nem vennék rá mérget
Azt is mondta hogy fiskális intézkedésekre kellenek, majd megoldják valahogy.
nem vennék rá mérget
Azt is mondta hogy fiskális intézkedésekre kellenek, majd megoldják valahogy.
sejtettem hogy valami ilyesmi ...huh..nagy megkönnyebbülés...akkor mehetnek le a pincébe .-)
Túl ráncos volt a homloka és nem is mosolygott biztos:-) Nagyon beadtak mindent.Ilyenkor szokott hirtelen fordulat lenni
nem tetszett a nyakkendője?
alig kezdődött el a beszéd, már be is adták :)
Itt lehet nézni a beszédet élőben akit érdekel:
lesznek akkora röpködések szerintem mint még soha.
alulmúlta, de nem nagyon érdekli őket, inkább uncle bens beszéde a fontos ma... lesz e qe3 vagy nem, ez itt a legfőbb kérdés ma
Annyira várják Ben beszédét, hogy már túlzásokba esnek. Nagy elmozdulás lesz, tuti. De nem merek egyik irányba sem állni
Néztétek, hogy a gdp-re az elemzők 1.1-et várnak. Ha még ezt is alulmulja az adat, akkor már tényleg gáz van.
Ennyi bénázás után igazán beleférne már egy jól előkészített beszéd ;)
Kényes téma ez nagyon, szűk már a mozgástér, kevés eszköz van, nagyon taktikusan kell eljárnia. Meglátjuk mit hoznak össze.
Van benne valami - a jelenlegi piacon egy pozitív "határozott pletyka" sokkal több hasznot hozna, mint egy fix bejelentés. Tehát, ha valami olyasmit mondana, hogy "folyamatosan dolgozzuk ki a QE3 értékét, és már idén megkezdjük annak az alkalmazását, amely a jövő évre is áthúzódik a nagy összegek miatt" az sokkal többet segítene, mintha azt mondaná, hogy "ettől eddig majd ennyi pénzt fogunk belepumpálni a gazdaságba".
Sziasztok, kicsit off, de lehet hogy mégsem. NYC be van célozva Irene által, érdekes szitu, pont most hétvégére...
Elképzelni sem tudom mit fog mondani, illetve két dolog lehet vsz: Vagy megint általánosságban rizsázik , a múltkor láttuk, hogy a tartósan alacsony kamat nem hatotta meg a piacot, pedig ez egy elég felelőtlen kijelentés volt, hiszen ha infla elszabadul, hogy lehetne 2 évig tartósan alacsony a kamat? Szóval ez kevés volt. A másik verzió, hogy azt mondja úgy néz ki kell a QE3 és a következő időszakban kell kidolgozni a részleteket. Ezzel nem mondott dátumot, összeget, lehet akár jövő nyártól is, mégis nyugtató lehet. Azt nehezen hiszem előáll konkrét időponttal összeggel, bár ez lenne a legjobb. Azt sem hiszem kategorikusan kijelenti nem lesz mert az bezúzná a piacot ebben a hangulatban. Az is lehet arra játszik, hogy folyamatosan fenntartja a lehetőségét, apró kis ráutalásokkal ezzel megtámasztva a piacot, és várva, hogy csak jönnek biztatóbb adatok , és a végén mégsem lesz rá szükség.
Akkor én már remélem a harmadik,frissen csapolt jéghideg sörömet fogom inni :D És xarok Börnire ... :D
Szerintem, valami köztes megoldást fog kommunikálni, mert ha kijelenti, hogy nem lesz, szakadás...
viszont, ha azt mondja, nem elképzelhetetlen, akkor, talán stabilizálódík itt minden...
16.00-kor kiderül...:))
Ahogy Ő is,én is tippeltem..szerinte igen,sztem nem lesz mostanság Q3 :D