Ez ám az igazi szívás. Elsőre én is igen lehangolt voltam, mert nagyon nagy szarokat találtam közel keleti kereskedők telepein.. Szerencse, h nem csak 1 címem volt, a kocsi amit hoztam 1 tulajos, vezetett szkönyves.
Ez ám az igazi szívás. Elsőre én is igen lehangolt voltam, mert nagyon nagy szarokat találtam közel keleti kereskedők telepein.. Szerencse, h nem csak 1 címem volt, a kocsi amit hoztam 1 tulajos, vezetett szkönyves.
NA tegnap én is rászántam magam, és kimentem lengyel országba, egy kiszemelt kombi w124-ért.
Előtte mindent ledumáltam az eladóval.
Kértem képeket a kritikus pontokról, képek és leírás alapján, egy super vétel lett volna...
Kiértem, megláttam, és rozsdaboglya...
Sokszínű ócskavas...
Magyarázom neki, hogy ember, 750 km autóztam ezért?
A fotókon nem ez volt...
A vállát vonogatta, és meg a fejemet fogtam..milyen marha voltam, hogy reggel beültem a kocsiba...
Ez meg csak a vállát vonogatja, és semmi , még egy izvinyíte sem hagyta el a száját...
Annyira ideges voltam, hogy én nem a vállamat vonogattam, hanem a kezemet az állcsúcsa felé...
No akkor egy kicsit megnyugodtam, oszt beültem az autómba, és irány haza...
Egész úton a kormányt vertem, én marha....
Kicsit kezdem meg utálni ezt a kombi hajhászást....
Az ember meg valami photoshop mester lehetett...:))
tényleg lapos, ismerem. Nekem a tökömig nem ér, pedig az a térdemig.. :D
Képen vhogy nem jön át jól, majd élőben megnézed. :-)
Ebből van piros is, s kib.ott lapos, de tényleg. Menet közben olyan, mintha a földön ülnél. Mindjárt megpróbálom jó szögből lekapni..
Meg egy beépített darut, ami felemel, amikor a földről ki akarsz szállni. Öregen már csak terepjáró, vagy kisbusz.
és russel2000 :D
30000-es
:))
20000es dax kell vagy 1000es, esetleg 7000es? :)
6x éves koromig, talán összejön...
jól hoz a dax? :)) teszt vezetést vállalok :))
Lehet...
Tervezem egy 2 üléses autó vételét, olyan 6x évesen, ( ha megélem), de az nagyon piros, és nagyon lapos lesz..))
szimplán lusta vagy és kényelmes:D:D
volt 2 ajtós autóm, ha jól tudom kettő.....
De meguntam, hogy amikor a gyerekek, ki akartak szállni, nekem is ki kellett.....
van egy 2 üléses eladó autóm , és egy négyajtós is, osszátok el :D esetleg otp részvényt 1500on beszámolok :D
faxopó rendőrök...
betesznek egy 80-as táblát az M5-ön(500m-el előbb)...szűkitenek....csak a leállósáv melleti sávon lehet haladni...
vaksötétben ,gyalog álványról este 10-kor beáll a faxszopója mérni az elejére a lezárt gyorsitó(belső) sávba..
..
valszeg összeszedtem vmit......
de nemtom mit szolt volna a 2 **** rendőr,hogyha elaludt volna egy török,román,szerb vendégmunkás,és lesöpri őket onnan,mint a ropit.....
ki fax gondolt rájuk este 10-kor nemtom......kedvem lett volna megállni,és pofán baxni őket az álványukkal...
Na pont annak örülök, h ilyen szolid színe van, amúgy nem szeretem az ezüstöt..
nice:)
nekem nagyon kéne:)
mondjuk szinben is lehetett volna vmi vadabb....citrom,piros,vagy türkiz:)
de remek..grat.