel, na talan most kiviszi, nem, megy le, na akkor amikor lentrol fordul eszreveszed sav, akkor fent megjatszod es kilep. Nem konnyu kenyer az mar egyszer biztos.

#438111 Bluebalu Előzmény: #438109

jól látod, nagyon is...utólag minden egyszerű...a tőzsde olyan mint az élet maga, szinte pont olyan...

#438109 Frontin Előzmény: #438081

Mást nem kellett volna csinálni, mint ezt a sávot lekereskedni oda-vissza párszor. Milyen egyszerű így leírva. Csak sajnos a legerősebb tényezőt nem vesszük figyelembe, az pedig a psziho. És bizony ez dönt el mindent. Ebben kell nagyot fejlődni ha az ember talpon akar maradni ebben a könyörtelen terepen, és nem akar a nagy átlag sorsára jutni. Ha fogalmazhatok így, több mint tíz év rutinja is kevés néha ahhoz, hogy jól tudjon az ember dönteni. Ha v.kinek olyan adottságai vannak, akkor lehet hogy pár év kereskedés után már jóval nagyobb sikereket képes elérni, pusztán azért mert rátermettebb. Előbb utóbb mindenki beleszalad egy (vagy több) nagyon nagy pofonba, a kérdés hogy tud e újítani. Nekem idáig kétszer kellett felkelni, nem volt egyszerű. Van olyan közgazdász ismerősöm aki komoly szaktekintély, az egyik budapesti egyetemen még tanítja is, mégis sikerült neki úgy megégetnie magát pár évvel ezelőtt, hogy azóta sincs mersze hozzányúlni a saját pöcsén kívül semmihez sem. Egyszóval, hiába tudja az ember, hogy mit kéne csinálni, ha nem elég erős fejben, akkor csak a szívás marad. Tehát hiába a sáv, tegye fel virtuálisan a kezét az, akinek legalább kétszer sikerült megjátszani ezt az "egyértelmű" lehetőséget.

Re: dk

#438107 Hathor Előzmény: #438105

Nem értem, hogy petiben más értékek vannak záróban, mint a grafikonon. A grafikonok nem frissültek.

Grafikon záró: 18050, kötéslistában: 18097

Otp grafikon: 3666, kötéslista 3650

MOL grafikon: 17750, kötéslista 17805

#438104 Hathor Előzmény: #438101

Ha kellünk a piacra, akkor nem tartják víz alatt ezeket a smallokat sem.

kiszállnak, mert veszély van az űrben. Nekem ez jön le.

Ami vízbe van nyomva mélyen és kell, azt megveszik. 4%os napon is, mert van potenciál a papírokban, annyira meg nem kicsik, hogy Nutexszel minősítsék és azért adják.

#438101 zeeh_ Előzmény: #438090

FHB ma le volt fékezve rendesen, erővel tartják lent. Még. El fog indulni napokon belül szvsz.

CIG-ért én 600-at se adnék, szerintem nem ér annyit, talán majd 300 körül... :)

E-star: Mindig a nap végén adják be, valaki hosszú ideje nyomás alatt tartja. Talán majd Pataki ráver a kezére. :)