Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#433298 vincentlauria Előzmény: #433152

Én sem térek napirendre ezen. Hihetetlen amit nyavalyognak egyesek. Nem értem, ha annyira szar, miért foglalkoznak vele, adják el, lesz aki megveszi, húzzanak a vérbe. Agyatlan barmok komolyan, de mindent meg tudnak magyarázni, hogy a jó hír valójában rossz. De egy vigasztal: ez a viselkedés a vesztesekre, az örök vesztesekre jellemző! Már pedig, nekem úgy tűnik, itt egy páran a másik oldalon állunk! Kitartás, látszik a fény az alagút végén!! :D

#433297 panpeter Előzmény: #433289

Addig lehet vásárolni:) Tudnék most venni megint pár száz db-ot csak nem tudom, hogy belevegyek, megvárjam hogy rámöntsék, vagy elmenjek lenyírni azt a kib....... sövényt.

#433295 zeeh_ Előzmény: #433288

A zs-k ma is gondoskodtak a jó piaci hangulatról a spanyol leminősítéssel. Akkor lesz gáz, ha mi netán meg megyünk bóvliba. Gyanús nekem az az előre mentegetőzés, amit a kormány csinált ~2 hete egy eseteleges leminősítés kapcsán.

#433289 hAliG Előzmény: #433287

Nem olvastam végig a hír óta született beírásokat, de szerintem majd a kgy döntés után lesznek nagy vételek és fordulhat az irány.. addig kisbüfik vagyunk egyedül..

#433287 vincentlauria Előzmény: #433127

Engem meggyőzött. Ez tényleg komoly. Amúgy, nem hiszem hogy az index leadna egy ilyen hírt, ha már nem lennének előrehaladott tárgyalások a két úrral. Magyarul, ha már ők is értesültek róla, címoldalra is teszik, ott valami történni fog biztosan.

Úgy tűnik, a hírnek egye…

#433283 zeeh_

Úgy tűnik, a hírnek egyelőre nincs pozitív hatása. Nem veszik, hanem adják.

#433232 Grizzly Géza Előzmény: #433222

Nálunk most avattak egy gázturbinás kombi ciklusú blokkot=400MW,sőt,van a régebbi turbináknál tápszivattyú,ami 6MWh-t zabál. Tehát ez a hír is szar :)) Na jó csak vicceltem...xD