Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

mozgolódás itt is

#432481 Lxrose

De gyorsan visszaálltak a könyvben a 7000-ig tartó akció után. Sőt, mindjárt lett 30 darab rögtön 6901-en is. Ideje lenne már egy nagy ráfaragásnak is!

Re: nincs cím

#432478 banyaiz Előzmény: #432468

Elképzelhető amit mondasz.

szerintem a legkomolyabb tényező az milyen hangulat van a világban, azt pedig nehéz lenne befolyásolni nekik. hacsak cégről nem jön egy mindent rengető hír pl svájci frank lelőhelyet találtak vagy ilyesmi: )

Persze amíg van ez a világvége várás addig lehet halászgatni a zavarosban, és elbizonytalanítani részvényeseket. De , hogy ér e ennyi macerát az amennyi mozgást tudnak okozni , vagy ahány db papírt ezért olcsóbban megvenni, hát a fene tudja.

#432468 Formerplayer Előzmény: #432434

OTP-t és indexet sokkal nehezebb, tőkeigényesebb, veszélyesebb manipulálni.

Itt egy kis-közepes tőkéjű csapat, nagy brókercégi háttérrel, évtizedes tapasztalattal munkálkodik. A cél nem egészen világos, de több kimenet lehetséges:

1. Egy korábban kiszállt nagy tulaj akar jó áron visszakerülni a részvényesek minél további kifárasztása révén...sokkal nagyobb, ígéretesebb ez a cég, mint amikor eladogatott...az ár pedig itt alatta van az ő kiszállási árának. Egyre több jel mutat erre a verzióra, de még nem vagyok teljesen meggyőzve....

2. Egyszerű spekuláció a concorde részéről..."Rálát" a tulajdonosi szerkezetre, látja, hogy sok benne a kisbüfi, vannak-voltak tőkeáttételes pozik, látják, hogy magyar alapok nagy tételben nem vesznek, a külföldi alapoknál pedig vételi stop van(ráadásul sajnos az esés miatt a kapitalizáció 50-60 millió Euróra csökkent, így jóval alatta van a külföldi alapok 100 millió dolláros vételi küszöbének).

Mivel elég jól látják a külföldi flow-t, a magyar spekósoktól meg nem kell tartaniuk--inkább vesznek 3000-es OTP-t, mint 7000-es Estar-t--folyamatos, kis tételekkel lent tudják tartani az árat. Minél tovább teszik, annál nagyobb esélyük van, hogy a kisbüfik tömegével unnak rá, s az első emelkedésben megpróbálnak a papíroktól megszabadulni. Így nekik nem csak az árszint, hanem az eltelt idő is nagyon fontos--ráadásul az átlagáruk is 10.000 Ft köül van, így nagy rizikója nincs, hogy veszteségesek lesznek....

Én a 2-es verziót valószínűsítem. Ebből az állapotból csak új, nagybefektetők vásárlásai mozdíthatják ki a papírt. Ezekre pedig akkor számíthatunk, ha a legnagyobb (alaptalan)félelmük, a finanszírozás "problémája" mindenki számára egyértelműen láthatóan megoldódik.....

Ha ezzel kapcsolatos hír érkezik, szerintem gyorsan és öles léptekkel indulunk fölfelé...láthatólag ennek a megoldódásában nem hisznek concordék......most még.

#432457 taresz Előzmény: #432374

Öröm olvasni a hozzászólásokat. Adrenalinszint magasabb a szokásosnál.

Egy könyvet valaki dobjon pls. Köszi.

#432452 Ronin_ Előzmény: #432434

Manipulálni mindent lehet, de rohadjon meg, aki ezt manipulálja.

Én kiváncsi lennék, ki valójában pepe.

#432434 banyaiz Előzmény: #432352

Egy dolgot nem értek ki az a marha aki ebben a részvényben épít ki short pozit nagy tételben?

Nincs forgalom. Ha menekülnie kell hol fog nagy tételben venni? Elég veszélyes manőver lenne. Otp-ben ha úgy alakul lehet pár %-on belül zárni több 100 millás nagyságrendeket. Vagy egy indexben. Miért éppen az RFV-ben építene ki ilyet vki?

Nem lehet, hogy inkább csak ezt is beadták ahogy az egész világot, aztán ha majd eljön a boldog szép jövő akkor tépik ezt is ahogy a többit? Esetleg jobban ha cég tényleg remekel.

Azt inkább el tudnám képzelni, hogy azért terjednek ilyen pletykák mert vki jó szinteken szeretne vásárolgatni, de shortolni nagy mennyiséggel, hát nem tudom.

#432429 Előzmény: #432425

Teljesen igazad van , a Május júniusi csúcsot én jósolgattam. Csak hát összekevertem a dolgokat.

#432425 Lxrose Előzmény: #432415

Ez a tipikus "akinek nem inge" történet.

Egyébként szerintem nem mondott senki sem hülyeséget azzal, hogy 12k-nál jóval több lesz. A rövid távú részvényárat meg maximum sejteni lehet a technikai elemzést segítségül hívva. 10000 alá nem nagyon várták sokan, az, hogy alá ment, nem a cég hibája. A hosszú távú grafikonon (mondjuk 10 éves) csak egy kis tintapaca lesz ez a lefelé kör szerintem.

A jó munkához idő kell, meg türelem. Az a nagy helyzet, hogy nekünk csak az utóbbira van szükségünk, mert az előbbit a cég megteszi helyettünk.

#432415 Előzmény: #432344

" szépen kiderül hogy a topik "jó része" rád járogatott privátban Ez még Tőled is meglepő, én életemben egyszer írtam , amikor volt valami mozgalom, amit elindított valaki, kinek mennyi résvénye van, vagy valami ilyesmi. Minden másnap leíródott, hogy 12 k. -nál venni kell. mert jóval több lesz, stb. Én elhittem, (oly mértékben, hogy még itt a zuhanásközben is teljes meggyőződéssel védtem a történetet) saját hülyeségem naivságom. miatt buktam. Sem akkor, sem később nem írtam senkinek. A magyar nyelvben a " hülye voltam mert Rád hallgattam " mondás egyszerre jelöli meg a rossz tanácsot adót, , és a felelőst, aki " hülye voltam" és nem a rossz tanácsot adót hülyézi . Én korrekt és udvarias hangnemben leírom amit gondolok, ahhoz képest ellenségeskedő , időnként nem túl jellemes válaszok vagy utalások hangzanak egy két ember részéről. Sajnálatos.

Rájárogatni meg sok mindenre szoktak, de levelező partnere nem igazán. Ha már rosszindulatú vagy, fektess bele némi szellemi energiát.

#432374 exmnbs1 Előzmény: #432357

mindig kellett nekik ellenségkép mikor nem emelkedik

hol hathor, hol te, hol én

most semmi különös nincs az árfolyammal

ilyen emelkedésekben elsők a bluek aztán jönnek a nagyobb kockázatúak és kisebbek

ez az enron még engem is meglepett

#432359 Lxrose Előzmény: #432352

Én is így gondolom. Itt van ez az 1 darab is pl. Vajon az illető realizálta az egy darabján azt a 100 Ft hasznot, ami a költségek után megmaradhatott, vagy esetleg ilyen olcsó módon akarta minuszban látni a részvényt?

#432357 Formerplayer Előzmény: #432344

Igen, nekem is ez a furcsa, pláne, hogy fél éves szívás után a célszalag előtt 2 méterrel osztogatják a gyomrosokat...

Egyébként elég tanulságos lesz ezt a magatartást utólag visszanézni.....