Nem ugrálok én, másfél éve poziban vagyok :-)
Ez most a szörnyüséges oldalazás időszaka, amikor rengeteg tőkét elégethetsz, ha poziba be-ki ugrálsz.
Szerintem most jobb kivül maradni.
Ismét nem jutottam 44 % haszonkulacs fölé, kénytelen voltam az 1730-40-es csatorna áttörésekor dobni a shortot, még jó hogy zárásban sikerült.
Tényleg, mibe menekül a pénz, ha bezuhannak a tőzsdék, miközben az arany korrekciózik?
Az a kérdés Amerika mit akar, mert alapvetően ők mozgatják még mindig a piacot.
Az első céláram elérte. Itt van a H4 200ema,ami elég jó támasz lehet. Most jöhet az oldalazás! :))
Erősen gyűlik a short állomány, szerintem........
Ők repítik majd az egekbe ismét..))
Hát ez egy elég kemény célár, különösen ha az ember egy shortban ül, amely már 40%-ot hozott:-)
Egyébként eddig elmaradt a minden éves szezonális korrekció, ez szerintem is legalább egy hónapig még eltart, longra nem gondolnék október előtt.
Szerintem nem mostanában lesz kétrugó.Előbb ki kell pihennie,ezt az eszeveszett tempót. Így elsőre azt mondanám,hogy 1700-nál oldalazásba kezd. Itt majd elválik mi lesz. 1540-ig várnám, de a "lufisták" ezt nem biztos,hogy figyelembe veszik!
Grt!
Mindezek alapján te hová tennéd az ideális kiszálóllót?
Sziasztok!
Várható volt a szakadás Az rsi az egekben hetesen és havin is. Naposon megjött a divergencia is. Lekoppintotta az ezüst lufit.
Shortolom 1910.09-ről :))))
azt mondta tegnap a hirtv hogy:
- az arany ára 10 év alatt 16 %-al emelkedett (azt nem mondta, hogy egy év alatt több mint több mint 50 %-al.)
- meg hogy 2000 fölé is megy.
Úgy hogy full tőkével (szomszédé) long... :DDD