és most erre veszik őket annyira? bele se merek gondolni, hogy mire adták be előtte! Azt hitték hogy a kopasz még a QE1-et is visszavonja így utólag?
és most erre veszik őket annyira? bele se merek gondolni, hogy mire adták be előtte! Azt hitték hogy a kopasz még a QE1-et is visszavonja így utólag?
Az öreg harcos megint előadta a halogató taktikáját, majd szeptemberben. Nagy sakkjátékos, de elég rizikós ez a játék. Adhat egy támaszt talán a piacnak, hogy megint lehet várni vmit szeptemberben, de előbb utóbb most már konkrétum kellene.
igen ezt kihagytam
Tuti nem tudtak mit kitalálni kvázi időt kértek.
Pontosabban szeptember 20-21-ig elhalasztottak bármiféle döntést ezzel kapcsolatosan.
annyira nem verték be őket, vicc ez az egész erre kellett várni a nagy semmire... "Majd szeptemberben megbeszéljük a jegybankárokkal mi legyen"
mindjárt pluszba húzzák őket...
nem vennék rá mérget
Azt is mondta hogy fiskális intézkedésekre kellenek, majd megoldják valahogy.
sejtettem hogy valami ilyesmi ...huh..nagy megkönnyebbülés...akkor mehetnek le a pincébe .-)
Túl ráncos volt a homloka és nem is mosolygott biztos:-) Nagyon beadtak mindent.Ilyenkor szokott hirtelen fordulat lenni
nem tetszett a nyakkendője?
alig kezdődött el a beszéd, már be is adták :)
Itt lehet nézni a beszédet élőben akit érdekel:
lesznek akkora röpködések szerintem mint még soha.
alulmúlta, de nem nagyon érdekli őket, inkább uncle bens beszéde a fontos ma... lesz e qe3 vagy nem, ez itt a legfőbb kérdés ma
Annyira várják Ben beszédét, hogy már túlzásokba esnek. Nagy elmozdulás lesz, tuti. De nem merek egyik irányba sem állni
Néztétek, hogy a gdp-re az elemzők 1.1-et várnak. Ha még ezt is alulmulja az adat, akkor már tényleg gáz van.
Ennyi bénázás után igazán beleférne már egy jól előkészített beszéd ;)
Kényes téma ez nagyon, szűk már a mozgástér, kevés eszköz van, nagyon taktikusan kell eljárnia. Meglátjuk mit hoznak össze.
Van benne valami - a jelenlegi piacon egy pozitív "határozott pletyka" sokkal több hasznot hozna, mint egy fix bejelentés. Tehát, ha valami olyasmit mondana, hogy "folyamatosan dolgozzuk ki a QE3 értékét, és már idén megkezdjük annak az alkalmazását, amely a jövő évre is áthúzódik a nagy összegek miatt" az sokkal többet segítene, mintha azt mondaná, hogy "ettől eddig majd ennyi pénzt fogunk belepumpálni a gazdaságba".