Re: nincs cím
Előzmény: #432344" szépen kiderül hogy a topik "jó része" rád járogatott privátban Ez még Tőled is meglepő, én életemben egyszer írtam , amikor volt valami mozgalom, amit elindított valaki, kinek mennyi résvénye van, vagy valami ilyesmi. Minden másnap leíródott, hogy 12 k. -nál venni kell. mert jóval több lesz, stb. Én elhittem, (oly mértékben, hogy még itt a zuhanásközben is teljes meggyőződéssel védtem a történetet) saját hülyeségem naivságom. miatt buktam. Sem akkor, sem később nem írtam senkinek. A magyar nyelvben a " hülye voltam mert Rád hallgattam " mondás egyszerre jelöli meg a rossz tanácsot adót, , és a felelőst, aki " hülye voltam" és nem a rossz tanácsot adót hülyézi . Én korrekt és udvarias hangnemben leírom amit gondolok, ahhoz képest ellenségeskedő , időnként nem túl jellemes válaszok vagy utalások hangzanak egy két ember részéről. Sajnálatos.
Rájárogatni meg sok mindenre szoktak, de levelező partnere nem igazán. Ha már rosszindulatú vagy, fektess bele némi szellemi energiát.