Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Ma reggeli érvelés egyik…

#428109 TrendMan

Ma reggeli érvelés egyik közkedvelt rádiónk el*szett nevü tőzsdei müsorából:

/deviza topic/

'A kanadai dollár az olajárral párhuzamosan mozog.

Mivel a Libia a következő két hétben visszalép az olaj piacra, ezért az olajár valószinüleg esni fog, azaz a kanadai dollár gyengülése várható./

Re: Brent vs Crude

#428073 TrendMan Előzmény: #428069

Pedig lehet itt az ideje a váltásnak, most majd az arany fog követhetetlenül oldalazni, az olaj meg talán tesztelheti a korábbi mélypontokat 40 környékeén?

Ezt az irányt erősítheti az erősödő dollár is.

Van egy shortos certi elfogadható áttétellel, kedvező pillanatban talán érdemes beleülni és megpróbálni nyeregben maradni, amig beáll az irány.

(Nem a tengeren kitermelt pl. Északi-tengeri olaj a Brent és a Texasi a Crude? Halványan dereng valami, hogy a Crude a magasabb kitermelési költségek miatt drágább, de amikor utoljára 2009 tájt követtem, még nem volt köztük ekkra - 20-30 dollár árkülönbség.)

Re: Brent vs Crude

#428069 rbbj11 Előzmény: #427540

semmi különös, csak az ellátás. Brentet jobban befolyásolja pl. É-Afr.

Egyébként sztem azért halt ki, mert oldalaz olaj ezer éve, és amikor mozog is, követhetetlenül, és finanszírozhatatlanul éles fordulókkal.

de egyébként a színvonalas topikok sorra halnak ki....

Brent vs Crude

#427540 TrendMan

Érdekes mennyire kihalt az olajos topik.

Én sem követtem már jóideje, annyire nem, hogy elvesztettem a fonalat, mióta ilyen nagy az árkülönbség a Brent és a Crude között és mi ennek az oka?

Van itt egy szakértő?

Ksz.

Re: nincs cím

#414642 rbbj11 Előzmény: #414549

igen, az jó helynek tűnik. De őszintén szólva, ha odáig elmegy, kötve hiszem, hogy ne menne fel mini kori után 50-ig ill. afölé is. De ezt majd csak akkor látni, ha már a közelében tart az árfolyam, ráér majd ott a morfondírozás rajta.

Bocs az olajasoktól az offok miatt

#414549 Amatoregy Előzmény: #414537

nekem shortom volt és az alja körül zártam is. (Múltkori nyerő 1/4-e maradt meg mert nem számítottam ekkora visszapattra.

Ebből tanulva most zártam.

Következő short 47-48 magaságából indulna...

#407442 Amatoregy Előzmény: #407389

ma néztük. az olajár csúcsnál eurhuf, és usdhuf miatt sem volt olyan magas az üzemanyag ára mintmost.

Ha csak az olaj árát nézem, akkor 15-20 csökkenésnek kellene jönnie a jövőhéten

#406614 Amatoregy Előzmény: #406608

nem az a baj, hogy a tegnapi longom repült, hanem az, hogy előtte zártam a sortomat 100 felettről, mondván itt a rés közelében van...

#406569 Amatoregy Előzmény: #405006

na olaj long certi is repült. Kár hogy ma vettem. Eddig emlékeztet a tavalyi évre, amikor az első féléves nyeröt sikerült meg felezni.

#405002 Amatoregy Előzmény: #405001

mármint az ezüst shortom 41,xx környékéről ami ma nyílt... vagy az arany shortom ami reggel certiben?

#405001 hosszhuszár Előzmény: #404998

néztem, és reménykedem, nehogy pár napos pozi legyen, és ráadásul veszteséges...

Imádkozom...))

#404998 Amatoregy Előzmény: #404997

ezüstöt nézed. -7,68 %. (Annó volt 12 % körül is esésben pár hónapja). Nehogy az arany is kedvet kapjon..