Re: df
Hathor Előzmény: #438207Yo reggelt!
Szia Zeeh!
NAgyon sokat beszélnek már erről a leminősítésről. Engem ez a hír egyelőre nem érdekel. Annyira várja már egy éve mindenki, hogy fel vannak rá készülve, 25Król 15Kra jöttünk, akár ennek hatására, akár más hatására, USA 20%ot sem esett, nem lépett be a maci piacba, ott egyelőre semmi változás a bika trendben.
Nálunk 40% esés volt fentrő, az elég kellemes, akár árazhatott egy leminősítést.
Ezt nem tudni. ezért nem is foglalkozom vele. És ha nem jön leminősítés, csak szintentartás, majd egyszer csak felminősítés, akkor megvan a táptalaja a további rallynak.
Itthon megkezdődtek a hitelezések, cégeknek is kínálnak hitelt, most az ingatlanra is kiterjesztik megint, valami majd csak alakul már.
Ennek ellenére a reálgazdaság kaki, ez előre árazva volt, 15Ks buxszal.
Visszatérve mi lesz ma?! Jó kérdés. OTP-ben utoljára azt írtam pár napja 3800elérhető, itt 18500-19000es zónába szúrhatunk ellenállásilag. Ma reggel ahogy mondod beletéphetünk ebbe, majd le. Ebből mi lehet? egy átborítós gyertya.
Egon szegény pont tegnapra írta 1800as OTPt, még várhatott volna vele addig, amíg legalább beborítja 3Kt, de ezt mondtam, hogy szerintem technikailag nem jól nézi elliottban, de többször másképpen látjuk, de azért vagyunk, hogy mindenki mást lásson.
Szóval igen, nyitó magasabban, aztán lehet rápakolás, de kérdés hol az a magas? benne lesz-e a nyitó és az azt követő percek a 18500ban?