Ezt nem tudom, mert ha lengyelül beszélnek vele, gondolom, nem mer annyit hazudni. De persze bármi lehet.
Ezt nem tudom, mert ha lengyelül beszélnek vele, gondolom, nem mer annyit hazudni. De persze bármi lehet.
Mikor üzentem neked, hogy, megvan az elérhetőség, azóta leveleztem az emberrel...
Azt írta, nincs rozsda az autón, a fényképek is hibátlanok voltak, úhy hirdette, hogy nem összekeverendő az 1000-1500 eurós roncsokkal, stb...
Minden rendben volt, amíg ki nem értem, már az eladó pacekja gyanús volt, a ház előtt állt 5 autó....
Köszönöm, a segítségedet, de ezt együtt is benéztük volna....
Mert türelmetlen vagy, én segítettem volna. De így biztosan jobb volt...
Néha nem értelek, bármikor szívesen segítek neked. De ha te nem, ...
Tudod, a disznótor nem erőszak
Ez ám az igazi szívás. Elsőre én is igen lehangolt voltam, mert nagyon nagy szarokat találtam közel keleti kereskedők telepein.. Szerencse, h nem csak 1 címem volt, a kocsi amit hoztam 1 tulajos, vezetett szkönyves.
NA tegnap én is rászántam magam, és kimentem lengyel országba, egy kiszemelt kombi w124-ért.
Előtte mindent ledumáltam az eladóval.
Kértem képeket a kritikus pontokról, képek és leírás alapján, egy super vétel lett volna...
Kiértem, megláttam, és rozsdaboglya...
Sokszínű ócskavas...
Magyarázom neki, hogy ember, 750 km autóztam ezért?
A fotókon nem ez volt...
A vállát vonogatta, és meg a fejemet fogtam..milyen marha voltam, hogy reggel beültem a kocsiba...
Ez meg csak a vállát vonogatja, és semmi , még egy izvinyíte sem hagyta el a száját...
Annyira ideges voltam, hogy én nem a vállamat vonogattam, hanem a kezemet az állcsúcsa felé...
No akkor egy kicsit megnyugodtam, oszt beültem az autómba, és irány haza...
Egész úton a kormányt vertem, én marha....
Kicsit kezdem meg utálni ezt a kombi hajhászást....
Az ember meg valami photoshop mester lehetett...:))
tényleg lapos, ismerem. Nekem a tökömig nem ér, pedig az a térdemig.. :D
Képen vhogy nem jön át jól, majd élőben megnézed. :-)
Ebből van piros is, s kib.ott lapos, de tényleg. Menet közben olyan, mintha a földön ülnél. Mindjárt megpróbálom jó szögből lekapni..
Meg egy beépített darut, ami felemel, amikor a földről ki akarsz szállni. Öregen már csak terepjáró, vagy kisbusz.
és russel2000 :D
30000-es
:))
20000es dax kell vagy 1000es, esetleg 7000es? :)
6x éves koromig, talán összejön...
jól hoz a dax? :)) teszt vezetést vállalok :))
Lehet...
Tervezem egy 2 üléses autó vételét, olyan 6x évesen, ( ha megélem), de az nagyon piros, és nagyon lapos lesz..))
szimplán lusta vagy és kényelmes:D:D
volt 2 ajtós autóm, ha jól tudom kettő.....
De meguntam, hogy amikor a gyerekek, ki akartak szállni, nekem is ki kellett.....