Most sokan kivárásra játszanak (akiknek van cash) vagy eladnak. Akik tartják azért tartják, mert ekkora bukót nem kockáztatnak, hiszen lehet, hogy nem tudja lentebbről visszavenni. Ha vége van a hisztinek és a pánikkeltésnek, akkor onnantól megint a fundáé lesz a főszerep és ebben jó a cég. Nemsokára jön a Q2 és nem hiszem, hogy az szörnyű lenne. Persze megnőtt a hosszú távú tartozás, de ezt mindenki tudja. Közben pedig termeli a casht Romániából, EETEKből, stb.
Lehet nem egyhamar lesz 12k megint, de az tuti, hogy lesz. Ha valaki a konyhapénzt hozza a tőzsdére (pláne ha más véleménye miatt vesz x részvényt) az jobban parázik. Ha valaki 9800-as beker árral parázik, na azt most még nem értem meg. Valaki 12k felettről van (Matgab is ott vett bele mégse olvasom, hogy jaj de kibukott volna), akkor az mit mondjon. Az elszalasztott eladást meg felesleges megbánni! Ha valakinek van még pénze, most jó lehetőség lehet benne a bővítésre. Ha nincs és nem akarja eladni, akkor felesleges a szájkarate, attól nem fog emelkedni. Szóval nyugalom.
Év végén lehet nézni a számlát, hogy jövőre adózhass az államnak. Hozzáteszem nekem 10800 volt a beker áram, de eladtam 9900-on. Alatt pedig gyűjtögetek, hiszen ettől még a cég jó. De ettől még bukóban vagyok én is.