Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #413664

ősrobbanás eleve baromság...hiszen ha elötte nem volt semmi akkor nem lett volna minek robbannia.. ha meg robbant akkor elért egy szintet amikor ezt megtette.. tehát volt elötte is valami..

az ősrobbanás egy bázispont amihez tudósok mérni tudnak..a véges gondolkodású emberi agy szüleménye.

én nem vagyok vallásos a klasszikus módon.. ismerem a vallásokat elfogadom a létüket..max az önkiteljesítő vallásokat fogadom el..pl Buddha benned van..

az emberben munkál a világ megismerésének az igénye.. a vallások erre alapultak..megérthető magyarázatot ad.. erkölcsi és eg.ügyi iránymutatásokat.. és nem utolsó sorban segítséget a hatalomnak az uralkodáshoz.

Sokan elfogadják a vallást teljes mértékben..ez megnyugvást és biztonságérzetet ad..

De sok ember saját világképét alakítgatja.. mire elkészül már le is jár az ideje..

A természetben iszonyatos rend és rendszerek vannak.. számomra ez az ahol a vallás és a "tudomány" (tudománynak itt a felismerést és nem a hivatalos a "tudományos" törvényeket papként kántáló "tudósok" irkafirkáit kinyilatkoztatásait értem) összeér.