Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#409870 KawaBazsy Előzmény: #409861

Ez ám az igazi szívás. Elsőre én is igen lehangolt voltam, mert nagyon nagy szarokat találtam közel keleti kereskedők telepein.. Szerencse, h nem csak 1 címem volt, a kocsi amit hoztam 1 tulajos, vezetett szkönyves.

NA tegnap én is rászánta…

#409861 hosszhuszár

NA tegnap én is rászántam magam, és kimentem lengyel országba, egy kiszemelt kombi w124-ért.

Előtte mindent ledumáltam az eladóval.

Kértem képeket a kritikus pontokról, képek és leírás alapján, egy super vétel lett volna...

Kiértem, megláttam, és rozsdaboglya...

Sokszínű ócskavas...

Magyarázom neki, hogy ember, 750 km autóztam ezért?

A fotókon nem ez volt...

A vállát vonogatta, és meg a fejemet fogtam..milyen marha voltam, hogy reggel beültem a kocsiba...

Ez meg csak a vállát vonogatja, és semmi , még egy izvinyíte sem hagyta el a száját...

Annyira ideges voltam, hogy én nem a vállamat vonogattam, hanem a kezemet az állcsúcsa felé...

No akkor egy kicsit megnyugodtam, oszt beültem az autómba, és irány haza...

Egész úton a kormányt vertem, én marha....

Kicsit kezdem meg utálni ezt a kombi hajhászást....

Az ember meg valami photoshop mester lehetett...:))

#409822 KawaBazsy Előzmény: #409540

Ebből van piros is, s kib.ott lapos, de tényleg. Menet közben olyan, mintha a földön ülnél. Mindjárt megpróbálom jó szögből lekapni..

#409661 Ricsi Előzmény: #409540

Meg egy beépített darut, ami felemel, amikor a földről ki akarsz szállni. Öregen már csak terepjáró, vagy kisbusz.

#409540 hosszhuszár Előzmény: #409537

:))

Lehet...

Tervezem egy 2 üléses autó vételét, olyan 6x évesen, ( ha megélem), de az nagyon piros, és nagyon lapos lesz..))

#409534 hosszhuszár Előzmény: #408716

:))

volt 2 ajtós autóm, ha jól tudom kettő.....

De meguntam, hogy amikor a gyerekek, ki akartak szállni, nekem is ki kellett.....

#408904 Kriszti@n Előzmény: #408716

van egy 2 üléses eladó autóm , és egy négyajtós is, osszátok el :D esetleg otp részvényt 1500on beszámolok :D

faxopó rendőrök... bete…

#408888 Sumér harcos

faxopó rendőrök...

betesznek egy 80-as táblát az M5-ön(500m-el előbb)...szűkitenek....csak a leállósáv melleti sávon lehet haladni...

vaksötétben ,gyalog álványról este 10-kor beáll a faxszopója mérni az elejére a lezárt gyorsitó(belső) sávba..

..

valszeg összeszedtem vmit......

de nemtom mit szolt volna a 2 **** rendőr,hogyha elaludt volna egy török,román,szerb vendégmunkás,és lesöpri őket onnan,mint a ropit.....

ki fax gondolt rájuk este 10-kor nemtom......kedvem lett volna megállni,és pofán baxni őket az álványukkal...

#408781 Sumér harcos Előzmény: #405644

nice:)

nekem nagyon kéne:)

mondjuk szinben is lehetett volna vmi vadabb....citrom,piros,vagy türkiz:)

de remek..grat.