Sziasztok, kicsit off, de lehet hogy mégsem. NYC be van célozva Irene által, érdekes szitu, pont most hétvégére...
Sziasztok, kicsit off, de lehet hogy mégsem. NYC be van célozva Irene által, érdekes szitu, pont most hétvégére...
Elképzelni sem tudom mit fog mondani, illetve két dolog lehet vsz: Vagy megint általánosságban rizsázik , a múltkor láttuk, hogy a tartósan alacsony kamat nem hatotta meg a piacot, pedig ez egy elég felelőtlen kijelentés volt, hiszen ha infla elszabadul, hogy lehetne 2 évig tartósan alacsony a kamat? Szóval ez kevés volt. A másik verzió, hogy azt mondja úgy néz ki kell a QE3 és a következő időszakban kell kidolgozni a részleteket. Ezzel nem mondott dátumot, összeget, lehet akár jövő nyártól is, mégis nyugtató lehet. Azt nehezen hiszem előáll konkrét időponttal összeggel, bár ez lenne a legjobb. Azt sem hiszem kategorikusan kijelenti nem lesz mert az bezúzná a piacot ebben a hangulatban. Az is lehet arra játszik, hogy folyamatosan fenntartja a lehetőségét, apró kis ráutalásokkal ezzel megtámasztva a piacot, és várva, hogy csak jönnek biztatóbb adatok , és a végén mégsem lesz rá szükség.
Akkor én már remélem a harmadik,frissen csapolt jéghideg sörömet fogom inni :D És xarok Börnire ... :D
Szerintem, valami köztes megoldást fog kommunikálni, mert ha kijelenti, hogy nem lesz, szakadás...
viszont, ha azt mondja, nem elképzelhetetlen, akkor, talán stabilizálódík itt minden...
16.00-kor kiderül...:))
Ahogy Ő is,én is tippeltem..szerinte igen,sztem nem lesz mostanság Q3 :D
Ahogy Ő is,én is tippeltem..szerinte igen,sztem nem lesz mostanság Q3 :D
Az amerikai jegybank harmadszorra év végén nyithatja meg a pénzcsapokat - jósolta a CNBC-nek adott interjújában a befolyásos közgazdász Nouriel Roubini.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/uj_joslattal_allt_elo_a_befolyasos_kozgazdasz.154370.html
Amúgy egy kisebb összeget teszek rá hogy konkrét bejelentés nem lesz Q3 ról,max rizsa hogy mit meg nem tennének hogy fellendüljön a gazdaság,amennyiben a pénznyomda újraindul az teljes beismerése hogy a válság köszöni megvan és jól érzi magát.
Vajon az idei szezon milyen hurikánokat fog tartogatni az USA-ban?
USA részletes élő hurrikán radarképei itt:
http://www.federalreserve.gov/releases/h41/current/h41.htm#h41tab9c
20%-kal nőtt a fed mérlegfőösszege
A holnapi "program":
14:30 USD Prelim GDP q/q 1.1% 1.3%
14:30 USD Prelim GDP Price Index q/q 2.3% 2.3%
15:55 USD Revised UoM Consumer Sentiment 56.2 54.9
15:55 USD Revised UoM Inflation Expectations 3.4%
16:00 USD Fed Chairman Bernanke Speaks
hány órakor lesz az a beszéd ? 16 órakor ?
"A piac napok óta vár a Fed elnökének pénteki beszédére. A többség úgy véli, hogy Ben Bernanke újabb gazdaságélénkítő csomagot jelent be, a piac csalódott lenne, ha semmilyen intézkedést nem hoznának. A legvalószínűbb forgatókönyvnek egy újabb mennyiségi lazítás, a QE3 tűnik, áll az FxPro elemzésében."
http://www.mfor.hu/cikkek/Bernanke_ujra_kinyithatja_a_penzeszsakot.html
Citigroup is 11%ot mey, nem normálisak ezek, ez aztán a fundamentumos hír :))))
miért ma volt para?...
19000-n kellett volna zárnunk, de legroszabb esetben holnap nyitnunk
kiváncsi leszek stoppom él, nem kézi (csak ha átugorja)
amikor bezártunk nullán volt az SP most meg +14.3.... ha holnap nem lesz nagy para..akkor megnézzük a 19.000 -et.
Na USA -t megtépik záróra :-))
pénz álla a házhoz...jó sok :D ha holnap nem lesz minuszban a futures :D csak még reggel a derivatív számlámra át kell helyzeni egy rakás pénzt...ami a délutáni esés miatt történt :D majd visszajön holnap...
akkor jobb lesz, ha hozzá szoksz.