Neked válaszolok részletesebben, de előtte másoknak is.
Ti összekeveritek az aminosavak kialakulását az élet kialakulásával. Én nem azt vitatom, hogy magától összeállnak molekulák aminosavakká. Ez nem élet!!!!! Amíg ezt nem fogadjátok el, nem tudok többé erről beszélni, mert nincs értelme.
Vallási ismereteid valóban hiányosak, de elnézem neked :D Főleg azért, mert sokan, nagyon sokan vannak ebben a hitben. Pedig a valóság, az én olvasatomban kicsit más.
Isten megteremtett mindent. Ebbe a fizika törvényei is beletartoznak, bár sokak szerint azok maguktól születtek. Szóval Isten nem csak egy sárgolyót teremtett meg, hanem hozzá minden feltételt is. És megteremté Isten az embert, férfivá és asszonnyá teremté.
Aztán (sokkal később) megteremté Ádámot, majd Évát. Csak el kell olvasni az írásokat. De idemásolom, és leírom, mire is gondolok:
Mózes 1 könyve, 4. rész:
13. Akkor monda Kain az Úrnak: Nagyobb az én büntetésem, hogysem elhordozhatnám.
14. Ímé elűzöl engem ma e földnek színéről, és a te színed elől el kell rejtőznöm; bujdosó és vándorló leszek a földön, és akkor akárki talál reám, megöl engemet.
15. És monda néki az Úr: Sőt inkább, aki megöléndi Kaint, hétszerte megbüntettetik. És megbélyegzé az Úr Kaint, hogy senki meg ne ölje, a ki rátalál.
16. És elméne Kain az Úr színe elől, és letelepedék Nód földén, Édentől keletre.
17. És ismeré Kain az ő feleségét, az pedig fogada méhében, és szűlé Hánókhot. És építe várost, és nevezé azt az ő fiának nevéről Hánókhnak.
Ebből a rövid idézetből is kiderül, nem ők hárman (Ádám, Éva, Káin) éltek a földön. Mert
a). Káin félt a többi embertől, hogy megölik
b). Káin elmenekült Nód földjére, tehát volt Nód, és valszeg lánya is, ha Káin elvette feleségül.
c). Káin várost épített. Szerintem nem maguknak hármuknak, és nem egyedül.
Szóval, ez az Ádám-Éva história is csak egy olyan történet, amit sokan félreértelmeznek. Bár a Biblia nem azt írja, amit ők állítanak, de ennek ellenére elmondják, mekkora baromság, amit a Biblia ír. Ezekkel én nem is szívesen beszélgetek, mert az írások nem érdeklik őket, csak bizonyos mesék, amiket valamikor valakitől hallottak.