Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: ideje venni?

Formerplayer Előzmény: #405695

Nem vagyok halálosan nyugodt és én is "beragadtam".

De be voltam ragadva 5300.on, meg 7000-en, meg, 9000 és 12.000-en is.

Látom, olvasom mi folyik a cégnél, hallom, hogy egyre több külföldi érdeklődik a papír iránt.

Hallom, hogy egyre magasabb körökbe is eljut a cég és vezetőinek híre, komoly döntéshozók és befektetők keresik a kapcsolatot velük, szeretnének részesei lenni a cég sikereinek.

"Forr a víz" a cég körül, ennek ritkán szokott rossz vége lenni...

Tőkét emeltek, idegen forrást vontak be, közel 10 milliárd Ft-ot ilyen cudar hangulatban.

Egyébként Concordosok-tól hallottam irígykedve, hogy milyen olcsón sikerült megvenni pl. az Eetek-et..Tavaly még dupla ennyit kértek volna a cégért.

Ami árnyalja a képet és idáig juttatta az árfolyamot: a napokban kulminálódott tőkepiaci hiszti...

Mert ez hiszti, hiszen a világban annyi szabad pénz kering, a vállalalti eredmények nagy többsége jó,a cégek hatalmas mennyiségű cash-en űlnek, hogy azt egyszer, előbb-utóbb el is kezdik költeni.

Már hónapok óta ment a paráztatás, aki el akart adni, az már meg is tette régen....nem így szoktak beomlani a tőzsdék. Ez a cirkusz arra kellett, hogy a döntéshozók megint jól összeszarják magukat és újra növeljék a likviditási lehetőségeket, zöld utat adjanak a bankóprésnek, a kisbüfik pedig újra hosszútávra pesszimisták legyenek....

OTP-ben látom, hogy a májusban eladók csütörtök óta a vételi oldalt erősítik...

Ha véget ér a paráztatás, varázsütésre sokan egyszerre rohannak majd újra a parkettre, költeni.

Szerintem egy pár hét és csodák csodájára újra a csúcs közelében lesznek az indexek.

Ugyanilyen hevességű emelkedésre számítok, amit most csökkenésben láttunk....