Volt már veszteséges pozid egyáltalán?:)
egyébként pedig a moderátornak remélem feltünsz majd ha erre jár
az általad agyatlan barmoknak tituláltak eladták 10K felett jóval))))))))
Ne is szálljon el addig, legalább bővíthetek a hónap végéig. :)
Én sem térek napirendre ezen. Hihetetlen amit nyavalyognak egyesek. Nem értem, ha annyira szar, miért foglalkoznak vele, adják el, lesz aki megveszi, húzzanak a vérbe. Agyatlan barmok komolyan, de mindent meg tudnak magyarázni, hogy a jó hír valójában rossz. De egy vigasztal: ez a viselkedés a vesztesekre, az örök vesztesekre jellemző! Már pedig, nekem úgy tűnik, itt egy páran a másik oldalon állunk! Kitartás, látszik a fény az alagút végén!! :D
Addig lehet vásárolni:) Tudnék most venni megint pár száz db-ot csak nem tudom, hogy belevegyek, megvárjam hogy rámöntsék, vagy elmenjek lenyírni azt a kib....... sövényt.
A zs-k ma is gondoskodtak a jó piaci hangulatról a spanyol leminősítéssel. Akkor lesz gáz, ha mi netán meg megyünk bóvliba. Gyanús nekem az az előre mentegetőzés, amit a kormány csinált ~2 hete egy eseteleges leminősítés kapcsán.
Nem olvastam végig a hír óta született beírásokat, de szerintem majd a kgy döntés után lesznek nagy vételek és fordulhat az irány.. addig kisbüfik vagyunk egyedül..
Engem meggyőzött. Ez tényleg komoly. Amúgy, nem hiszem hogy az index leadna egy ilyen hírt, ha már nem lennének előrehaladott tárgyalások a két úrral. Magyarul, ha már ők is értesültek róla, címoldalra is teszik, ott valami történni fog biztosan.
Úgy tűnik, a hírnek egyelőre nincs pozitív hatása. Nem veszik, hanem adják.
Nem tudom ez volt e már. Úgy tűnik keresgél a cég, és nem csak munkavállalókat:
http://www.portfolio.hu/allashirdetesek/az_e-star_uzletfejlesztesi_menedzsert_keres.156679.html
Nálunk most avattak egy gázturbinás kombi ciklusú blokkot=400MW,sőt,van a régebbi turbináknál tápszivattyú,ami 6MWh-t zabál. Tehát ez a hír is szar :)) Na jó csak vicceltem...xD
fingod nincs a borról. de ennek a papírkának egyre job a pr-ja.
Igazad van, a kettő együtt 8.4 MW
Valahol máshol olvastam, hogy a 4.2 MW-os blokkok a szokásos mérethez képest kétszer akkorák, de már nem emlékszem hol...