Nálam első 15900-16140 Arcpirítóan kicsi darabszámmal, a "kötelezően nyitható minimum" szintem alatti db :)))
Nálam első 15900-16140 Arcpirítóan kicsi darabszámmal, a "kötelezően nyitható minimum" szintem alatti db :)))
én is lemaradtam, de 700-on csíptem és 16200-on adtam is
Pedig kellett volna.
Vétel/eladás között megint 200 pont a könyvben.
Shortom bentmaradt. Mondjuk 890-en álltam, de láttam már a könyvben.
Legjobb vevő 650 / 780 volt akkor tehát piacin a kb 150pont miatt meg sem próbáltam volna.
olvasd Én mit írtam :D
Egon teljesen kikészült?
"Lefelé támasz lényegében nincs."
http://peti2.equitas.hu/l/afngJabYX1BUVeSknAxWbC27a23Dr3ZA/203374/index.htm
Azért csak van vhol, nem? vagy most célár a 6000 vagy alatta??
Mondjuk egy extra alacsony mol részvényárfolyam garantálná OV bukását 2014-ben. Hihetetlen nagy fegyver lenne az ellenzéknek a 23.000 ft-os vásárlás egy 3-5e ft-os piaci árfolyam mellett. Egész nap az "eltőzsdézték a pénzt" szólna a médiából.
Én egyszerűen csak úgy látom,hogy semmiféle Mol rv visszavétel nem volt a Szurguttól,egyszerű rv kölcsön volt.remélem senki sem gondolja komolyan,hogy a Zsideszt bármiféle Orosz delegáció is fogadta volna,még a Szurgut vezetők sem állnak velük szóba,nemhogy Putyin !! A Szurgut veszi,Állam adja......A Zsidesz lenyúlta azt az 500 Mrd-t(amit a dolgozó fiataloktól lopott el,Mnyp néven,most ezzel tőzsdézik,illetve ezzel tömi be a költségvetési réseket).Oroszoknak lesz olcsó Mol,Viktornak lett 500 Mrd !!! Egy huncut fillért nem fizettek a mol pakettért !!!!
jófej vagy :D:D:D blogolhatnál, lájkolnának :D
Meg kell venni az esést, nem kell itt gatyázni, pattanni fog 20000-ig.
rútul fest...
Ha a héten nem tartja meg a 16500-at,nagy baj lesz....
16555, tegnapról innen volt.
Hááát most nem tervezem visszavenni egyenlőre.